workshop kleuranalyse

Wil jij samen met vriendinnen, collega’s of andere bekenden een leuke en leerzame activiteit beleven, waarbij je na afloop weet welke kleuren jou en de andere deelnemers laten stralen?  Dat kan met een Workshop Kleuranalyse !

Gezellig, erg leerzaam en fijn dat ik nu weet welke kleuren voor mij werken!

LEERZAME WORKSHOP MET PERSOONLIJK RESULTAAT

Met onze workshop Kleuranalyse beleef jij samen met bekenden, collega’s, familie, vriendinnen een leuk, actief en leerzaam samenzijn. Samen creatief aan de slag en jezelf en elkaar op een verrassende manier nog beter leren kennen.

Voor elke gezamenlijk activiteit, zoals een feestje, personeel/teamuitje of gewoon gezellig een uitje met vriendinnen, is een workshop Kleuranalyse een onvergetelijke activiteit. Een activiteit met resultaat! Want, na afloop weet iedere deelnemer welke outfits hem of haar laten stralen.

SAMEN EN TOCH PERSOONLIJK
Tijdens de workshop ga je samen aan de slag, om onder begeleiding van een ervaren styliste elkaar te analyseren. Erg leuk en leerzaam! Na afloop weet iedereen welk kleurtype hij of zij is. Tevens heb je praktische tips en handvatten gekregen, waardoor je direct in de praktijk de juiste (kleuren) kleding kiest tijdens het shoppen!

AANTAL DEELNEMERS EN DUUR
De workshops worden gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 12 personen. De workshop kleuranalyse duurt +/- 2,5 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

UITBREIDEN MET PERSONAL SHOPPEN? 
Combineren met Personal Shopping? Daar leent een Workshop Kleuranalyse zich perfect voor! Na de workshop trekken we de stad in en kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Onder begeleiding van Styliste Yvonne bezoek je verschillende winkels om nieuwe kleding te passen en/of te kopen.

Het tarief voor Personal Shopping als onderdeel van een workshop is maatwerk en op aanvraag verkrijgbaar.

LOCATIE
De workshop wordt gegeven in de winkel in Meerssen. Wil je personal Shopping als onderdeel van de Workshop Kleuranalyse, dan gaan we in Maastricht, dé modestad van Nederland, shoppen!

Andere locatie?
Wil je een andere locatie in Nederland of België? Ook dat doen we graag! Geef de stad waar je graag wilt shoppen bij me aan en ik verzorg in de buurt van de door jouw gewenste locatie de Workshop Kleuranalyse, waarna we gaan Personal Shoppen in de stad van jouw keuze! Tarief voor Workshop Kleuranalyse inclusief Personal Shopping op een andere locatie is op aanvraag.

VOORDELEN WORKSHOP KLEURANALYSE:

 • Samen actief en creatief bezig zijn
 • Je leert jezelf en anderen op een andere, verrassende manier beter kennen
 • Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!
 • Je weet beter wat je wel niet moet kopen
 • Het scheelt budget (tijd voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je krijgt een frisse en jongere uitstraling. Jij kent je geheim!
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je weet welke kleur sieraden het mooiste op je huid passe
TARIEVEN

Workshop kleuranalyse: V.a. € 39,95 (Inclusief kleurenboekje t.w.v. € 7,95)
Personal Shoppen als onderdeel van de Workshop: Op aanvraag
Andere locatie in Nederland/België: Op aanvraag

Jij weet voortaan welke kleuren jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget, omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je leert jezelf en andere deelnemers op een andere manier beter kennen

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

ervaringen van tevreden klanten

monique meas
Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Nadine

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring. Voorzien van goede tekst en uitleg werden de verschillende kleurdoeken gelegd en gaf Yvonne aan wat de veranderingen in je gezicht waren ten opzichte van de verschillende kleuren. Toen het kleurtype vastgesteld was werd het make-up paspoort en het kleurenpaspoort toegelicht, waarna een praktijkoefening volgde in de winkel. Een goede zet want zo leer je ook echt waar je zelf op moet letten en kun je thuis aan de slag met je eigen en nieuwe kleding en make-up. Het  kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool  bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je  doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Kirsten

Ik vond het heel erg leuk en inspirerend! Ik ben gisteravond meteen mijn kledingkast ingedoken! Leuk om eerst zelf iets over de kleurtypes te leren en er vervolgens ook actief mee aan de slag te gaan en kleurtypes te leren herkennen bij jezelf en anderen. Het gaat mij zeker helpen bij het shoppen in de toekomst, dan zal ik veel minder snel een miskoop doen. Maar ook bij het uitmesten van m’n huidige kledingkast en make-up is het makkelijker om te beslissen wat ik weg kan doen.

Ik ga het zeker aan vriendinnen aanbevelen, ik hoef straks namelijk veel minder moeite te doen om er leuk uit te zien! Ik zie mezelf al helemaal door winkels struinen met mijn kleurenpaspoort om te checken of het wel ‘mijn kleur’ is!

Ik vond het echt heel leuk, heb vandaag wel 10x thuis zitten vertellen dat ik zo’n leuke avond heb gehad!

liedwien & Maud

Mam en ik hadden een afspraak bij Yvonne voor een kleuranalyse. Zonder enige verwachting stapten wij de winkel binnen waar we zeer vriendelijk werden ontvangen door Yvonne. Ze nam ruim de tijd om op een professionele manier te bepalen welke typen wij zijn. Niet alleen wat betreft kleding maar ook accesoires en make-up. Uit het uiteindelijke resultaat bleek dat wij beiden warme herfsttypes zijn. Dit zouden wij voorheen nooit gedacht hebben, maar door de kleuranalyse hebben wij zelf ook kunnen zien dat deze kleuren ons gezicht het beste naar voren laten komen. Voortaan zullen wij door het kleurenpaspoort makkelijker en sneller kleding kunnen kopen, omdat in het kleurenpaspoort ‘onze’ kleuren staan weergegeven. Wij zijn positief verrast en vonden het erg gezellig. Yvonne, bedankt voor je goede en fijne advies!

dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

??????????
Stellina

Tijdens de proeverij hadden we besloten een Kleuranalyse compleet Duo te doen. Eindelijk was het zover, daar gingen we dan, “naakt” en met onze bril over de straat ( en met naakt bedoel ik make-up loos 😉 )   Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee! Lieve Yvonne, bedankt voor je vakkundige analyse en tips, dankzij jou straal ik nu ook door mijn kledingkleur en make-up! 😉

Petra

Hele leuke workshop gehad, duidelijke uitleg. Yvonne neemt er uitgebreid de tijd voor om te achterhalen welk type je bent. Mijn vriendin is ook een herfst type, dat hadden we niet verwacht, zeer verrassend. Bij het shoppen zal ik zeker de kleuren gaan hanteren.

Raad het iedereen aan om eens een kleurenanalyse te doen.Ga zo door 👍

foto ingrid[8548]
Ingrid

Hartelijk dank voor de workshop! Ik heb het ervaren als heel nuttig en erg leuk.

1)    Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden.

2)    Dat ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.

3)    Ik vond het een erg leuke workshop.

4)    Bijzonder vond ik dat de doeken vooral het verschil maken, ben je nog aan het twijfelen dat zie je bij het gebruik van de doeken heel goed wat bij je past.

5)    Door gerichter te gaan shoppen en vooral nu ook kijk of de kleur me goed staat.

6)    Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me zodat je geen miskopen meer doet.

Julienne

Laatst een leuke workshop gehad bij Yvonne m.b.t. kleuranalyse. We waren met z’n vieren, met 2 voor ons onbekende dames, maar wel gezellig.

Eerst kregen we uitgebreid uitleg n.a.v. plaatjes, welke soorten types er zijn. Denk aan lente-, zomer-, winter- en herfsttype. Hierna was het tijd om met z’n tweeën te gaan kijken welke kleuren bij je passen. Dit was zeker niet makkelijk en we hadden regelmatig hulp/advies nodig van Yvonne. Hier is uiteindelijk een “type” naar voren gekomen.

Door deze analyse is duidelijk geworden welk type ik ben. Ik heb dan ook nog extra geïnvesteerd om een kleurenboekje erbij te kopen, zodat ik (vooral) in het begin hiermee aan de slag kan gaan.

Yvonne heeft ons op een leuke, gezellige manier begeleid. Ik weet nu op welke kleuren ik moet gaan letten. Door het kleurenboekje, dat ik makkelijk kan meenemen, kan ik altijd checken hoe of wat. Ik zou het iedereen aanraden om dit een keertje te doen, vooral als je twijfelt wat het beste bij je past qua kleur!

kassandra
Kassandra

Ik ben samen met mijn zus naar de kleurenproeverij geweest bij Yvonne. Dit was een gezellige avond met genoeg informatie om ons erg nieuwsgierig te maken naar de kleurenanalyse. De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Maar bij de eerste stap in de winkel was het dit al waard. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Ontvangst en kennismaking met koffie, thee, fris en wat lekkers (inbegrepen)
 • Stap 2: Uitleg over wat kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de variaties in kleur en leggen uit welke kleuren en tinten passen bij de 4 kleurtypen: Herfst, winter, lente en zomer.
 • Stap 3: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: Je kijkt onder begeleiding van Yvonne naar specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid van de persoon die jij analyseert. Door het leggen van verschillende doeken analyseer je samen wat voor hem of haar werkt of welke kleuren juist niks doen.
 • Stap 3: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten door Yvonne: De analyses vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk praktische tips en handvatten krijgt aangereikt.
 • Stap 4: (Extra) Personal Shoppen: We trekken samen de stad in om te gaan shoppen! Je brengt het geleerde in de praktijk, terwijl Yvonne je coacht in het maken van de juiste keuzes. Je koopt/past onder begeleiding die outfits die jou laten stralen! (Deze stap wordt voorafgegaan door een lunch met belegde broodjes)

Gezamenlijk op een actieve manier aan de slag, waarbij je elkaar en anderen op een verrassende manier nog beter leert kennen!

Een Workshop Kleuranalyse kan ook geheel op maat worden gemaakt.
Maak je wensen kenbaar bij mij!  Een Workshop Kleuranalyse is er al vanaf €39,95 p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Kleuradvies’ en daarna ‘Workshop’

Heb je interesse of een vraag?

ook interessant
INSPIRATIE
bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.