Welke outfits laten jou stralen?
Selecteer jouw kleurtype en laat je inspireren!
Kleurtypes; welk type ben jij?

Er zijn 4 verschillende kleurtypes, die allemaal hun specifieke kenmerken hebben waardoor bepaalde kleuren jou goed staan en andere kleuren je juist niet staan. Herken je dit, je hebt vanavond een feestje met vriendinnen en je koopt speciaal voor deze gelegenheid een hartstikke leuk jurkje wat in de winkel mooi staat. Bij thuiskomst trek je het nog eens aan en blijkt dat je je er een stuk minder lekker in voelt. Het jurkje staat je flets en haalt allerminst het beste in je naar boven. Je denkt bij jezelf: “Alweer een miskoop, hoe kan dat toch?” Je hebt jouw jurkje bijna zeker in een verkeerde kleur gekocht. Je denkt “hoe jammer, want ik had hem vanavond naar het feest willen aantrekken”. Overhaast schiet je iets aan uit je bestaande garderobe en een gevoel van frustratie overheerst.

Voordelen als je weet welke kleurtype je bent

Als je weet welk kleurtype je bent, weet je zeker dat je voortaan de juiste keuze maakt met het kopen van een outfit. Want, laten we eerlijk zijn, zo’n situatie waarbij je op het allerlaatste moment moet terugvallen op items uit je bestaande garderobe, dat wil je toch eigenlijk voorkomen. Naast de frustratie na de aankoop voel je je erna ook onzeker tijdens het shoppen. Daarnaast geef op deze manier ook onnodig geld uit aan kleding die je vervolgens niet of nauwelijks draagt. Een kleuranalyse waarbij jouw kleurtype bepaald wordt, biedt hiervoor dé oplossing. Want na zo’n analyse;

  • Doe je geen miskopen meer en verschijn jij voortaan altijd in een geslaagde outfit op elk feestje
  • Bespaar je geld
  • Shop je efficiënter
  • Voel je je zekerder tijdens het shoppen
  • Weet je precies welke kleuren jou laten stralen!
Hoe ontdek je jouw kleurtype?

Tijdens een kleuranalyse wordt aan de hand van jou pigment, haarkleur en kleur van jouw ogen bepaald welke kleurtype je bent. Aan de hand van de uitkomst van de analyse krijg je concrete tips, waarmee je jouw garderobe kunt opschonen, geslaagde aankopen doet en alleen nog maar complimenten krijgt over de outfits die je draagt!

Welke outfits laten de verschillende kleurtypes stralen?

Ben je nieuwsgierig welke outfits de verschillende kleurtypes laten stralen? Selecteer dan hierboven de kleurtypes en laat je inspireren!