stijladvies kleding

Wil jij die kledingstijl dragen die jou zelfvertrouwen geeft? Ben jij het ook beu om kleding te kopen waarin je je niet lekker voelt?
En zou jij heel graag willen weten hoe je jouw sterke punten kunt accentueren? Dat kan met een persoonlijk Stijladvies !

Met mijn kledingstijl laat ik een verbluffende indruk achter!

STIJLANALYSE MET PERSOONLIJK STIJLADVIES

Met een persoonlijke stijlanalyse kijken we welk stijl type jij bent en leer je hoe je met jouw specifieke lichaamsstijl jou aandachtspunten kunt camoufleren en je sterke punten kunt accentueren. Er zijn zoveel verschillende kledingstijlen maar met welke kom jij het beste voor de dag en maak je direct een onuitwisbare positieve indruk?  Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kledingstijlen voor jou werken!

Na de analyse volgt een persoonlijk stijladvies. We bekijken op basis van jouw lichaamsbouw welke stijlen je kunt dragen en welke stijlcombinaties jij kunt maken.

STIJLADVIES MET PRAKTISCHE TIPS
Wat ik regelmatig tegenkom is dat klanten al eens een stijladvies hebben gehad, maar alsnog niet weten waar ze op moeten letten tijdens het shoppen en passen van kleding. Daardoor maken ze alsnog de verkeerde keuzes. Tijdens het advies geef ik jouw praktische tips en handvatten, waardoor jij jouw stijladvies ook daadwerkelijk gaat gebruiken in de praktijk.

COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Je kunt een persoonlijk stijladvies ook combineren met een kleuradvies. Deze combinatie vormt een compleet kledingadvies. Uitbreiden met personal shopping is ook mogelijk!

VOORDELEN PERSOONLIJK STIJLADVIES:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

  • Je shopt effectiever en doelgerichter
  • Je draagt ook wat je koopt
  • Je outfits zorgen voor meer zelfvertrouwen
  • Je weet welke stijlen voor jou werken
  • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
TARIEVEN

Persoonlijk stijladvies: € 99,- (Inclusief persoonlijke stijlwijzer t.w.v. € 39,95)

Jij weet voortaan welke stijlen jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meet doet!

✅ Je weet welke stijlen jouw sterke punten accentueren

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je weet hoe je jouw minder sterke punten camoufleert

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

STIJLADVIES KLEDING: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
  • Stap 1: Uitleg over wat kledingstijlen allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de verschillende lichaamstypen en hoe je sterke punten accentueert en minder sterke punten camoufleert
  • Stap 2: Persoonlijke analyse: We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw.
  • Stap 3: Persoonlijk stijladvies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke stijladvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen!

Anderen ervaren hun stijlanalyse, als verrassend, inspirerend én waardevol!

Laat je niet langer afleiden door de mening van een ander maar weet straks precies welke kledingstijlen en combinaties het beste bij je passen!

Een stijlanalyse is er vanaf € 99,-. Liever een compleet kledingadvies? Combineer dan met een kleuradvies!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

OOK INTERESSANT
INSPIRATIE
Stijladvies bruidjes - bride to be - lifestyle_by_yvs
Bride to be? Ontdek hoe je jouw beste trouwjurk kiest

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niet ‘verpesten’ door een jurk die niet het beste van jezelf laat zien. Of waarvan je later op foto’s terugkijkt van ..ow jeej…Ontdek hoe je wel wél de absolute top-jurk kunt vinden…

denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Heb jij al eens een kleuranalyse laten  doen en twijfel je over het advies dat je gekregen hebt? Ik hoor dat regelmatig en in de meeste gevallen klopt het gevoel van de mensen dat de kleuren die ze dragen na het kleuradvies toch niet helemaal blijken te werken. Hetzelfde overkwam Esther. Lees hier haar ervaring.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

De gure winter maanden trekken langzaam weg en af en toe komt het zonnetje alweer lekker tevoorschijn. In deze periode verlang ik altijd zo naar het eerste terrasje. Weliswaar uit de wind maar met het zonnetje op het bolletje. Dat maakt je dag meteen goed.

bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.