BOEKEN

workshop kleuranalyse

Wil jij samen met vriendinnen, collega’s of andere bekenden een leuke en leerzame activiteit beleven, waarbij je na afloop weet welke kleuren jou en de andere deelnemers laten stralen?  Dat kan met een Workshop Kleuranalyse !

Gezellig, erg leerzaam en fijn dat ik nu weet welke kleuren voor mij werken!

LEERZAME WORKSHOP MET PERSOONLIJK RESULTAAT

Met onze workshop Kleuranalyse beleef jij samen met bekenden, collega’s, familie, vriendinnen een leuk, actief en leerzaam samenzijn. Samen creatief aan de slag en jezelf en elkaar op een verrassende manier nog beter leren kennen.

Voor elke gezamenlijk activiteit, zoals een feestje, personeel/teamuitje of gewoon gezellig een uitje met vriendinnen, is een workshop Kleuranalyse een onvergetelijke activiteit. Een activiteit met resultaat! Want, na afloop weet iedere deelnemer welke outfits hem of haar laten stralen.

SAMEN EN TOCH PERSOONLIJK
Tijdens de workshop ga je samen aan de slag, om onder begeleiding van een ervaren styliste elkaar te analyseren. Erg leuk en leerzaam! Na afloop weet iedereen welk kleurtype hij of zij is. Tevens heb je praktische tips en handvatten gekregen, waardoor je direct in de praktijk de juiste (kleuren) kleding kiest tijdens het shoppen!

AANTAL DEELNEMERS EN DUUR
De workshops worden gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 12 personen. De workshop kleuranalyse duurt +/- 2,5 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

UITBREIDEN MET PERSONAL SHOPPEN? 
Combineren met Personal Shopping? Daar leent een Workshop Kleuranalyse zich perfect voor! Na de workshop trekken we de stad in en kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Onder begeleiding van Styliste Yvonne bezoek je verschillende winkels om nieuwe kleding te passen en/of te kopen.

Het tarief voor Personal Shopping als onderdeel van een workshop is maatwerk en op aanvraag verkrijgbaar.

LOCATIE
De workshop wordt gegeven in onze studio in Geleen. Wil je personal Shopping als onderdeel van de Workshop Kleuranalyse, dan gaan we in Maastricht, dé modestad van Nederland, shoppen!

Andere locatie?
Wil je een andere locatie in Nederland of België? Ook dat doen we graag! Geef de stad waar je graag wilt shoppen bij me aan en ik verzorg in de buurt van de door jouw gewenste locatie de Workshop Kleuranalyse, waarna we gaan Personal Shoppen in de stad van jouw keuze! Tarief voor Workshop Kleuranalyse inclusief Personal Shopping op een andere locatie is op aanvraag.

VOORDELEN WORKSHOP KLEURANALYSE:

 • Samen actief en creatief bezig zijn
 • Je leert jezelf en anderen op een andere, verrassende manier beter kennen
 • Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!
 • Je weet beter wat je wel niet moet kopen
 • Het scheelt budget (tijd voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je krijgt een frisse en jongere uitstraling. Jij kent je geheim!
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je weet welke kleur sieraden het mooiste op je huid passe
TARIEVEN

Workshop kleuranalyse: V.a. € 39,95 (Inclusief kleurenboekje t.w.v. € 7,95)
Personal Shoppen als onderdeel van de Workshop: Op aanvraag
Andere locatie in Nederland/België: Op aanvraag

Jij weet voortaan welke kleuren jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget, omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je leert jezelf en andere deelnemers op een andere manier beter kennen

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Kleuradvies’ en daarna ‘Workshop’

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

WORKSHOP KLEURANALYSE: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Ontvangst en kennismaking met koffie, thee, fris en wat lekkers (inbegrepen)
 • Stap 2: Uitleg over wat kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de variaties in kleur en leggen uit welke kleuren en tinten passen bij de 4 kleurtypen: Herfst, winter, lente en zomer.
 • Stap 3: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: Je kijkt onder begeleiding van Yvonne naar specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid van de persoon die jij analyseert. Door het leggen van verschillende doeken analyseer je samen wat voor hem of haar werkt of welke kleuren juist niks doen.
 • Stap 3: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten door Yvonne: De analyses vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk praktische tips en handvatten krijgt aangereikt.
 • Stap 4: (Extra) Personal Shoppen: We trekken samen de stad in om te gaan shoppen! Je brengt het geleerde in de praktijk, terwijl Yvonne je coacht in het maken van de juiste keuzes. Je koopt/past onder begeleiding die outfits die jou laten stralen! (Deze stap wordt voorafgegaan door een lunch met belegde broodjes)

Gezamenlijk op een actieve manier aan de slag, waarbij je elkaar en anderen op een verrassende manier nog beter leert kennen!

Een Workshop Kleuranalyse kan ook geheel op maat worden gemaakt.
Maak je wensen kenbaar bij mij!  Een Workshop Kleuranalyse is er al vanaf €39,95 p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Kleuradvies’ en daarna ‘Workshop’

Heb je interesse of een vraag?

  ook interessant
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.