personal shopping

Wil jij bestaande patronen doorbreken en een nieuwe, frisse uitstraling creëren? Je wil jouw garderobe aanvullen met een aantal geweldige sets, die je persoonlijkheid versterken? Je wilt ervaren hoe je met ‘out of the box’ denken toch outfits kunt dragen die perfect bij jou passen? Dat kan met Personal Shopping !

Leerzaam en fijn, met veel concrete tips en handvatten. Ik voel me nu veel zekerder om verfrissende outfits samen te stellen die bij mij passen!

PERSONAL SHOPPING

We starten met een persoonlijke Kleurenanalyse en Stijlanalyse. Door eerst te kijken welk kleur- en stijltype jij bent, kunnen we veel gerichter shoppen en ook echt die outfits samenstellen die jou persoonlijkheid een boost geven en jouw figuur het beste tot zijn recht laten komen. Je ontdekt welke kleuren het best bij jou teint passen en welke kledingstijlen het beste voor jou werken.

Na de analyse gaan we Personal Shoppen. Dit kan direct na de analyse. De analyse op een ander moment doen kan ook, mits deze maar plaatsvindt voordat we gaan Personal Shoppen.

PERSONAL SHOPPEN | TOT 3 FRISSE SETS
Streven is om tijdens het Personal Shoppen tot 3 sets samen te stellen, waarmee jij jou garderobe verrijkt. Sets die uiteraard helemaal op jou zijn afgestemd, maar wel vernieuwend en verfrissend zijn. Uiteraard houden we rekening met jouw budget. We slagen altijd, ongeacht het budget dat je te besteden of gereserveerd hebt.

LOCATIE
De kleuranalyse vind in onze winkel in Meerssen plaats. Na de analyse gaan we in Maastricht Personal Shoppen. Maastricht is een van de meest toonaangevende modesteden in de Euregio met een mooie mix tussen ketens en unieke modeboetiekjes met onderscheidende collecties. We kennen hier perfect de weg

Andere locatie?
Heb je voorkeur voor een andere locatie, bijvoorbeeld jouw favoriete stad of een locatie die ook voor jou nog nieuw is en die je graag wilt ontdekken? Dan is dat uiteraard mogelijk! We zijn uitstekend op de hoogte van actuele collecties en geven je altijd een objectief, professioneel en eerlijk advies.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN 
Personal Shoppen onder begeleiding van Yvonne is erg leerzaam, doordat je tijdens het shoppen veel tips en handvatten krijgt aangereikt. Je probeert verschillende stijlen en we maken de keuze voor die stijl die voor jou het beste werkt. Het meest effectief is om voorafgaande een Personal Shopping een kledingadvies uit te laten voeren, bestaande uit een stijl- en kleuradvies.

Uitbesteden?
Met z’n tweeën shoppen is natuurlijk erg leuk, maar soms ontbreekt het je wellicht aan tijd om samen te shoppen of heb je niet zo’n zin om samen de stad in te trekken. In dat geval kan Yvonne ook voor jou gaan shoppen. Het traject ziet er dan iets anders uit..

VOORDELEN PERSONAL SHOPPING:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Je wilt het beste resultaat
 • Je wilt de leukste en meest verrassende outfits
 • Je wilt je garderobe opfrissen met 3 of meer complete kledingsets
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je wilt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je wilt nu eens echt bestaande patronen doorbreken en je kledingstijl vernieuwen
TARIEVEN
 • Personal Shopping Compleet (met Yvonne)€ 399,- (Inclusief Persoonlijk kleur- en stijladvies en 3 uur Personal Shopping | Totaal +/- 6,5 uur) Kies Compleet voor het beste resultaat !
 • Personal Shopping Kleur (met Yvonne)€ 299,- (Inclusief Persoonlijk kleuradvies en 3 uur Personal Shopping | Totaal +/- 5 uur)
 • Personal Shopping Stijl (met Yvonne)€ 299,- (Inclusief Persoonlijk Stijladvies en 3 uur Personal Shopping | Totaal +/- 5 uur)
 • Personal Shopping Basis (met Yvonne)€ 219,- (Inclusief beknopte intake van +/- 1/2 uur en 3 uur Personal Shopping)

Reiskosten: Vindt de Persoonlijke kleur-/stijlanalyse plaats op ons winkeladres in Meerssen en gaan we shoppen in Maastricht, dan worden er geen reiskosten geteld. Wil je Personal Shoppen en/of de Kleur-/stijlanalyse op een andere locatie? Dan geldt vanaf 30km van de winkellocatie in Meerssen het volgende tarief: € 59,- per reisuur en € 0,29 p/km

Jij weet voortaan welke kleuren en/of kledingstijlen voor jou werken. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet! Je leert tijdens het Personal Shopping meteen alle tips en handvatten in de praktijk brengen!

✅ Je vindt het leuk en hebt tijd om samen te shoppen

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips tijdens het shoppen

✅ Je wilt tot 3 kledingsets die jou jonger en frisser maken

✅ Je wilt gezelligheid met resultaat combineren

Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne: v.a. € 499,-
Zeer geschikt voor als je écht aan een nieuwe kledingstijl toe bent!

 • 1 t/m 3 sets: € 499,-
 • 4 t/m 6 sets: € 599,-
 • 7 t/m 9 sets: € 699,-

(Tarieven: Inclusief Persoonlijke kleuranalyse en Stijlanalyse en compleet kledingadvies, intake, garderobe oriëntatie, kledingsets doorpassen)

4-seizoenen Personal Shopping Arrangement
Een garderobe bestaat uit gemiddeld 8 sets per seizoen. Vraag naar het unieke 4- seizoenen Personal Shopping Arrangement!

Reiskosten: Vindt de Persoonlijke Kleuranalyse en het doorpassen plaats op ons winkeladres in Meerssen dan worden er geen reiskosten geteld. Wil je liever thuis doorpassen? Tot 30km van onze winkellocatie worden er geen reiskosten gerekend. Vanaf 30km van onze winkellocatie in Meerssen geldt het volgende tarief: € 59,- per reisuur en € 0,29 p/km.

Jij weet voortaan welke kleuren voor jou werken. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meet doet!

✅ Je wilt het beste resultaat, waarbij u prettig voelt

✅ Je wilt zelf liever geen tijd aan shoppen besteden

✅ Je wilt een redelijk grote hoeveelheid nieuwe outfits

✅ Je wilt nu eens echt bestaande patronen doorbreken

ervaringen van tevreden klanten

dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

Petra

Hele leuke workshop gehad, duidelijke uitleg. Yvonne neemt er uitgebreid de tijd voor om te achterhalen welk type je bent. Mijn vriendin is ook een herfst type, dat hadden we niet verwacht, zeer verrassend. Bij het shoppen zal ik zeker de kleuren gaan hanteren.

Raad het iedereen aan om eens een kleurenanalyse te doen.Ga zo door 👍

kassandra
Kassandra

Ik ben samen met mijn zus naar de kleurenproeverij geweest bij Yvonne. Dit was een gezellige avond met genoeg informatie om ons erg nieuwsgierig te maken naar de kleurenanalyse. De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Maar bij de eerste stap in de winkel was het dit al waard. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

??????????
Stellina

Tijdens de proeverij hadden we besloten een Kleuranalyse compleet Duo te doen. Eindelijk was het zover, daar gingen we dan, “naakt” en met onze bril over de straat ( en met naakt bedoel ik make-up loos 😉 )   Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee! Lieve Yvonne, bedankt voor je vakkundige analyse en tips, dankzij jou straal ik nu ook door mijn kledingkleur en make-up! 😉

foto ingrid[8548]
Ingrid

Hartelijk dank voor de workshop! Ik heb het ervaren als heel nuttig en erg leuk.

1)    Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden.

2)    Dat ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.

3)    Ik vond het een erg leuke workshop.

4)    Bijzonder vond ik dat de doeken vooral het verschil maken, ben je nog aan het twijfelen dat zie je bij het gebruik van de doeken heel goed wat bij je past.

5)    Door gerichter te gaan shoppen en vooral nu ook kijk of de kleur me goed staat.

6)    Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me zodat je geen miskopen meer doet.

liedwien & Maud

Mam en ik hadden een afspraak bij Yvonne voor een kleuranalyse. Zonder enige verwachting stapten wij de winkel binnen waar we zeer vriendelijk werden ontvangen door Yvonne. Ze nam ruim de tijd om op een professionele manier te bepalen welke typen wij zijn. Niet alleen wat betreft kleding maar ook accesoires en make-up. Uit het uiteindelijke resultaat bleek dat wij beiden warme herfsttypes zijn. Dit zouden wij voorheen nooit gedacht hebben, maar door de kleuranalyse hebben wij zelf ook kunnen zien dat deze kleuren ons gezicht het beste naar voren laten komen. Voortaan zullen wij door het kleurenpaspoort makkelijker en sneller kleding kunnen kopen, omdat in het kleurenpaspoort ‘onze’ kleuren staan weergegeven. Wij zijn positief verrast en vonden het erg gezellig. Yvonne, bedankt voor je goede en fijne advies!

Julienne

Laatst een leuke workshop gehad bij Yvonne m.b.t. kleuranalyse. We waren met z’n vieren, met 2 voor ons onbekende dames, maar wel gezellig.

Eerst kregen we uitgebreid uitleg n.a.v. plaatjes, welke soorten types er zijn. Denk aan lente-, zomer-, winter- en herfsttype. Hierna was het tijd om met z’n tweeën te gaan kijken welke kleuren bij je passen. Dit was zeker niet makkelijk en we hadden regelmatig hulp/advies nodig van Yvonne. Hier is uiteindelijk een “type” naar voren gekomen.

Door deze analyse is duidelijk geworden welk type ik ben. Ik heb dan ook nog extra geïnvesteerd om een kleurenboekje erbij te kopen, zodat ik (vooral) in het begin hiermee aan de slag kan gaan.

Yvonne heeft ons op een leuke, gezellige manier begeleid. Ik weet nu op welke kleuren ik moet gaan letten. Door het kleurenboekje, dat ik makkelijk kan meenemen, kan ik altijd checken hoe of wat. Ik zou het iedereen aanraden om dit een keertje te doen, vooral als je twijfelt wat het beste bij je past qua kleur!

Kirsten

Ik vond het heel erg leuk en inspirerend! Ik ben gisteravond meteen mijn kledingkast ingedoken! Leuk om eerst zelf iets over de kleurtypes te leren en er vervolgens ook actief mee aan de slag te gaan en kleurtypes te leren herkennen bij jezelf en anderen. Het gaat mij zeker helpen bij het shoppen in de toekomst, dan zal ik veel minder snel een miskoop doen. Maar ook bij het uitmesten van m’n huidige kledingkast en make-up is het makkelijker om te beslissen wat ik weg kan doen.

Ik ga het zeker aan vriendinnen aanbevelen, ik hoef straks namelijk veel minder moeite te doen om er leuk uit te zien! Ik zie mezelf al helemaal door winkels struinen met mijn kleurenpaspoort om te checken of het wel ‘mijn kleur’ is!

Ik vond het echt heel leuk, heb vandaag wel 10x thuis zitten vertellen dat ik zo’n leuke avond heb gehad!

PERSONAL SHOPPING: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: We bekijken samen jouw specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid. Door het leggen van verschillende doeken analyseren we samen wat voor jou werkt of welke kleuren juist niks voor je doen.
 • Stap 2: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee we ook echt effectiever kunnen gaan shoppen!
 • Stap 4: Intake Personal Shopping +/- 0,5 uur: We bespreken je verwachtingen, je voorkeuren en het kledingbudget. 
 • Stap 5: Shoppen! We gaan eerst collecties bekijken en een selectie maken. We sparren over wat sowieso kan en wat je blij zou kunnen maken, mits je uit je ‘comfort zone’ durft te stappen. Als we voldoende gespot hebben, gaan we de geselecteerde outfits doorpasssen. Hierbij geef ik je een eerlijk en oprecht advies, maar stimuleer ik je ook om net even anders te kijken naar de outfits die je aantrekt. Je koopt uiteindelijk tot 3 complete outfits, passend binnen jouw budget, waar jij blij van wordt en waar je door straalt van top tot teen!
 • Stap 1: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: We bekijken samen jouw specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid. Door het leggen van verschillende doeken analyseren we samen wat voor jou werkt of welke kleuren juist niks voor je doen.
 • Stap 2: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee we ook echt effectiever kunnen gaan shoppen!
 • Stap 4: Intake Personal Shopping +/- 1  uur: We bespreken je verwachtingen, je voorkeuren, je wensen, het kledingbudget en gewenst aantal kledingsets. Tevens oriënteer ik me op jouw garderobe, zodat ik een beeld krijg van de stijlen die je nu reeds draagt. 
 • Stap 5: Ik ga voor jou shoppen! Aan de hand van jouw kleurtype, de informatie die je me tijdens de intake gegeven hebt en het beeld dat ik gevormd heb over jouw persoonlijkheid, ga ik doelgericht te werk. De hoeveelheid kleding die ik uiteindelijk voor je koop, is iets meer dan het aantal gewenste kledingsets, zodat we tijdens het doorpassen een definitieve selectie kunnen maken.
 • Stap 6: Doorpassen van de outfits: het leukste en zeker ook spannend moment! Je komt langs in de winkel of ik kom naar jou. De sets worden aan jou gepresenteerd, waarbij Yvonne alle mogelijke combinaties laat zien. Past een kledingstuk niet, of spreekt het je na het gepast te hebben niet aan, dan breng ik het voor je terug, of ruil het voor je om. Yvonne haar doelstelling is om jou met gewenste aantal kledingsets, die perfect aansluiten op jouw persoonlijkheid, te verassen en blij te maken!

Weet hoe jij voortaan shopt zonder keuzes te maken voor outfits die niet voor je werken of ervaar het gemak en verbluffend resultaat van Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne

Personal Shopping  is er voor zowel dames als heren. Een Duo Personal Shopping is mogelijk (en extra leuk), samen met je partner of een vriend(in). Vanaf € 219,- p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

ook interessant
inspiratie
bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.