kledingadvies compleet

Wil jij die kledingstijl dragen die jou zelfvertrouwen geeft? En precies die kleuren dragen die je laten stralen? Ben jij het ook beu om kleding te kopen waarin je je niet lekker voelt en miskopen te doen?
En zou jij heel graag willen weten hoe je jouw sterke punten kunt accentueren? Dat kan met een persoonlijk Kledingadvies !

Met mijn kledingstijl laat ik een verbluffende indruk achter en de juiste kleuren laten mij stralen!

KLEUR- EN STIJLANALYSE MET PERSOONLIJK KLEDINGADVIES

Met een persoonlijk kledingadvies kijken we welk stijl- en kleurtype jij bent en leer je hoe je jouw outfits  aandachtspunten camoufleert en sterke punten accentueert. Er zijn zoveel verschillende kledingstijlen maar met welke kom jij het beste voor de dag en maak je direct een onuitwisbare positieve indruk? Ook ontdek je jouw specifieke kleuren die je persoonlijkheid versterken.  Door de professioneel uitgevoerde analyse weet jij voortaan precies welke kledingstijlen en -kleuren voor jou werken!

Na de analyse volgt een persoonlijk kledingadvies. We bekijken op basis van jouw lichaamsbouw welke stijlen je kunt dragen en welke stijlcombinaties jij kunt maken. Op basis van jouw kleurtype stellen we jouw kleuren samen waarmee je een jongere en frissere uitstraling hebt! Welke trend er ook is in de mode, jij maakt voortaan de goede keuzes!

KLEDINGADVIES MET PRAKTISCHE TIPS
Wat ik regelmatig tegenkom is dat klanten al eens een kledingadvies hebben gehad, maar alsnog niet weten waar ze op moeten letten tijdens het shoppen en passen van kleding. Daardoor maken ze alsnog de verkeerde keuzes. Tijdens het advies geef ik jou praktische tips en handvatten, waardoor jij jouw kledingadvies ook daadwerkelijk gaat gebruiken in de praktijk.

COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Je kunt een persoonlijk kledingadvies ook combineren met personal shopping en zelfs een complete ‘All in’ Styling Dag is mogelijk!

VOORDELEN PERSOONLIJK KLEDINGDVIES:

Je kunt je shoptijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!

  • Je shopt effectiever en doelgerichter
  • Je draagt ook wat je koopt
  • Je outfits zorgen voor meer zelfvertrouwen
  • Je weet welke stijlen voor jou werken
  • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
TARIEVEN

Persoonlijk kledingadvies: € 159,- (Inclusief persoonlijke stijlwijzer t.w.v. € 39,95, persoonlijk kleurenpaspoort € 39,95 en make-up boekje t.w.v. € 7,95 )

Jij weet voortaan welke stijlen jou het beste staan en welke kleuren jou laten stralen. Je shopt met meer zelfvertrouwen, maakt een verbluffende indruk en bespaart aanzienlijk budget omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke stijlen jouw sterke punten accentueren

✅ Je weet welke kleuren voor jou werken en welke niet

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je weet hoe je jouw minder sterke punten camoufleert

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

KLEDINGADVIES: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
  • Stap 1: Uitleg over wat kledingstijlen en -kleuren allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de verschillende lichaamstypen en hoe je sterke punten accentueert en minder sterke punten camoufleert. Tevens krijg je inzicht in de kenmerken van de verschillende kleurtypen: Winter, Lente, Zomer en Herfst
  • Stap 2: Persoonlijke analyse: We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw en de teint van huid, haarkleur en kleur ogen. We stellen je stijl- en kleurtype vast.
  • Stap 3: Persoonlijk stijl- en kleuradvies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke kledingadvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen!

Laat je niet langer afleiden door de mening van een ander maar weet straks precies welke kledingstijlen en kleurcombinaties het beste bij je passen!

Een kledingadvies is er vanaf € 159,-.  Kleudingadvies uitbreiden met Personal Shopping is ook mogelijk!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Heb je interesse of een vraag?

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

 OOK INTERESSANT
INSPIRATIE
denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.

VRAAG 'M GRATIS AAN: PRE SHOPPING GIDSSHOPPEN ALS EEN PRO!
in 7 stappen naar jouw ultieme garderobekast

☑️ Geen miskopen meer
☑️ Hoe je jouw WOW! Factor creëert
☑️ Voel je zeker en straal zelfvertrouwen uit
☑️ Shop doelgericht & bespaar aanzienlijk budget
☑️ Straal uit wie je bent, ben trots op wie je bent

Ja! Stuur mij die Gratis Gids