kleuranalyse

Wil jij ook een kledingkast met kleding die perfect op elkaar is afgestemd? Ben jij het ook beu om miskopen te doen?
En zou jij heel graag willen weten welke kleuren jou laten stralen? Dat kan met een Kleuranalyse !

Nu ik weet welke kleuren mij laten stralen, doe ik geen miskopen meer

KLEURANALYSE MET PERSOONLIJK KLEURADVIES

Met een persoonlijke kleurenanalyse kijken we welk kleur type jij bent en leer je welke kleuren het best bij jou teint passen. Er zijn zoveel kleuren blauw bijvoorbeeld maar welke tint blauw laat jouw huid stralen en zorgt ervoor dat je huid, haarkleur, oogkleur in harmonie zijn? Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kleuren en kleurvarianten voor jou werken.

Na de analyse volgt een persoonlijk advies. We bekijken welke kleurencombinaties je kunt maken met je topkleuren en we bespreken welke uitdagingen je ervaart bij het samenstellen van je outfits. Ook adviseer ik je over je haarkleur en de make-up die je gebruikt.

PRAKTISCHE TIPS
Wat ik regelmatig tegenkom is dat klanten al eens een kleuradvies hebben gehad, maar alsnog niet weten waar ze op moeten letten tijdens het shoppen en passen van kleding. Daardoor maken ze alsnog de verkeerde keuzes. Tijdens het advies geef ik jouw praktische tips en handvatten, waardoor jij jouw kleuradvies ook daadwerkelijk gaat gebruiken in de praktijk.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Je kunt een kleuranalyse individueel doen of met iemand anders samen, bijvoorbeeld gezellig met je dochter/moeder of vriendin. Er is een basis variant en een compleet variant. Bij de compleet variant worden naast jouw topkleuren ook alle andere kleurdoeken gelegd en krijg je advies over de mooiste kleurcombinaties passend bij jouw kleurtype. Wil je jouw kleuranalyse zelf samenstellen of combineren met andere styling mogelijkheden, zoals een stijladvies? Ook dat kan natuurlijk!

VOORDELEN PERSOONLIJKE KLEURANALYSE:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Geen miskopen meer
 • Je bespaart budget (voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Je hebt meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je krijgt een frisse en jongere uitstraling. Jij kent je geheim!
 • Je weet welke kleuren je laten stalen en welke niks voor je doen
 • Je bent creatiever in het samenstellen van outfits
 • Je weet welke kleur sieraden het mooiste bij je huid passen
 • Je weet welk brilmontuur jou het mooiste staat
 • Je krijgt make-up advies
 • Je krijgt haarkleuradvies
TARIEVEN

Persoonlijk kleuradvies Basis: € 69,- (Inclusief kleurenpaspoort t.w.v. € 39,95)
Persoonlijk kleuradvies Compleet: € 99,- (Inclusief kleurenpaspoort t.w.v. € 39,95 en make-up t.w.v. € 7,95)

Jij weet voortaan welke kleuren jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je voelt je frisser en lijkt jonger

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

KLEURANALYSE- EN ADVIES: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Uitleg over wat kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de variaties in kleur en leggen uit welke kleuren en tinten passen bij de 4 kleurtypen: Herfst, winter, lente en zomer.
 • Stap 2: Persoonlijke analyse met leggen van de doeken: We bekijken samen jouw specifieke kenmerken, zoals haarkleur, kleur van de ogen en teint van de huid. Door het leggen van verschillende doeken analyseren we samen wat voor jou werkt of welke kleuren juist niks voor je doen.
 • Stap 3: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kleuradvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen!

Anderen ervaren hun kleuranalyse, als leuk, inspirerend én leerzaam

Laat je niet langer afleiden door de mening van een ander maar weet straks precies welke kleuren en kleurencombinaties het beste bij je passen!

Een kleuranalyse is er voor zowel dames als heren. Een Duo analyse is mogelijk (en extra leuk), samen met je partner of een vriend(in). Vanaf € 69,-

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

MOGELIJK OOK INTERESSANT
INSPIRATIE
denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

BEL MIJ TERUG

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.

VRAAG 'M GRATIS AAN: PRE SHOPPING GIDSSHOPPEN ALS EEN PRO!
in 7 stappen naar jouw ultieme garderobekast

☑️ Geen miskopen meer
☑️ Hoe je jouw WOW! Factor creëert
☑️ Voel je zeker en straal zelfvertrouwen uit
☑️ Shop doelgericht & bespaar aanzienlijk budget
☑️ Straal uit wie je bent, ben trots op wie je bent

Ja! Stuur mij die Gratis Gids