BOEKEN

giftcard

Wil jij iemand verrassen met een stijlvol cadeau? Een cadeau waarmee de gelukkige de beste van zichzelf ontdekt? Dán is onze Giftcard een perfect geschenk!

Onze Giftcard is te verzilveren op al onze styling adviezen en -workshops. 

Bekijk hier alle mogelijkheden

VERZILVEREN OP AL ONZE STUDIO- EN ONLINE STYLING ADVIEZEN EN -WORKSHOPS

Met mijn kledingstijl laat ik een verbluffende indruk achter! Mogelijk gemaakt dankzij een Giftcard die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. 😉
voordelen giftcard

De gelukkige weet voortaan welke stijlen hem of haar het beste staan. Hij of zij shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat miskopen tot het verleden behoren!

✔️ Onze adviezen en workshops zijn leerzaam, leuk en boordevol praktische tips!

✔️ Voor elk budget, kies zelf je bedrag.

✔️ Voor heren & dames een passende, stijlvolle Giftcard

✔️ Luxe Giftcard, in een mooie enveloppe

✔️ Een cadeau waar de ontvanger áltijd iets aan heeft, maar misschien zichzelf niet zo snel gunt

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Maak degene die iets te vieren heeft, waar je om geeft, iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken of om een andere reden in het zonnetje wilt zetten, blij met een Giftcard van Lifestyle by Yv’s

Een Giftcard is er al vanaf €15,-

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

    OOK INTERESSANT
    bel mij terug

    Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.