BOEKEN

kledingadvies compleet

Wil jij die kledingstijl dragen die jou zelfvertrouwen geeft? En precies die kleuren dragen die je laten stralen? Ben jij het ook beu om kleding te kopen waarin je je niet lekker voelt en miskopen te doen?
En zou jij heel graag willen weten hoe je jouw sterke punten kunt accentueren? Dat kan met een persoonlijk Kledingadvies !

IN ONZE STUDIO OF ONLINE MET LIVE VIDEO

Met mijn kledingstijl laat ik een verbluffende indruk achter en de juiste kleuren laten mij stralen!

KLEUR- EN STIJLANALYSE MET PERSOONLIJK KLEDINGADVIES

Met een persoonlijk kledingadvies kijken we welk stijl- en kleurtype jij bent en leer je hoe je door het dragen van de de juiste outfits jouw aandachtspunten camoufleert en sterke punten accentueert. Er zijn zoveel verschillende kledingstijlen maar met welke kom jij het beste voor de dag en maak je direct een onuitwisbare positieve indruk? Ook ontdek je jouw specifieke kleuren die je persoonlijkheid versterken.  Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kledingstijlen en -kleuren voor jou werken!

Na de analyse volgt een persoonlijk kledingadvies. We bekijken op basis van jouw lichaamsbouw welke stijlen je kunt dragen en welke stijlcombinaties jij kunt maken. Op basis van jouw kleurtype stellen we jouw kleuren samen waarmee je een jongere en frissere uitstraling hebt! Welke trend er ook is in de mode, jij maakt voortaan de goede keuzes!

KLEDINGADVIES MET PRAKTISCHE TIPS
Wat ik regelmatig tegenkom is dat klanten al eens een kledingadvies hebben gehad, maar alsnog niet weten waar ze op moeten letten tijdens het shoppen en passen van kleding. Daardoor maken ze alsnog de verkeerde keuzes. Tijdens het advies geef ik jou praktische tips en handvatten, waardoor jij jouw kledingadvies ook daadwerkelijk gaat gebruiken in de praktijk.

COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Je kunt een persoonlijk kledingadvies ook combineren met personal shopping en zelfs een complete ‘All in’ Styling Dag is mogelijk!

VOORDELEN PERSOONLIJK KLEDINGDVIES:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

 • Je shopt effectiever en doelgerichter
 • Je draagt ook wat je koopt
 • Je outfits zorgen voor meer zelfvertrouwen
 • Je weet welke stijlen voor jou werken
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
TARIEVEN

Persoonlijk kledingadvies: € 159,- (Inclusief persoonlijke stijlboek t.w.v. € 39,95, persoonlijk kleurenpaspoort € 29,95 en make-up boekje t.w.v. € 7,95 )

Jij weet voortaan welke stijlen jou het beste staan en welke kleuren jou laten stralen. Je shopt met meer zelfvertrouwen, maakt een verbluffende indruk en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet!

✔️Je weet welke stijlen jouw sterke punten accentueren

✔️Je weet welke kleuren voor jou werken en welke niet

✔️ Je krijgt veel handige en praktische tips

✔️Je weet hoe je jouw minder sterke punten camoufleert

✔️Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

kledingadvies: Wat kun je verwachten?

 • Stap 1 - Ontvangst: Je wordt ontvangen in onze Studio in Geleen met een kopje koffie/ thee.
 • Stap 2 - Inzicht in kleur- en bodytypes: Je krijgt uitleg over de verschillende kleur- en bodytypes. Je krijgt Inzicht in wat het dragen van de juiste kledingkleuren en -stijl voor je kan betekenen en hoe je het advies straks kunt gaan toepassen.
 • Stap 3 - Persoonlijke analyse: We bekijken samen naar het pigment van je haar, huid & ogen. Welk kleurtype ben jij? Door het leggen van kleurdoeken analyseer ik welk kleurtype jij bent. Je krijgt inzicht in hoe kleuren voor je kunnen werken en welke invloed kleuren hebben op je uitstraling. We bekijken samen in de spiegel hoe je rondingen lopen. Welk bodytype heb jij? Je krijgt inzicht in hoe je je lichaam in balans brengt door het dragen van de juiste kleding. We passen hiervoor de meegenomen kleding stap voor stap door. Je leert hoe je je positieve punten accentueert & je onzekerheden camoufleert.
 • Stap 4 - Persoonlijk advies: De analyse vertaal ik door naar een persoonlijk advies voor jou. Je leert hoe je sneller slaagt en doelgericht shopt met een beter resultaat in de toekomst!
 • Stap 5 – Persoonlijk Stijlboek en Kleurenpaspoort: Je ontvangt jouw persoonlijk kleurenpaspoort afgestemd op jouw kleurtype, en jouw persoonlijk Stijlboek met alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk. Met het kleurenpaspoort in de hand shop je voortaan naar kleding in de juiste kleuren tijdens het winkelen.
 • Stap 6 - (optioneel) Personal Shopping: Wil je dat ik voor jou op zoek ga naar een perfecte outfit? Of dat we samen het geleerde in de praktijk brengen? Passend bij je wensen en budget? Dan is Personal Shopping echt iets voor jou!
 • Stap 1 - Uploaden informatie: Je upload informatie, zoals persoonlijke kenmerken en enkele foto's via de link, die je in de bevestigingsmail ontvangt. Na je boeking ontvang je de bevestigingsmail.
 • Stap 2 - Persoonlijke analyse: Aan de hand van de informatie en foto's die je geupload hebt bepaal ik jouw kleur- en bodytype. Tijdens het Persoonlijke advies inventariseer ik de resterende info, zodat jij een zo passend mogelijk en compleet kledingadvies krijgt.
 • Stap 3 - Persoonlijk advies: Het persoonlijk kledingadvies vindt plaats met Live Video (Lees hier hoe Live Video werkt). Je krijgt inzicht in hoe kleuren voor jou kunnen werken en welke invloed kleding in de juiste kleur heeft op jouw uitstraling. Tevens bespreken we de kledingstijlen die de beste kenmerken van jouw figuur accentueren.
 • Stap 4 - Persoonlijk kleurenboek, kleurenpaspoort & stijlboek: Je ontvangt jouw Persoonlijk kleuren en stijlboek met alle praktische tips en handvatten die je nodig hebt om het advies toe te passen in de praktijk. Tevens krijg je een persoonlijk kleurenpaspoort, afgestemd op jouw kleurtype. Met dit paspoort in de hand shop je naar kleding in de juiste kleuren tijdens het winkelen.
 • Stap 5 - (optioneel) Personal Shopping: Wil je dat ik voor jou opzoek ga naar een perfecte outfit? Passend bij je wensen en budget? Dan is Personal Shopping echt iets voor jou!

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Laat je niet langer afleiden door de mening van een ander maar weet straks precies welke kledingstijlen en kleurcombinaties het beste bij je passen!

Een kledingadvies is er vanaf € 159,-.  Kleudingadvies uitbreiden met Personal Shopping is ook mogelijk!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

 OOK INTERESSANT
INSPIRATIE
Stijladvies bruidjes - bride to be - lifestyle_by_yvs
Bride to be? Ontdek hoe je jouw beste trouwjurk kiest

De mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niet ‘verpesten’ door een jurk die niet het beste van jezelf laat zien. Of waarvan je later op foto’s terugkijkt van ..ow jeej…Ontdek hoe je wel wél de absolute top-jurk kunt vinden…

denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Heb jij al eens een kleuranalyse laten  doen en twijfel je over het advies dat je gekregen hebt? Ik hoor dat regelmatig en in de meeste gevallen klopt het gevoel van de mensen dat de kleuren die ze dragen na het kleuradvies toch niet helemaal blijken te werken. Hetzelfde overkwam Esther. Lees hier haar ervaring.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

De gure winter maanden trekken langzaam weg en af en toe komt het zonnetje alweer lekker tevoorschijn. In deze periode verlang ik altijd zo naar het eerste terrasje. Weliswaar uit de wind maar met het zonnetje op het bolletje. Dat maakt je dag meteen goed.

bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.