BOEKEN

Online disc teamtraining

optimaal samenwerken en presteren

De online DISC training voor teams is een praktijkgerichte training, waarbij je de kennis over jouw communicatie en gedrag en dat van anderen vergroot. De training wordt in zijn geheel verzorgd via ZOOM Video.

Na deze interactieve training begrijp je elkaar beter en ben je beter in staat elkaar positief te beïnvloeden.

De online DISC training voor teams is erg geschikt voor teams die op een laagdrempelige manier de onderlinge communicatie willen verbeteren, conflicten tot het verleden willen laten behoren en een samenwerking willen waarbij ieders kwaliteiten gezien, erkend en benut worden.

Elke deelnemer ontvangt een Persoonlijke stijl profiel en Key Card.

Een interactieve training, waarbij we elkaar veel beter hebben leren kennen. We snappen nu van elkaar wat we prettig vinden in de onderlinge communicatie en samenwerking. De training online volgen met video voelde heel natuurlijk! Bovendien efficiënt in tijd, omdat we zonder reizen gezamenlijk konden trainen. Een leuke ervaring!
Online DISC training: wat leer je als team?
 • Inzicht in de eigen communicatie- en gedragsstijl
 • Uitgebreide toelichting op het eigen DISC profiel
 • Deelnemers leren hoe hun gedrag op anderen overkomt en hoe zij beter kunnen afstemmen op de communicatiestijl van de ander
 • Herkennen van communicatiestijlen
 • Ontdekken van gemeenschappelijke kwaliteiten en waarden
 • Meer begrip, vertrouwen en acceptatie voor mensen met andere communicatiestijlen

INHOUD ONLINE DISC TEAMTRAINING

 • Uitleg DISC model
 • Inzicht in de verschillende DISC communicatiestijlen
 • Herkennen van en afstemmen op de DISC stijl van de ander
 • Ruis en miscommunicatie vermijden
 • Inzicht in eigen kwaliteiten en talenten
 • Wat maakt mij uniek en hoe kan ik mijn valkuilen vermijden
 • Er wordt gewerkt met thuisopdrachten en workshops

 

VOOR WIE?
De online DISC teamtraining is voor elk team waarvan de deelnemers inzicht willen krijgen in de eigen communicatie- en gedragsstijl, sterkten en valkuilen en beter wil samenwerken. Het aantal deelnemers is in principe onbeperkt, omdat de training online via video plaatsvindt.

 

ONZE AANPAK
Tijdens onze trainingen en workshops worden theorie en bespreken van workshops en opdrachten met elkaar afgewisseld. Praktische tips, veel interactie, ruimte voor behandelen eigen praktijkcasus en brainstorm over hoe te vertalen naar de eigen praktijk van het team, zijn vaste onderdelen binnen onze trainingsaanpak.

Onze online trainingen hebben we zo aangepast, dat eenzelfde trainingsresultaat als met klassikaal trainen behaald wordt.


HOE WERKT EEN ONLINE DISC TRAINING VOOR MIJN TEAM?
Een voorbeeld van hoe een online DISC training voor jouw team eruit zou kunnen zien:

 • Stap 1: Invullen online vragenlijst
 • Stap 2: Persoonlijke terugkoppeling en uitleg DISC profiel (Via Zoom Video)
 • Stap 3: Gezamenlijke teamsessie ‘inzicht in elkaar’ + toelichting opdracht & workshops (via Zoom Video)
 • Stap 4: Uitvoeren opdracht en voorbereiden workshops
 • Stap 5: Gezamenlijke teamsessie waarin we de opdracht, workshops en eventuele cases bespreken/oefenen (Via Zoom Video)

 

MEER INFORMATIE OVER ONLINE TRAINEN?
Wil je de voordelen en werkwijze van online trainen weten? Bekijk dan onze informatie pagina over online trainen met video

Wat levert de online disc teamtraining op?

De online DISC teamtraining levert op:

 • Inzicht in de eigen gedrag- en communicatiestijl
 • Inzicht in, herkennen van en acceptatie voor mensen met andere gedrag- en communicatiestijlen
 • Sneller ‘de klik’ maken met anderen
 • Anderen positief beïnvloeden
 • inzicht in eigen talenten, sterkten en valkuilen
 • Teams werken na workshop DISC fijner en effectiever samen
 • Dmv gezamenlijke brainstorm werken we naar een oplossing toe voor ingebrachte praktijkcases

INVESTERING

 • Online DISC teamtraining v.a. € 89,- p.p. excl. btw (2 x 2 uur teamsessie via video, zonder persoonlijk  DISC profiel)
 • Online DISC teamtraining, inclusief Persoonlijk DISC Profiel ‘Persoonlijke Stijl’ en Key Card: Prijs op aanvraag

Tarief is excl. BTW.

De online DISC training voor teams betreft maatwerk en wordt afgestemd op het team, teamdoel, organisatiedoel, ervaring, teamsamenstelling, beschikbare tijd, budget en leerbehoefte.

We stemmen de wensen en mogelijkheden graag zo af dat, rekening houdend met bovenstaand, een zo optimaal mogelijk resultaat wordt behaald.


AANTAL DEELNEMERS

Omdat de training online plaatsvindt, is er in principe geen beperking in het aantal deelnemers.

 

MOGELIJK OOK INTERESSANT
DISC kent vele toepassingen. Naast teamontwikkeling bieden we ook maatwerktrajecten speciaal voor:

 • Commerciële professionals; ontdek en verbeter je kwaliteiten en aandachtspunten binnen het verkoopproces, maak een klik met elke klant
 • Leidinggevenden; geef effectiever leiding, leiderschapsstijlontwikkeling

Alle individuele- en teamontwikkeltrajecten kunnen we online verzorgen via ZOOM Video

ervaringen van deelnemers
 • Benny SmeetsBenny SmeetsCareffect

  Ik heb van Yvo een DISC training mogen meemaken. Onderdeel daarvan was een persoonlijk gesprek waarin Yvo coacht over het omgaan met je eigen stijl. Yvo is een erg prettige sparringspartner. Hij kan op basis van de analyse herkenbare gedragseigenschappen concreet benoemen en daarbij tips geven om effectiever je eigen gedrag te sturen en te anticiperen op gedrag van je gesprekspartner.

 • Monique HoubenMonique HoubenMediahuis Limburg

  Een professionele, gedreven en resultaatgerichte coach met veel passie en praktijkervaring ", zo heb ik Yvo leren kennen tijdens onze samenwerking bij Mediahuis Limburg. Het afgelopen jaar heeft Yvo zijn expertise gewijd aan het versterken van onze salesmedewerkers middels coaching on the job, trainingen en workshops. Ik ben onder de indruk hoe Yvo medewerkers coacht, ze ondersteunt en naar een hoger niveau tilt. Met zijn praktijkvoorbeelden en zijn energieke manier van trainen weet hij enthousiasme over te brengen op medewerkers en haalt hij het beste in mensen naar boven. Yvo is met zijn vakbekwaamheid een aanrader voor elke organisatie die wil excelleren in sales.

 • Danny PalmenDanny PalmenSmit&Dorlas

  Yvo is een echte professional die met veel kennis van zaken, enthousiasme, passie en humor zijn trainingen geeft, waar je na afloop echt bij jezelf denkt van "hier heb ik echt iets aan gehad, hier ben ik wijzer en beter van geworden. Ik kan Yvo dan ook echt aan een ieder aanbevelen die behoefte heeft om zichzelf nog meer te ontwikkelen en/of zijn of haar kennis te verbreden.

 • Cyriel HendrixCyriel HendrixStepco

  “Trainen met veel diepgang, interactie en persoonlijke begeleiding, die toegepast kan worden op de praktijk. De trainingen zijn persoonlijk, professioneel en gericht op resultaat"

 • Kim NafzgerKim NafzgerMediahuis Limburg

  “Yvo is gedreven, enthousiast en communicatief zeer sterk. Vanuit zijn jarenlange praktijkervaring als leidinggevende heeft Yvo een zeer effectieve en eigen stijl van trainen en coachen ontwikkeld. Zowel tijdens individuele, als groepstrajecten, weet hij de kern van de zaak te benoemen en je praktijkgerichte adviezen mee te geven. Zijn gedrevenheid en enthousiasme tijdens de trainingen en coachingstrajecten zijn aanstekelijk en maken samenwerken met hem heel plezierig".

MEER INFORMATIE OF EEN VRAAG?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de online DISC teamtraining via ZOOM Video? Neem gerust contact met ons op en vul onderstaand contactformulier in of bel 06-53900994.

  TRAINER

  YVO
  Certified DISC Q4 trainer & NLP Coach

  certificering
  ook interessant
  inspiratie
  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.

   zelf aan de slag met DIS?
   DOWNLOAD GRATIS WHITEPAPER !
   succesvol door effectieve communicatie

   Met sommige mensen voelen we ons direct op ons gemak. Het klikt en met één woord begrijpen we elkaar. Met anderen is het juist alsof we op een verschillende golflengte met elkaar communiceren. We begrijpen elkaar simpelweg niet, omdat die ander zo anders denkt en doet dan wijzelf.

   In dit Whitepaper leg ik je uit hoe je door gebruik te maken van het DISC model op elk type gesprekspartner kunt afstemmen, zodat de communicatie optimaal verloopt.

   Een waardevolle handleiding voor leidinggevenden, teams, accountmanagers, HR managers, P&O adviseurs en ieder andere professional die succesvoller wil zijn in wat hij doet.