BOEKEN

personal shopping

Wil jij bestaande patronen doorbreken en een nieuwe, frisse uitstraling creëren? Je wilt jouw garderobe aanvullen met een aantal geweldige sets, die je persoonlijkheid versterken? Je wilt ervaren hoe je met ‘out of the box’ denken toch outfits kunt dragen die perfect bij jou passen? Dat kan met Personal Shopping !

OP LOCATIE OF ONLINE MET LIVE VIDEO

Leerzaam en fijn, met veel concrete tips en handvatten. Ik voel me nu veel zekerder om verfrissende outfits samen te stellen die bij mij passen!

PERSONAL SHOPPING

Personal shoppen bieden we in verschillende vormen aan: Je kunt kiezen voor personal shoppen onder begeleiding van mij of personal shoppen uitbesteden, waarbij ik voor jou ga shoppen. Kies je voor Online Personal Shoppen, dan ga ik online voor jouw op zoek naar die items die jouw persoonlijkheid versterken en de beste kenmerken van jouw figuur accentueren. Voor welke variant je ook kiest, je zult verrast zijn met het resultaat en blij zijn met jezelf!

PERSONAL SHOPPEN | 3 FRISSE ITEMS
We scoren minimaal 3 items, waarmee jij jou garderobe verrijkt. Items die uiteraard helemaal op jou zijn afgestemd, maar wel vernieuwend en verfrissend zijn. Uiteraard houden we rekening met jouw budget. We slagen altijd, ongeacht het budget dat je te besteden of gereserveerd hebt. Wil je graag meer items? Dat is natuurlijk geen probleem! We zijn flexibel en passen het aantal items graag op jouw wensen aan.

SAMEN MET YVONNE
Heb je voorkeur voor een locatie, bijvoorbeeld jouw favoriete stad of een locatie die ook voor jou nog nieuw is en die je graag wilt ontdekken? Ik ga graag samen met jouw op avontuur! We zijn uitstekend op de hoogte van het winkelaanbod in de Nederlandse en Belgische steden en actuele collecties. We geven je altijd een objectief, professioneel en eerlijk advies.

Personal Shoppen onder begeleiding van Yvonne is erg leerzaam, doordat je tijdens het shoppen veel tips en handvatten krijgt aangereikt. Je probeert verschillende stijlen en we maken de keuze voor die stijl die voor jou het beste werkt.

UITBESTEDEN
Met z’n tweeën shoppen is natuurlijk erg leuk, maar soms ontbreekt het je wellicht aan tijd om samen te shoppen of heb je niet zo’n zin om samen de stad in te trekken. In dat geval gaat Yvonne graag voor jou shoppen! kies je voor online Personal shoppen dan krijg je de kleding die ik voor je geselecteerd heb thuis gestuurd. Het door passen doen we dan via Live video. Wil je liever samen door passen, dan kom ik naar je toe of je bent welkom in onze studio in Geleen.

KLEDINGADVIES: MAAK JOUW PERSONAL SHOPPING ERVARING COMPLEET
Wil leren hoe jij zelf jouw ‘personal shopper’ kunt zijn, waarbij je zonder verlies van tijd en budget de beste kledingkeuzen maakt? Dan is een persoonlijk kledingadvies als aanvulling op personal shoppen een perfecte keuze voor jou! Tijdens het kledingadvies ontdek jij jouw kleur- en bodytype. Je krijgt praktische tips en handvatten om de juiste keuzes te maken. Je kiest alleen nog voor kledingitems die jou persoonlijkheid versterken en de sterke punten van jouw figuur accentueren. Kies je voor een kledingadvies, dan vindt deze voorafgaande aan het personal shoppen plaats. Hierdoor breng je het geleerde en de verkregen inzichten direct in de praktijk en coach ik jou in het maken van de juiste keuzes.

4-seizoenen arrangement Personal shoppen
Wil je elk seizoen verzekerd zijn van enkele kledingsets, perfect afgestemd op jou? kies dan voor ons unieke 4-seizoenen arrangement. Het hele jaar zorgeloos en perfect gekleed!

VOORDELEN PERSONAL SHOPPING:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Je wilt het beste resultaat
 • Je wilt de leukste en meest verrassende outfits
 • Je wilt je garderobe opfrissen met 3 of meer complete frisse items
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je wilt creatiever zijn in het samenstellen van outfits
 • Je wilt nu eens echt bestaande patronen doorbreken en je kledingstijl vernieuwen
TARIEVEN
 • Het starttarief voor personal shopping bedraagt €129,-. Dit is inclusief verwerken online intake, vóór shoppen en 1 uur personal shoppen, waarin jij 3 kledingitems scoort of ontvangt.
 • Wil je meer kledingitems? Voor elk extra uur krijg jij 3 extra kledingitems. Het tarief per extra uur is €69,-
 • Voor €99,- maak je jouw personal shopping ervaring compleet met een persoonlijk kledingadvies (kleur + stijl). Dit is inclusief een persoonlijk stijlboek t.w.v. €39,95 en een persoonlijk kleurenpaspoort t.w.v. €29,95.
 • Het hele jaar door best matchende outfits? Informeer naar onze interessante mogelijkheden voor 4-seizoenen arrangement. Tarief stemmen we graag af jouw wensen en is op aanvraag verkrijgbaar.

Reiskosten

 •  Vanaf 30km van onze studio in Geleen rekenen we volgende tarief: € 0,29 p/km

Jij weet voortaan welke kleuren en/of kledingstijlen voor jou werken. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet! Je leert tijdens het Personal Shopping meteen alle tips en handvatten in de praktijk brengen!

✔️ Je wilt keuze hebben tussen gezelligheid (samen shoppen) of gemak (uitbesteden of online)

✔️ Je krijgt veel handige en praktische tips, zodat jij voortaan alleen de beste keuzes maakt

✔️ Je wilt kledingitems die jou jonger en frisser maken

✔️ Je wilt jouw shopresultaten een boost geven

Personal Shopping: Wat kun je verwachten?

 • Stap 1 Online Intake: Na je boeking ontvang je de bevestigingsmail in jouw inbox. Je upload informatie, zoals persoonlijke kernmerken en enkele foto's via de link, die je in de bevestigingsmail ontvangt. Ook geef je hier aan wat je verwachtingen, wensen, behoeftes/ voorkeuren zijn en je budget.
 • Stap 2 – Kennismaking: We maken kennis via live video, zodat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. (deze stap vervalt wanneer je gebruik maakt van stap 2; persoonlijk kledingadvies). Bekijk hier hoe Live video werkt.
 • Stap 3 (optie) - Persoonlijk Kledingadvies: Tijdens dit uitgebreide advies vertaal ik de informatie die je verstrekt hebt bij de online intake naar een persoonlijk kledingadvies. Je krijg alle praktische tips en handvatten aangereikt, waarmee je doelgericht, efficiënt en met het beste resultaat kunt shoppen. Het kledingadvies kan plaatsvinden bij mij in de studio, bij jou thuis* of online via live video. (bekijk hier hoe live video werkt)
 • Stap 4 – Persoonlijk Stijlboek en Kleurenpaspoort: Je ontvangt jouw persoonlijk kleurenpaspoort afgestemd op jouw kleurtype, en jouw persoonlijk Stijlboek met alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk. Met het kleurenpaspoort in de hand shop je voortaan naar kleding in de juiste kleuren tijdens het winkelen.
 • Stap 5 - Personal Shoppen*: Voor het personal shoppen echt gaat beginnen heb ik zelf de collecties en winkels al bekeken. Dit bespaart tijd en we kunnen meteen doelgericht beginnen. Ik neem je mee naar de desbetreffende winkels en het door passen kan beginnen. Hierbij krijg je van mij oprecht advies, maar stimuleer ik je ook om net even anders te kijken dan je gewend bent en leer ik je ‘out of your comfortzone’ te stappen. Hierdoor scoor jij verrassende combinaties, anders dan anders, maar wel passend bij jouw persoonlijkheid en figuur. Heb je een persoonlijk kledingadvies gehad (optie, stap 3), dan breng je het geleerde en de verkregen inzichten onder mijn begeleiding in de praktijk en coach ik je in het maken van de juiste keuzes.
*Reiskosten á €0,29/km zijn van toepassing vanaf 30km van onze studio in Geleen.
 • Stap 1 – Online Intake: Na je boeking ontvang je de bevestigingsmail in jouw inbox. Je upload informatie, zoals persoonlijke kernmerken en enkele foto's via de link, die je in de bevestigingsmail ontvangt. Ook geef je hier aan wat je verwachtingen, wensen, behoeftes/ voorkeuren zijn en je budget.
 • Stap 2 – Kennismaking: we maken kennis via live video, zodat ik weet hoe ik jou het beste kan helpen. Lees hier hoe live video werkt. (deze stap vervalt wanneer je gebruik maakt van stap 2, persoonlijk kledingadvies).
 • Stap 3 (optie) - Persoonlijk Kledingadvies: Tijdens dit uitgebreide advies vertaal ik de informatie die je hebt gegeven bij de online intake naar een persoonlijk kledingadvies. Je krijg alle praktische tips en handvatten aangereikt, waarmee je doelgericht, efficiënt en met het beste resultaat kunt shoppen. Het persoonlijk kledingadvies kan op de volgende manieren: Je komt naar studio in Geleen, ik kom bij jou thuis*, je krijgt jouw kledingadvies online, via live video.
 • Stap 4 - Personal Shoppen: Ik ga voor jou Shoppen! Aan de hand van de informatie die je gegeven hebt bij de online intake en de kennismaking ga ik doelgericht te werk. De kleding die ik voor je selecteer zal altijd iets meer zijn dan het gewenste aantal sets, zodat je tijdens het door passen de beste keuzes kunt maken.
 • Stap 5 - Door passen van de outfits: Het leukste maar zeker ook het spannendste moment. Je past alle outfits en mogelijke combinaties. Wat wil je definitief behouden? Ik help je bij het maken van de beste keuzes. Het resultaat is dat jij kunt stralen in de gewenste aantal kledingitems, die perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, lijf, doelstelling en wensen. Het doorpassen kan op de volgende manieren: Je komt doorpassen bij mij in de studio in Geleen, je past samen met mij door bij jou thuis*, je past door online, via live video
*km vergoeding is van toepassing vanaf 30km van onze studio in Geleen
 • Stap 1 – Online Intake: Na je boeking ontvang je de bevestigingsmail in jouw inbox. Je upload informatie, zoals persoonlijke kernmerken en enkele foto's via de link, die je in de bevestigingsmail ontvangt. Ook geef je hier aan wat je verwachtingen, wensen, behoeftes/ voorkeuren zijn en je budget.
 • Stap 2 -Persoonlijk kledingadvies: Het persoonlijk advies vindt plaats met Live Video (Lees hier hoe Live Video werkt). Je krijgt inzicht in hoe je je lichaam in balans brengt door het dragen van de juiste kleding. Je leert hoe je je positieve punten accentueert & je onzekerheden camoufleert. Je krijgt inzicht in hoe kleuren voor jou kunnen werken en welke invloed kleding in de juiste kleur heeft op jouw uitstraling
 • Stap 3 - Persoonlijk kleurenboek, kleurenpaspoort & stijlboek: Je ontvangt jouw Persoonlijk kleuren en stijlboek met alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk. Tevens krijg je een persoonlijk kleurenpaspoort, afgestemd op jouw kleurtype. Met dit paspoort in de hand shop je naar kleding in de juiste kleuren tijdens het (online) winkelen.
 • Stap 4 - Online Shoppen: Ik ga voor jou online Shoppen! Aan de hand van de informatie die je gegeven hebt bij de online intake en jouw persoonlijke kledingadvies ga ik de best matchende items selecteren. De kleding die je thuis krijgt geleverd zal altijd iets meer zijn dan het gewenste aantal items, zodat je tijdens het door passen de beste keuzes kunt maken. Betalingen lopen via Afterpay/ achteraf betalen. De bestelling & de betaling staat op jouw eigen naam. Eventuele retouren en/of ruilingen kun je zelf verzorgen.
 • Stap 5 - Door passen van de outfits: Het leukste maar zeker ook het spannendste moment. De outfits bespreken we via live Video. Zo bepalen we samen welke outfits echt iets voor jou doen en tot jouw garderobe gaan behoren. Het resultaat is dat jij kunt stralen in de afgesproken kledingsets, die perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, figuur en wensen!

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Weet hoe jij voortaan shopt zonder keuzes te maken voor outfits die niet voor je werken of ervaar het gemak en verbluffend resultaat van Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne

Personal Shopping  is er voor zowel dames als heren. Een Duo Personal Shopping is mogelijk (en extra leuk), samen met je partner of een vriend(in). Vanaf € 129,- p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

  ook interessant
  inspiratie
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.