BOEKEN

workshop stijlanalyse

Wil jij samen met vriendinnen, collega’s of andere bekenden een leuke en leerzame activiteit beleven, waarbij je na afloop weet welke kledingstijlen jou sterke punten én die van de andere deelnemers accentueren?  Dat kan met een Workshop Stijlanalyse!

IN ONZE STUDIO OF ONLINE MET LIVE VIDEO

Een actieve, leerzame en gezellige workshop met veel inzichten in hoe kledingstijlen en pasvormen iemands sterke punten accentueren!

WORKSHOP STIJLANALYSE; ACTIEVE WORKSHOP MET PERSOONLIJK RESULTAAT

Wil jij meer weten over kledingstijlen en pasvormen en deze kennis opdoen samen met bekenden, collega’s, familie, of vriendinnen? En samen op een leuke, actieve en leerzame manier aan de slag gaan? Dan is een workshop Stijlanalyse echt iets voor jullie!

Voor elke gezamenlijk activiteit, zoals een feestje, personeel/teamuitje of gewoon gezellig een uitje met vriendinnen, is een workshop Stijlanalyse een onvergetelijke activiteit. Een activiteit met resultaat! Want, na afloop weet iedere deelnemer welke kledingstijlen mindere kanten camoufleren en sterke punten accentueren.

SAMEN EN TOCH PERSOONLIJK
Tijdens de workshop ga je samen aan de slag, om onder begeleiding van een ervaren styliste elkaar te analyseren. Erg leuk en leerzaam! Na afloop weet iedereen welk stijltype hij of zij is. Tevens heb je praktische tips en handvatten gekregen, waardoor je direct in de praktijk de juiste kledingstijl kiest tijdens het shoppen!

AANTAL DEELNEMERS EN DUUR
De workshops worden gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen. De workshop duurt +/- 2,5 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

WORKSHOP STIJLANALYSE UITBREIDEN MET PERSONAL SHOPPING? 
Combineren met Personal Shopping? Daar leent een Workshop Stijlanalyse zich perfect voor! Na de workshop trekken we de stad in en kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Onder begeleiding van Yvonne bezoek je verschillende winkels om nieuwe kleding te passen/kopen. Het tarief voor Personal Shopping als onderdeel van een workshop is op aanvraag.

LOCATIE: IN DE STUDIO OF ONLINE
De workshop wordt gegeven in onze studio in Geleen of online via Live Video. Wil je personal Shopping als onderdeel van de Workshop, dan gaan we in Maastricht, dé modestad van Nederland, shoppen! Kies je voor de online variant van de workshop Stijlanalyse, dan ga ik online personal shoppen voor je!

Ander locatie?
Wil je een andere locatie in Nederland of België? Ook dat doen we graag! Geef de stad waar je graag wilt shoppen bij me aan en ik verzorg in de buurt van deze stad de Workshop, waarna we gaan Personal Shoppen in de stad van jouw keuze! Tarief voor Workshop Stijlanalyse inclusief Personal Shopping op een andere locatie is op aanvraag.

VOORDELEN WORKSHOP STIJLANALYSE:

 • Samen actief en creatief bezig zijn
 • Je leert jezelf en anderen op een andere, verrassende manier beter kennen
 • Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!
 • Je weet beter wat je wel niet moet kopen
 • Het scheelt budget (tijd voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je krijgt een frisse en jongere uitstraling. Jij kent je geheim!
 • Je weet welke kledingstijlen voor jou werken en welke je beter kunt vermijden
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
TARIEVEN

Workshop Stijlanalyse: V.a. € 69,95
Personal Shoppen als onderdeel van de Workshop: Op aanvraag
Andere locatie in Nederland/België: Op aanvraag

Jij weet voortaan welke kledingstijlen jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget, omdat je geen miskopen meer doet!

✔️ Je weet welke stijlen jouw sterke punten versterken

✔️ Je krijgt veel handige en praktische tips

✔️ Je leert jezelf en andere deelnemers op een andere manier beter kennen

✔️ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Stijladvies’ en daarna ‘Workshop’

workshop stijl: Wat kun je verwachten?

 • Stap 1 - Ontvangst: Je wordt ontvangen in onze studio in Geleen. Onder het genot van een kopje koffie/ thee maken we kennis met elkaar.
 • Stap 2 – Inzicht: Je krijgt inzicht in wat het dragen van de juiste Stijl voor je kan betekenen. Je krijgt uitleg over de verschillende bodytypes en hoe je het advies straks kunt gaan toepassen.
 • Stap 3 - Persoonlijke analyse: We bekijken samen, één voor één, in de spiegel hoe je rondingen lopen. Welk bodytype heb jij? Je krijgt inzicht in hoe je je lichaam in balans brengt door het dragen van de juiste kleding. We passen hiervoor de meegenomen kleding stap voor stap door. Je leert hoe je je positieve punten accentueert & je onzekerheden camoufleert
 • Stap 4Persoonlijk advies: Je krijgt alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk. Je leert hoe je sneller slaagt en doelgericht shopt met een beter resultaat in de toekomst. Doordat je in groepsverband naar elkaar kijkt en elkaar feedback geeft, leer je veel van elkaar.
 • Stap 5 - Persoonlijk Stijlpaspoort: Je ontvangt jouw persoonlijke Stijlpaspoort. Hierin staat jouw bodytype uitgewerkt, inclusief alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk
 • Stap 6 - (optioneel) Personal Shoppen: Samen het geleerde in de praktijk brengen? Dan is Personal shoppen een perfecte keuze! We trekken samen de stad in om te gaan shoppen. Je brengt hierdoor meteen het geleerde in de praktijk, terwijl ik je coach in het maken van de juiste keuzes. Je koopt onder begeleiding de outfits die je zelfvertrouwen geven en waarin jij je prettig voelt. Vooraf krijgen jullie een heerlijke lunch!
 • Stap 1 - Uploaden informatie: Je upload informatie, zoals persoonlijke kenmerken en enkele foto's via de link, die je in de bevestigingsmail ontvangt. Na je boeking ontvang je de bevestigingsmail.
 • Stap 2 – Welkom:  Je logt in met live video in de ‘digitale studio’ (Lees hier hoe een workshop met Live Video werkt). Nadat we kennis hebben gemaakt gaan we start met de workshop.
 • Stap 3 – Inzicht: Je krijgt inzicht in wat het dragen van de juiste Stijl voor je kan betekenen. Je krijgt uitleg over de verschillende bodytypes en hoe je het advies straks kunt gaan toepassen.
 • Stap 4 - Persoonlijke analyse: We bekijken samen, één voor één, hoe je rondingen lopen. Welk bodytype heb jij? Je krijgt inzicht in hoe je je lichaam in balans brengt door het dragen van de juiste kleding. We passen kleding stap voor stap door. Je leert hoe je je positieve punten accentueert & je onzekerheden camoufleert.
 • Stap 5Persoonlijk advies: Je krijgt alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in praktijk. Je leert hoe je sneller slaagt en doelgericht shopt met een beter resultaat in de toekomst. Doordat je in groepsverband naar elkaar kijkt en elkaar feedback geeft, leer je veel van elkaar.
 • Stap 6 - Persoonlijk Stijlpaspoort: Je ontvangt jouw persoonlijke Stijlpaspoort. Hierin staat jouw bodytype uitgewerkt, inclusief alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk
 • Stap 7 - (optioneel) Personal Shoppen: Wil je dat ik voor jou op zoek ga naar een perfecte outfit? Passend bij je wensen en budget? Dat kan met met personal shoppen!

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Gezamenlijk op een actieve manier aan de slag, waarbij je elkaar en anderen op een verrassende manier nog beter leert kennen!

Een Workshop Stijlanalyse kan ook geheel op maat worden gemaakt.
Maak je wensen kenbaar bij mij!  Een Workshop Stijlanalyse is er al vanaf €69,95 p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Stijladvies’ en daarna ‘Workshop’

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.