BOEKEN

garderobe advies

Wil jij ook een kledingkast met kleding die perfect op jou is afgestemd? Ben jij het ook beu om minutenlang voor je garderobe te staan en niet weten wat je aan moet trekken? 
Wil jij kunnen kiezen uit outfits en combinaties die jou laten stralen? Dat kan met een Garderobe Advies !

Heerlijk, dat ik erop kan vertrouwen dat ik nooit meer misgrijp uit m’n garderobe en weet hoe hem actueel kan houden met outfits die voor mij werken!

GARDEROBE ADVIES, INCLUSIEF KLEUR- EN/OF STIJLADVIES

Voordat we aan de slag gaan met je garderobe krijg je een compleet kledingadvies. Een compleet kledingadvies bestaat uit een persoonlijk kleur- en stijladvies. We kijken welk kleurtype jij bent, leert welke kleuren het best bij jou teint passen en welke stijl en stijlcombinaties voor jou werken. Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kleding en samengestelde outfits jouw persoonlijkheid versterken en je sterktes accentueren.

Na de analyse volgt een persoonlijk advies. We bekijken welke kleurencombinaties je kunt maken met je topkleuren en we bespreken welke uitdagingen je ervaart bij het samenstellen van je outfits. Ook adviseer ik je over je haarkleur en de make-up die je gebruikt. Daarnaast adviseer ik je over de kledingstijl en stijlcombinaties waarmee jij een verbluffende indruk achterlaat! Uiteraard krijg je tal van praktische tips en handvatten, waardoor je ook echt in staat bent effectiever te shoppen.

GARDEROBE ADVIES
Nu we weten welke kleding en outfits jouw persoonlijkheid versterken, gaan we jouw garderobe uitgebreid checken. Elk kledingstuk passeert onze keurende blik en we beslissen samen welke kledingstukken weg kunnen en welke onderdeel blijven van je garderobe. Van de geselecteerde kleding maken we sets en gecombineerde outfits. Tenslotte ordenen we je garderobe, zodat deze een frisse en overzichtelijke presentatie vormt!

DUUR
De kleur- en stijlanalyse met aansluitend het persoonlijke advies en het checken, adviseren over en ordenen van je garderobe duurt +/- 3,5 uur

VOORDELEN GARDEROBE ADVIES:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Geen miskopen meer
 • Je bespaart budget (voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Je hebt meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je garderobe vormt een frisse, overzichtelijke presentatie
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je weet welke prachtige outfits je kunt samenstellen met de kleding uit je garderobe
TARIEVEN
 • Garderobe Advies Compleet: €239,- (Inclusief Kleur- en Stijladvies, kleurenpaspoort t.w.v. €39,95, make-up boekje t.w.v. €7,95, Stijlwijzer t.w.v. €39,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Advies Kleur: €169,-  (Inclusief Kleuradvies, kleurenpaspoort t.w.v. €39,95, make-up boekje t.w.v. €7,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Advies Stijl: €169,-  (Inclusief Stijladvies, Stijlwijzer t.w.v. €39,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Check: €69,- (We kijken wat mag blijven en wat echt niet meer kan. We maken nieuwe combinaties en ik adviseer je welke kledingstukken je mist waarmee je jouw garderobe weer compleet kunt maken)

Reiskosten: Voor de Garderobe Advies/Check bij jouw thuis wordt tot 40 km van ons adres in Geleen geen reiskosten geteld. Woon je verder weg, dan geldt het volgend tarief:  €0,29 p/km

Je combineert vol vertrouwen met kleding uit je bestaande garderobe en hebt altijd, voor elke gelegenheid een aantal actuele sets waaruit je kan kiezen! Met het kleur/stijladvies shop je met meer zelfvertrouwen en bespaar je aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je hebt een frisse garderobe, met outfits die jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

✅ Je hebt voor elke gelegenheid een aantal actuele en bijpassende outfits voor handen

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

GARDEROBE ADVIES COMPLEET: WAT KUN JE VERWACHTEN?
 • Stap 1: Uitleg over wat kledingstijlen en -kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de verschillende lichaamstypen en hoe je sterke punten accentueert en minder sterke punten camoufleert. Tevens krijg je inzicht in de kenmerken van de verschillende kleurtypen: Winter, Lente, Zomer en Herfst
 • Stap 2: Persoonlijke analyse: We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw en de teint van huid, haarkleur en kleur ogen. We stellen je stijl- en kleurtype vast.
 • Stap 3: Persoonlijk stijl- en kleuradvies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kledingadvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt, waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen
 • Stap 4: Garderobe check met kledingselectie: We inspecteren je garderobe aandachtig en selecteren de kleding die passen bij jou kleurtype.
 • Stap 5: Maken van sets: We maken een aantal sets, die het beste in jou naar boven halen én jou inspireren bij het samenstellen van nieuwe sets
 • Stap 6: Garderobe ordenen: We richten je garderobe op een overzichtelijke wijze opnieuw in. De garderobe heeft weer een frisse uitstraling en vormt een presentatie van jou beste ik!

Voel je niet langer onzeker als je voor je eigen garderobe staat en doe geen miskopen meer.

 Duo Garderobe Advies is ook mogelijk (en extra leuk), samen met je partner of een vriend(in). Een kijkje en elkaars kledingkast én elkaar helpen met het creëren van een frisse garderobe!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  inspiratie
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.