BOEKEN

‘all in’ Styling Dag

Wil jij een fantastische dag beleven die helemaal in het teken staat van jouw Persoonlijk Styling? In één dag weet jij welke kleuren jou laten stralen, met welke stijlen jouw figuur het beste tot zijn recht komt en is je garderobe helemaal up tot date. Je beleefd een heerlijke shoptijd waarbij je direct alle tips en handvatten in de praktijk te brengt? Je verrijkt jouw garderobe met minimaal 3 fantastische sets. Twijfel niet langer en gun jezelf deze dag die je voor altijd bij zal blijven! Jouw ‘all in’ Styling Dag!

Een heerlijke dag! leerzaam, intensief en zo ontzettend leuk! Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven.

‘ALL IN’ STYLING DAG

We starten met een persoonlijke Kleurenanalyse en Stijlanalyse. Door eerst te kijken welk kleur- en stijltype jij bent, kunnen we veel gerichter shoppen en ook echt die outfits samenstellen die jou persoonlijkheid een boost geven en jouw figuur het beste tot zijn recht laten komen. Je ontdekt welke kleuren het best bij jou teint passen en welke kledingstijlen het beste voor jou werken.

Na de analyse gaan we Personal Shoppen. Dit kan direct na de analyse. De analyse op een ander moment doen kan ook, mits deze maar plaatsvindt voordat we gaan Personal Shoppen.

PERSONAL SHOPPEN | TOT 3 FRISSE SETS
Streven is om tijdens het Personal Shoppen tot 3 sets samen te stellen, waarmee jij jou garderobe verrijkt. Sets die uiteraard helemaal op jou zijn afgestemd, maar wel vernieuwend en verfrissend zijn. Uiteraard houden we rekening met jouw budget. We slagen altijd, ongeacht het budget dat je te besteden of gereserveerd hebt.

GARDEROBE ADVIES
Nu we weten welke kleding en outfits jouw persoonlijkheid versterken, gaan we jouw garderobe uitgebreid checken. Elk kledingstuk passeert onze keurende blik en we beslissen samen welke kleding weg kan en welke onderdeel blijft van je garderobe. Van de geselecteerde kleding maken we sets en gecombineerde outfits. Tenslotte ordenen we je garderobe en voegen we de outfits toe die je deze dag gekocht hebt, zodat deze een frisse en overzichtelijke presentatie vormt!

LOCATIE
De analyse vind in onze winkel in Meerssen plaats. Na de analyse gaan we in Maastricht Personal Shoppen. Maastricht is een van de meest toonaangevende modesteden in de Euregio met een mooie mix tussen ketens en unieke modeboetiekjes met onderscheidende collecties. We kennen hier perfect de weg.

Andere locatie?
Heb je voorkeur voor een andere locatie, bijvoorbeeld jouw favoriete stad of een locatie die ook voor jou nog nieuw is en die je graag wilt ontdekken? Dan is dat uiteraard mogelijk! We zijn uitstekend op de hoogte van actuele collecties en geven je altijd een objectief, professioneel en eerlijk advies.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN STYLING DAG
Het onderdeel Personal Shopping van de Styling Dag onder begeleiding van Yvonne is erg leerzaam, doordat je tijdens het shoppen veel tips en handvatten krijgt aangereikt. Je probeert verschillende stijlen en we maken de keuze voor die stijl die voor jou het beste werkt. Je kunt dit gedeelte echter ook geheel aan Yvonne uitbesteden.

Uitbesteden Personal Shopping?
Met z’n tweeën Personal Shoppen is natuurlijk erg leuk, maar soms ontbreekt het je wellicht aan tijd om samen te shoppen of heb je niet zo’n zin om samen de stad in te trekken. In dat geval kan Yvonne ook voor jou gaan shoppen. Uitbesteden is ook de beste keuze voor als je meer dan 3 sets wilt. Het traject ziet er dan iets anders uit, zie hieronder voor de details.

VOORDELEN ‘ALL IN’ STYLING DAG:

Je brengt alle inzichten en kennis op gebied van jouw persoonlijke styling direct in de praktijk. Een onvergetelijke ervaring!

 • Je wilt het beste resultaat
 • Je wilt de leukste en meest verrassende outfits
 • Je wilt je garderobe opfrissen met 3 of meer complete kledingsets
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je wilt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je wilt nu eens echt bestaande patronen doorbreken en je kledingstijl vernieuwen
 • Je wilt een dag ervaren die je nooit meer zal vergeten!
TARIEVEN

‘All in’ Styling Dag met Personal Shoppen met Yvonne € 449,- (Inclusief Persoonlijk kleur- en stijladvies, Garderobe advies en -Check en 3 uur Personal Shopping | Totaal +/- 7,5 uur)

Reiskosten: Vindt de Persoonlijke kleur-/stijlanalyse plaats op ons winkeladres in Meerssen en gaan we shoppen in Maastricht, dan worden er geen reiskosten geteld. Wil je Personal Shoppen en/of de Kleur-/stijlanalyse op een andere locatie? Dan geldt vanaf 40km van ons adres in Geleen het volgende tarief: € 0,29 p/km

Jij weet voortaan welke kleuren en/of kledingstijlen voor jou werken. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet! Je leert tijdens het Personal Shopping meteen alle tips en handvatten in de praktijk brengen!

✅ Je vindt het leuk en hebt tijd om samen te shoppen

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips tijdens het shoppen

✅ Je wilt tot 3 kledingsets die jou jonger en frisser maken

✅ Je wilt gezelligheid met resultaat combineren

All in’ Styling Dag, Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne: v.a. € 599,- (Inclusief Persoonlijk kleur- en stijladvies, Garderobe advies en -Check  | Totaal +/- 4,5 uur)

Zeer geschikt voor als je écht aan een nieuwe kledingstijl toe bent!

 • 1 t/m 3 sets: € 599,-
 • 4 t/m 6 sets: € 699,-
 • 7 t/m 9 sets: € 799,-

(Tarieven: Inclusief Persoonlijke kleuranalyse en Stijlanalyse en compleet kledingadvies, intake, garderobe oriëntatie en -advies, kledingsets doorpassen)

4-seizoenen Personal Shopping Arrangement
Een garderobe bestaat uit gemiddeld 8 sets per seizoen. Vraag naar het unieke 4- seizoenen Personal Shopping Arrangement !

Reiskosten: Vindt de Persoonlijke Kleuranalyse en het doorpassen plaats op ons winkeladres in Meerssen dan worden er geen reiskosten geteld. Wil je liever thuis doorpassen? Tot 40km van onze winkellocatie worden er geen reiskosten gerekend. Vanaf 40km van ons adres in Geleen geldt het volgende tarief: € 0,29 p/km.

Jij weet voortaan welke kleuren voor jou werken. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meet doet!

✅ Je wilt het beste resultaat, waarbij u prettig voelt

✅ Je wilt zelf liever geen tijd aan shoppen besteden

✅ Je wilt een redelijk grote hoeveelheid nieuwe outfits

✅ Je wilt nu eens echt bestaande patronen doorbreken

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

STYLING DAG ‘ALL IN’: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Persoonlijke kleur- en stijlanalyse met leggen van de doeken en analyse van jouw lichaamsbouw: We bekijken samen jouw specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen, teint van de huid en jouw kenmerken van je lichaamstype. Door het leggen van verschillende doeken analyseren we samen wat voor jou werkt of welke kleuren juist niks voor je doen.
 • Stap 2: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleur- en stijladvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee we ook echt effectiever kunnen gaan shoppen!
 • Stap 4: Intake Personal Shopping +/- 0,5 uur: We bespreken je verwachtingen, je voorkeuren en het kledingbudget. 
 • Stap 5: Shoppen! We gaan eerst collecties bekijken en een selectie maken. We sparren over wat sowieso kan en wat je blij zou kunnen maken, mits je uit je ‘comfort zone’ durft te stappen. Als we voldoende gespot hebben, gaan we de geselecteerde outfits doorpasssen. Hierbij geef ik je een eerlijk en oprecht advies, maar stimuleer ik je ook om net even anders te kijken naar de outfits die je aantrekt. Je koopt uiteindelijk tot 3 complete outfits, passend binnen jouw budget, waar jij blij van wordt en waar je door straalt van top tot teen!
 • Stap 6: We frissen je garderobe op, maken nieuwe sets van bestaande kleding en ordenen je garderobe inclusief het logisch inhangen van je nieuwe sets!
 • Stap 1: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: We bekijken samen jouw specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid. Door het leggen van verschillende doeken analyseren we samen wat voor jou werkt of welke kleuren juist niks voor je doen.
 • Stap 2: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee we ook echt effectiever kunnen gaan shoppen!
 • Stap 4: Intake Personal Shopping +/- 1  uur: We bespreken je verwachtingen, je voorkeuren, je wensen, het kledingbudget en gewenst aantal kledingsets. Tevens oriënteer ik me op jouw garderobe, zodat ik een beeld krijg van de stijlen die je nu reeds draagt. 
 • Stap 5: Ik ga voor jou shoppen! Aan de hand van jouw kleurtype, de informatie die je me tijdens de intake gegeven hebt en het beeld dat ik gevormd heb over jouw persoonlijkheid, ga ik doelgericht te werk. De hoeveelheid kleding die ik uiteindelijk voor je koop, is iets meer dan het aantal gewenste kledingsets, zodat we tijdens het doorpassen een definitieve selectie kunnen maken.
 • Stap 6: Doorpassen van de outfits: het leukste en zeker ook spannend moment! Je komt langs in de winkel of ik kom naar jou. De sets worden aan jou gepresenteerd, waarbij Yvonne alle mogelijke combinaties laat zien. Past een kledingstuk niet, of spreekt het je na het gepast te hebben niet aan, dan breng ik het voor je terug, of ruil het voor je om. Yvonne haar doelstelling is om jou met gewenste aantal kledingsets, die perfect aansluiten op jouw persoonlijkheid, te verassen en blij te maken!
 • Stap 7: We frissen je garderobe op, maken nieuwe sets van bestaande kleding en ordenen je garderobe inclusief het logisch inhangen van je nieuwe sets!

Weet hoe jij voortaan shopt zonder keuzes te maken voor outfits die niet voor je werken. Combineer gemak en een  verbluffend resultaat door het Personal Shopping gedeelte van jouw ‘All in’ Styling Day uit besteden aan Yvonne

Met een ‘All in’ Styling dag kies je voor pure verwennerij, een fantastisch resultaat én een ervaring waar je jouw hele leven plezier van hebt!  Vanaf € 499,- p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.