garderobe advies

Wil jij ook een kledingkast met kleding die perfect op jou is afgestemd? Ben jij het ook beu om minutenlang voor je garderobe te staan en niet weten wat je aan moet trekken? 
Wil jij kunnen kiezen uit outfits en combinaties die jou laten stralen? Dat kan met een Garderobe Advies !

Heerlijk, dat ik erop kan vertrouwen dat ik nooit meer misgrijp uit m’n garderobe en weet hoe hem actueel kan houden met outfits die voor mij werken!

GARDEROBE ADVIES, INCLUSIEF KLEUR- EN/OF STIJLADVIES

Voordat we aan de slag gaan met je garderobe krijg je een compleet kledingadvies. Een compleet kledingadvies bestaat uit een persoonlijk kleur- en stijladvies. We kijken welk kleurtype jij bent, leert welke kleuren het best bij jou teint passen en welke stijl en stijlcombinaties voor jou werken. Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kleding en samengestelde outfits jouw persoonlijkheid versterken en je sterktes accentueren.

Na de analyse volgt een persoonlijk advies. We bekijken welke kleurencombinaties je kunt maken met je topkleuren en we bespreken welke uitdagingen je ervaart bij het samenstellen van je outfits. Ook adviseer ik je over je haarkleur en de make-up die je gebruikt. Daarnaast adviseer ik je over de kledingstijl en stijlcombinaties waarmee jij een verbluffende indruk achterlaat! Uiteraard krijg je tal van praktische tips en handvatten, waardoor je ook echt in staat bent effectiever te shoppen.

GARDEROBE ADVIES
Nu we weten welke kleding en outfits jouw persoonlijkheid versterken, gaan we jouw garderobe uitgebreid checken. Elk kledingstuk passeert onze keurende blik en we beslissen samen welke kledingstukken weg kunnen en welke onderdeel blijven van je garderobe. Van de geselecteerde kleding maken we sets en gecombineerde outfits. Tenslotte ordenen we je garderobe, zodat deze een frisse en overzichtelijke presentatie vormt!

DUUR
De kleur- en stijlanalyse met aansluitend het persoonlijke advies en het checken, adviseren over en ordenen van je garderobe duurt +/- 3,5 uur

VOORDELEN GARDEROBE ADVIES:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Geen miskopen meer
 • Je bespaart budget (voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Je hebt meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je garderobe vormt een frisse, overzichtelijke presentatie
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je weet welke prachtige outfits je kunt samenstellen met de kleding uit je garderobe
TARIEVEN
 • Garderobe Advies Compleet: €239,- (Inclusief Kleur- en Stijladvies, kleurenpaspoort t.w.v. €39,95, make-up boekje t.w.v. €7,95, Stijlwijzer t.w.v. €39,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Advies Kleur: €169,-  (Inclusief Kleuradvies, kleurenpaspoort t.w.v. €39,95, make-up boekje t.w.v. €7,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Advies Stijl: €169,-  (Inclusief Stijladvies, Stijlwijzer t.w.v. €39,95 en +/- 1 uur Garderobe check)
 • Garderobe Check: €69,- (We kijken wat mag blijven en wat echt niet meer kan. We maken nieuwe combinaties en ik adviseer je welke kledingstukken je mist waarmee je jouw garderobe weer compleet kunt maken)

Reiskosten: Voor de Garderobe Advies/Check bij jouw thuis wordt tot 30 km van ons winkeladres in Meerssen geen reiskosten geteld. Woon je verder weg, dan geldt het volgend tarief: €59,- per reisuur en €0,29 p/km

Je combineert vol vertrouwen met kleding uit je bestaande garderobe en hebt altijd, voor elke gelegenheid een aantal actuele sets waaruit je kan kiezen! Met het kleur/stijladvies shop je met meer zelfvertrouwen en bespaar je aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je hebt een frisse garderobe, met outfits die jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

✅ Je hebt voor elke gelegenheid een aantal actuele en bijpassende outfits voor handen

ervaringen van tevreden klanten

dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

Petra

Hele leuke workshop gehad, duidelijke uitleg. Yvonne neemt er uitgebreid de tijd voor om te achterhalen welk type je bent. Mijn vriendin is ook een herfst type, dat hadden we niet verwacht, zeer verrassend. Bij het shoppen zal ik zeker de kleuren gaan hanteren.

Raad het iedereen aan om eens een kleurenanalyse te doen.Ga zo door 👍

kassandra
Kassandra

Ik ben samen met mijn zus naar de kleurenproeverij geweest bij Yvonne. Dit was een gezellige avond met genoeg informatie om ons erg nieuwsgierig te maken naar de kleurenanalyse. De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Maar bij de eerste stap in de winkel was het dit al waard. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

??????????
Stellina

Tijdens de proeverij hadden we besloten een Kleuranalyse compleet Duo te doen. Eindelijk was het zover, daar gingen we dan, “naakt” en met onze bril over de straat ( en met naakt bedoel ik make-up loos 😉 )   Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee! Lieve Yvonne, bedankt voor je vakkundige analyse en tips, dankzij jou straal ik nu ook door mijn kledingkleur en make-up! 😉

foto ingrid[8548]
Ingrid

Hartelijk dank voor de workshop! Ik heb het ervaren als heel nuttig en erg leuk.

1)    Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden.

2)    Dat ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.

3)    Ik vond het een erg leuke workshop.

4)    Bijzonder vond ik dat de doeken vooral het verschil maken, ben je nog aan het twijfelen dat zie je bij het gebruik van de doeken heel goed wat bij je past.

5)    Door gerichter te gaan shoppen en vooral nu ook kijk of de kleur me goed staat.

6)    Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me zodat je geen miskopen meer doet.

liedwien & Maud

Mam en ik hadden een afspraak bij Yvonne voor een kleuranalyse. Zonder enige verwachting stapten wij de winkel binnen waar we zeer vriendelijk werden ontvangen door Yvonne. Ze nam ruim de tijd om op een professionele manier te bepalen welke typen wij zijn. Niet alleen wat betreft kleding maar ook accesoires en make-up. Uit het uiteindelijke resultaat bleek dat wij beiden warme herfsttypes zijn. Dit zouden wij voorheen nooit gedacht hebben, maar door de kleuranalyse hebben wij zelf ook kunnen zien dat deze kleuren ons gezicht het beste naar voren laten komen. Voortaan zullen wij door het kleurenpaspoort makkelijker en sneller kleding kunnen kopen, omdat in het kleurenpaspoort ‘onze’ kleuren staan weergegeven. Wij zijn positief verrast en vonden het erg gezellig. Yvonne, bedankt voor je goede en fijne advies!

Julienne

Laatst een leuke workshop gehad bij Yvonne m.b.t. kleuranalyse. We waren met z’n vieren, met 2 voor ons onbekende dames, maar wel gezellig.

Eerst kregen we uitgebreid uitleg n.a.v. plaatjes, welke soorten types er zijn. Denk aan lente-, zomer-, winter- en herfsttype. Hierna was het tijd om met z’n tweeën te gaan kijken welke kleuren bij je passen. Dit was zeker niet makkelijk en we hadden regelmatig hulp/advies nodig van Yvonne. Hier is uiteindelijk een “type” naar voren gekomen.

Door deze analyse is duidelijk geworden welk type ik ben. Ik heb dan ook nog extra geïnvesteerd om een kleurenboekje erbij te kopen, zodat ik (vooral) in het begin hiermee aan de slag kan gaan.

Yvonne heeft ons op een leuke, gezellige manier begeleid. Ik weet nu op welke kleuren ik moet gaan letten. Door het kleurenboekje, dat ik makkelijk kan meenemen, kan ik altijd checken hoe of wat. Ik zou het iedereen aanraden om dit een keertje te doen, vooral als je twijfelt wat het beste bij je past qua kleur!

Kirsten

Ik vond het heel erg leuk en inspirerend! Ik ben gisteravond meteen mijn kledingkast ingedoken! Leuk om eerst zelf iets over de kleurtypes te leren en er vervolgens ook actief mee aan de slag te gaan en kleurtypes te leren herkennen bij jezelf en anderen. Het gaat mij zeker helpen bij het shoppen in de toekomst, dan zal ik veel minder snel een miskoop doen. Maar ook bij het uitmesten van m’n huidige kledingkast en make-up is het makkelijker om te beslissen wat ik weg kan doen.

Ik ga het zeker aan vriendinnen aanbevelen, ik hoef straks namelijk veel minder moeite te doen om er leuk uit te zien! Ik zie mezelf al helemaal door winkels struinen met mijn kleurenpaspoort om te checken of het wel ‘mijn kleur’ is!

Ik vond het echt heel leuk, heb vandaag wel 10x thuis zitten vertellen dat ik zo’n leuke avond heb gehad!

GARDEROBE ADVIES COMPLEET: WAT KUN JE VERWACHTEN?
 • Stap 1: Uitleg over wat kledingstijlen en -kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de verschillende lichaamstypen en hoe je sterke punten accentueert en minder sterke punten camoufleert. Tevens krijg je inzicht in de kenmerken van de verschillende kleurtypen: Winter, Lente, Zomer en Herfst
 • Stap 2: Persoonlijke analyse: We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw en de teint van huid, haarkleur en kleur ogen. We stellen je stijl- en kleurtype vast.
 • Stap 3: Persoonlijk stijl- en kleuradvies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kledingadvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt, waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen
 • Stap 4: Garderobe check met kledingselectie: We inspecteren je garderobe aandachtig en selecteren de kleding die passen bij jou kleurtype.
 • Stap 5: Maken van sets: We maken een aantal sets, die het beste in jou naar boven halen én jou inspireren bij het samenstellen van nieuwe sets
 • Stap 6: Garderobe ordenen: We richten je garderobe op een overzichtelijke wijze opnieuw in. De garderobe heeft weer een frisse uitstraling en vormt een presentatie van jou beste ik!

Voel je niet langer onzeker als je voor je eigen garderobe staat en doe geen miskopen meer.

 Duo Garderobe Advies is ook mogelijk (en extra leuk), samen met je partner of een vriend(in). Een kijkje en elkaars kledingkast én elkaar helpen met het creëren van een frisse garderobe!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

OOK INTERESSANT
inspiratie
bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.