BOEKEN

reviews

Lees hoe anderen onze dienstverlening ervaren hebben

Kleuranalyse Workshop

★★★★★
De kleurenanalyse van Yvonne was super leuk en interessant. We kunnen nu gerichter op zoek naar kleding die ons echt goed staat. Yvonne is heel gezellig en behulpzaam. Zeker een keer doen dus, met zussen, moeders en/of vriendinnen. Het wordt sowieso een leuke middag!
- Kyra

Kleuradvies

★★★★★
Ik werd door een vriendin mee gevraagd naar de kleurenanalyse. We vonden het beiden een hele gezellige en leerzame middag. Daarna even flink met de bezem door de kleerkast gegaan en een andere kleur lipstick gekocht. Sommige 'nieuwe' kleuren waren heel verrassend voor me en het blijkt dat ik toch echt geen herfsttype ben! Wij komen zeker een keer terug voor de stijlanalyse!
- Christina Ruijzendaal

Kleur en styling

★★★★★
Het was een hele leerzame morgen. Er is me veel duidelijk geworden en ik zag ook wat het verschil van kleur en modellen met mij deden. Mijn hele kledingkast is inmiddels nagekeken op mijn kleuren en styl en na een nieuw kleurtje in mijn haar kan ik niet wachten om gericht te gaan shoppen met de goede keuzes.
- Vinken-Franssen Christel

Kleuradvies

★★★★☆
Heel fijn, persoonlijk met verrassende uitkomst. Ik zou het zeker elke vrouw aanbevelen. Het is misschien even een investering maar vanaf het moment dat je weet wat jij voor een type bent, weet je welke kleuren jou laten stralen. Daarnaast een eye opener voor jezelf en een update voor je kleerkast
- Inge van der Helden

Kleur en styling

★★★★★
Het was een hele leerzame morgen. Er is me veel duidelijk geworden en ik zag ook wat het verschil van kleur en modellen met mij deden. Mijn hele kledingkast is inmiddels nagekeken op mijn kleuren en styl en na een nieuw kleurtje in mijn haar kan ik niet wachten om gericht te gaan shoppen met de goede keuzes.
- Vinken-Franssen Christel

kleuren workshop duo

★★★★★
Heel leuke middag gehad samen met mijn moeder. We hebben meer inzichten gekregen om nu onze eigen stofjes te kopen voor onze naaiprojecten.
- Ellen

Stijladvies individueel online

★★★★★
In januari al eens een kleurworkshop gevolgd, samen met mijn partner en dit gaf al heel wat fijne handreikingen welke kleuren mij juist meer laten stralen. Bleek dat mijn hele kast vol hangt met vertrouwd en veilig donkerblauw, terwijl dat niet bij mijn type past. In de zoektocht naar nieuwe outfits bleef ik echter aanlopen tegen mijn, in mijn ogen moeilijkere lichaam (korte benen, ietwat steviger) en vandaar de keuze gemaakt om ook het Stijladvies te volgen bij Yvonne. Nu vanwege de corona dan online ipv live in de praktijk. Ik ben absoluut geen fashionista en geef verder weinig om het labeltje op de kleren, zolang ze maar lekker zitten en leuk staan. Met de tips van Yvonne kan ik nu een heel stuk zekerder shoppen voor mijn postuur en kan ik kledingstukken uitzoeken die mijn kleine lichaam op haar sterke punten naar voren laten komen. Leuke is dat je de kennis al heel snel kunt toepassen, alleen al door op tv naar verschillende mensen te kijken. Ik kan het iedereen aanraden die het zat is om de ene miskoop na de andere in de kast te hebben hangen en verder leuk en verzorgd voor de dag wil komen en wil stralen in iedere outfit die je draagt.
- Lenny

Stijladvies

★★★★★
Ik vind het moeilijk om kleding leuk te stylen. Draag veel basics, en vindt mijn stijl soms een beetje saai. Ben benieuwd welk figuurtype ik ben en wat ik goed kan dragen en wat juist niet. Ik vond het erg leuk. Yvonne gaf op een hele positieve, opbouwende manier advies. De tijd vloog voorbij. Ik heb veel nuttige tips gekregen, waar ik ook meteen mee aan de slag kon. Ik ga de adviezen zeker meenemen als ik ga shoppen. Heb een goed beeld gekregen van welke spullen nog missen in mijn kledingkast. Ook gaf Yvonne tips over bijvoorbeeld haarstijlen, waar ik direct mee kan experimenteren. Ze heeft me ook laten inzien dat even de tijd nemen om nagels te lakken, je haar leuk te doen etc. gewoon kan en mag. Yvonne gaf op een positieve opbouwende manier advies. Er was een heel ontspannen sfeer.
- Fieke

Kleuradvies

★★★★★
Mijn zus en ik zijn ons de laatste tijd meer aan het verdiepen in het duurzaam omgaan met kleding. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je kleding koopt die je langere tijd draagt. Het leek ons daarom handig om een kleuradvies te krijgen over welke kleuren goed bij je passen, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het kopen van kleding. Wij vonden het erg leuk om te doen en leerzaam. We konden ons goed vinden in het uiteindelijke advies en waren ook enthousiast om deze kleuren nu te gaan kopen en aan te trekken. Ik vond de hulp van Yvonne heel goed. Ze gaf haar eerlijke mening en was oprecht. Ze gaf goed advies en stelde je op je gemak. Ik bleek een wintertype te zijn, dit had ik écht niet verwacht! Yvonne legt duidelijk uit wat de verschillende kleuren met je doen en laat je ook zelf beoordelen zodat je echt zelf ook inzicht krijgt in jouw persoonlijke kleurentype. Je krijgt niet alleen advies over de kleur van je kleding, maar ook rondom make-up en zelfs een parfumtip die past bij jouw type!
- Mila brune

Kleuranalyse en Stijladvies

★★★★★
Afgelopen zaterdag mocht ik een kleuranalyse en stijladvies ervaren bij Yvonne. Mijn man had dit geregeld voor mij omdat ik de laatste tijd niet meer zoveel inspiratie had om me leuk te kleden, zowel qua kleuren als qua stijl wist ik het niet meer zo goed. Yvonne is een hele spontane en aardige vrouw die je fijn op je gemak stelt. Ze heeft veel kennis over de verschillende kleurentypes en ook tijdens het stijladvies kwam duidelijk naar voren dat ze weet waar ze het over heeft. Ik bleek een wintertype te zijn, dit had ik écht niet verwacht! Yvonne legt duidelijk uit wat de verschillende kleuren met je doen en laat je ook zelf beoordelen zodat je echt zelf ook inzicht krijgt in jouw persoonlijke kleurentype. Je krijgt niet alleen advies over de kleur van je kleding, maar ook rondom make-up en zelfs een parfumtip die past bij jouw type! De kleurenanalyse en het stijladvies heeft mij enorm geholpen in mijn zelfverzekerdheid rondom kleding. Ik weet nu goed wat mij wel en niet staat omdat ik kennis heb over mijn figuur. Ook weet ik nu welke kleuren ik beter wel en beter niet aan kan schaffen om op die manier de beste versie van mezelf te kunnen presenteren. Yvonne, THANK YOU!"
- Lisette van Welie

Kleuradvies

★★★★★
Mijn aanleiding was voornamelijk door het wijzigen van mijn haarkleur in grijs. De analyse was plezierig en ik hoop het advies dat ik heb gekregen goed te kunnen gebruiken bij het vervangen/aanvullen van mijn garderobe. Je legde het heel duidelijk en goed te begrijpen uit. Ik was zeer zeker verrast door de uitkomst. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.
- Irene

Kleuradvies

★★★★★
Ik heb het advies als erg leuk ervaren, en ik ben heel erg blij dat ik het heb gedaan. Het helpt mij om vanaf nu een bewuste keuze te kunnen maken. Yvonne, je hebt mij heel goed geholpen, en je brengt het leuk, vriendelijk en ook professioneel. Ik heb vriendinnen vertelt dat ik dit advies heb ingewonnen en dat ik er blij mee ben. Als iemand vraagt waar ik dit heb gedaan zal ik jou gegevens zeker geven. Ik vind jou website goed. Je reactie op de aanmelding is snel, en de afspraak volgt er ook goed op. Ik zou zeggen, ga zo door.
- Gwen Ritsma

Stijladvies

★★★★★
Ik vond het erg leuk. Yvonne gaf op een hele positieve, opbouwende manier advies. De tijd vloog voorbij. Ik heb veel nuttige tips gekregen, waar ik ook meteen mee aan de slag kon. Ook gaf Yvonne tips over bijvoorbeeld haarstijlen, waar ik direct mee kan experimenteren. Ze heeft me ook laten inzien dat even de tijd nemen om nagels te lakken, je haar leuk te doen etc. gewoon kan en mag. Yvonne gaf op een positieve opbouwende manier advies. Er was een heel ontspannen sfeer.
- Milou Verstappen

Kledingadvies Compleet

★★★★★
Meral en ik hebben genoten van de stylingdag. Het was leuk opgezet en de sfeer was gemoedelijk en prettig. Jouw advies en tips vond ik heel waardevol. Ik heb er ook al met een paar andere collega’s over gesproken. Ze reageerden enthousiast. Nogmaals dank voor jouw advies!
- Lianne Jaspers

 Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met mij op 

of vul onderstaand formulier in

Heb je interesse of een vraag?

OOK INTERESSANT
INSPIRATIE
Stijladvies bruidjes - bride to be - lifestyle_by_yvs
Bride to be? Ontdek hoe je jouw beste trouwjurk kiest

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niet ‘verpesten’ door een jurk die niet het beste van jezelf laat zien. Of waarvan je later op foto’s terugkijkt van ..ow jeej…Ontdek hoe je wel wél de absolute top-jurk kunt vinden…

denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Heb jij al eens een kleuranalyse laten  doen en twijfel je over het advies dat je gekregen hebt? Ik hoor dat regelmatig en in de meeste gevallen klopt het gevoel van de mensen dat de kleuren die ze dragen na het kleuradvies toch niet helemaal blijken te werken. Hetzelfde overkwam Esther. Lees hier haar ervaring.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

De gure winter maanden trekken langzaam weg en af en toe komt het zonnetje alweer lekker tevoorschijn. In deze periode verlang ik altijd zo naar het eerste terrasje. Weliswaar uit de wind maar met het zonnetje op het bolletje. Dat maakt je dag meteen goed.

bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.