persoonlijke presentatie & bedrijfsimago

teamtraining

Sluit de persoonlijke presentatie aan bij het imago van het bedrijf? Stralen medewerkers succes uit en komen ze authentiek over? 

Met de training ‘Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago’ gaan de deelnemers samen op een actieve manier aan de slag om meer uit zichzelf te halen en ontdekken ze hoe ze met hun Persoonlijke presentatie een substantiële bijdrage leveren aan het eigen succes en aan het versterken van het imago van het bedrijf dat ze vertegenwoordigen.

Ik weet nu hoe ik met mijn persoonlijke presentatie een positieve bijdrage kan leveren aan het bedrijfsimago

Training Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago

De training Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago is er voor iedereen die bewuster met persoonlijke presentatie wil omgaan in zijn of haar werkomgeving. Iedereen weet dat de 1e indruk voor een groot deel bepalend is voor de daaropvolgende communicatie en samenwerking. Hoe maak je met jouw persoonlijke presentatie binnen jouw werkomgeving een perfecte 1e indruk, waardoor jij succesvoller bent én een essentiële bijdrage levert aan het versterken van het bedrijfsimago?

TRAINING PERSOONLIJKE PRESENTATIE EN BEDRIJFSIMAGO; EEN AANRADER VOOR TEAMBUILDING
Omdat je als team aan de slag gaat met het thema persoonlijke presentatie binnen een zakelijke/werk omgeving, leent deze training zich perfect voor teambuilding.

INTERESSANTE UITBREIDINGEN VOOR DE TRAINING 
De training persoonlijke presentatie met kleding is uit te breiden met thema’s, zoals:

 • De impact non verbale communicatie
 • Effectief presenteren
 • Klantcontact (aan tafel, aan de telefoon, in de winkel)
 • Adviserend verkopen (consultative selling)

VOORDELEN TRAINING Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago:

 • Je leert hoe je met jouw persoonlijke presentatie een perfecte 1e indruk maakt
 • Je bent een meer gewaardeerde collega
 • Je bent zakelijk succesvoller
 • Je integreert je eigen identiteit in een professionele persoonlijke presentatie
 • Je shopt effectiever en doelgerichter
 • Je draagt ook wat je koopt
 • Je weet welke zakelijke outfits voor jou werken
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
 • Je weet welke outfits passen binnen de bedrijfscultuur
 • Je weet hoe je met jouw persoonlijke presentatie het bedrijfsimago versterkt
TARIEVEN

Basis: € 99,- p.p.* (uitgebreide intake + halve dag, vanaf 5 personen)

✅  Inzicht in het belang van persoonlijke styling in jouw werkomgeving

✅ Weten hoe je een perfecte 1e indruk maakt, waardoor verdere communicatie en samenwerking soepel verloopt

✅ Inzicht in kleur- en stijltypen en wat wel en niet werkt per type aan kleuren en kledingstijlen

✅ Weten hoe je met een persoonlijke presentatie het bedrijfsimago versterkt

*Excl. btw, reiskostenvergoeding, locatie- en arrangementskosten

Compleet: € 199,- p.p.* (Uitgebreide intake, training van hele dag, vanaf 5 personen)

✅ Je krijgt inzicht in het belang van persoonlijke styling in jouw werkomgeving

✅ Je leert hoe je een perfecte 1e indruk maakt, waardoor verdere communicatie en samenwerking soepel verloopt

✅ Je krijgt inzicht in kleur- en stijltypen en wat wel en niet werkt per type aan kleuren en kledingstijlen

✅ Elke deelnemer krijgt een persoonlijke kleur- en stijlanalyse, inclusief een persoonlijk zakelijk kledingadvies.

✅ Medewerkers versterken met hun persoonlijke kledingstijl het bedrijfsimago

*Excl. btw, reiskostenvergoeding, locatie- en arrangementskosten

BEN JIJ WERKGEVER OF LEIDINGGEVENDE?

Vindt je het lastig om medewerkers aan te spreken op hun kleding en uiterlijke presentatie? Wil je graag dat de professionaliteit die zij hebben ook zichtbaar is aan buitenkant?  De medewerkers bepalen voor een groot deel de uitstraling en het imago van je bedrijf bij in- en externe klanten en relaties. Medewerkers leveren met hun persoonlijke presentie een substantiële bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen, zoals een positief imago.

Weet je dat de persoonlijke presentatie voor 55% bepaald of er sprake is van een goede eerste indruk? En de eerste indruk voor 78% bepalend is voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang in de keuze om al dan niet samen te werken.

LEERZAAM, MAAR OOK LEUK
Met de training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago, krijgen medewerkers inzicht in welke impact persoonlijke presentatie heeft op thema’s als het maken van de 1e indruk, samenwerking, communicatie, het imago van het bedrijf en succesvol zijn. Deze inzichten worden verkregen door op een leuke, actieve manier met elkaar aan de slag te gaan, door onder anderen het maken en presenteren van een persoonlijk moodbord. Kies je voor een training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago compleet, dan krijgen de medewerkers tevens een zakelijk kledingadvies,. Met dit ‘op maat’ kledingadvies kunnen ze doelgericht zelf shoppen naar zakelijke kleding, die afgestemd is op de gewenste bedrijfscultuur en het imago dat je met jouw bedrijf wilt uitstralen.

PERSONAL SHOPPEN MET HET TEAM?
Het is zelfs mogelijk om de training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago uit te breiden met een dag(deel) personal shoppen. Onder begeleiding van Styliste Yvonne gaat het team de kennis en inzichten die ze verkregen hebben tijdens de training, in de praktijk brengen door samen te shoppen. Streven is dat elke deelnemer aan de training één complete zakelijke kleding set shopt, die aansluit op het persoonlijk zakelijk kledingadvies, waarbij rekening gehouden wordt met bedrijfsimago.

Personal shoppen met het team is een hartstikke leuke teamactiviteit, die zowel voor de deelnemers zelf als voor jou als leidinggevende, ondernemer of werkgever vele positieve effecten oplevert!

Het tarief voor Personal Shoppen als aanvulling op de ‘workshop zakelijk stylen compleet’, is maatwerk en op aanvraag verkrijgbaar. 

INTERESSE?
Heb je interesse in een training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago? Neem dan gerust contact met me op!

ervaringen van tevreden klanten

monique meas
Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

Nadine

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring. Voorzien van goede tekst en uitleg werden de verschillende kleurdoeken gelegd en gaf Yvonne aan wat de veranderingen in je gezicht waren ten opzichte van de verschillende kleuren. Toen het kleurtype vastgesteld was werd het make-up paspoort en het kleurenpaspoort toegelicht, waarna een praktijkoefening volgde in de winkel. Een goede zet want zo leer je ook echt waar je zelf op moet letten en kun je thuis aan de slag met je eigen en nieuwe kleding en make-up. Het  kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool  bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je  doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Kirsten

Ik vond het heel erg leuk en inspirerend! Ik ben gisteravond meteen mijn kledingkast ingedoken! Leuk om eerst zelf iets over de kleurtypes te leren en er vervolgens ook actief mee aan de slag te gaan en kleurtypes te leren herkennen bij jezelf en anderen. Het gaat mij zeker helpen bij het shoppen in de toekomst, dan zal ik veel minder snel een miskoop doen. Maar ook bij het uitmesten van m’n huidige kledingkast en make-up is het makkelijker om te beslissen wat ik weg kan doen.

Ik ga het zeker aan vriendinnen aanbevelen, ik hoef straks namelijk veel minder moeite te doen om er leuk uit te zien! Ik zie mezelf al helemaal door winkels struinen met mijn kleurenpaspoort om te checken of het wel ‘mijn kleur’ is!

Ik vond het echt heel leuk, heb vandaag wel 10x thuis zitten vertellen dat ik zo’n leuke avond heb gehad!

liedwien & Maud

Mam en ik hadden een afspraak bij Yvonne voor een kleuranalyse. Zonder enige verwachting stapten wij de winkel binnen waar we zeer vriendelijk werden ontvangen door Yvonne. Ze nam ruim de tijd om op een professionele manier te bepalen welke typen wij zijn. Niet alleen wat betreft kleding maar ook accesoires en make-up. Uit het uiteindelijke resultaat bleek dat wij beiden warme herfsttypes zijn. Dit zouden wij voorheen nooit gedacht hebben, maar door de kleuranalyse hebben wij zelf ook kunnen zien dat deze kleuren ons gezicht het beste naar voren laten komen. Voortaan zullen wij door het kleurenpaspoort makkelijker en sneller kleding kunnen kopen, omdat in het kleurenpaspoort ‘onze’ kleuren staan weergegeven. Wij zijn positief verrast en vonden het erg gezellig. Yvonne, bedankt voor je goede en fijne advies!

dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

??????????
Stellina

Tijdens de proeverij hadden we besloten een Kleuranalyse compleet Duo te doen. Eindelijk was het zover, daar gingen we dan, “naakt” en met onze bril over de straat ( en met naakt bedoel ik make-up loos 😉 )   Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee! Lieve Yvonne, bedankt voor je vakkundige analyse en tips, dankzij jou straal ik nu ook door mijn kledingkleur en make-up! 😉

Petra

Hele leuke workshop gehad, duidelijke uitleg. Yvonne neemt er uitgebreid de tijd voor om te achterhalen welk type je bent. Mijn vriendin is ook een herfst type, dat hadden we niet verwacht, zeer verrassend. Bij het shoppen zal ik zeker de kleuren gaan hanteren.

Raad het iedereen aan om eens een kleurenanalyse te doen.Ga zo door ?

foto ingrid[8548]
Ingrid

Hartelijk dank voor de workshop! Ik heb het ervaren als heel nuttig en erg leuk.

1)    Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden.

2)    Dat ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.

3)    Ik vond het een erg leuke workshop.

4)    Bijzonder vond ik dat de doeken vooral het verschil maken, ben je nog aan het twijfelen dat zie je bij het gebruik van de doeken heel goed wat bij je past.

5)    Door gerichter te gaan shoppen en vooral nu ook kijk of de kleur me goed staat.

6)    Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me zodat je geen miskopen meer doet.

Julienne

Laatst een leuke workshop gehad bij Yvonne m.b.t. kleuranalyse. We waren met z’n vieren, met 2 voor ons onbekende dames, maar wel gezellig.

Eerst kregen we uitgebreid uitleg n.a.v. plaatjes, welke soorten types er zijn. Denk aan lente-, zomer-, winter- en herfsttype. Hierna was het tijd om met z’n tweeën te gaan kijken welke kleuren bij je passen. Dit was zeker niet makkelijk en we hadden regelmatig hulp/advies nodig van Yvonne. Hier is uiteindelijk een “type” naar voren gekomen.

Door deze analyse is duidelijk geworden welk type ik ben. Ik heb dan ook nog extra geïnvesteerd om een kleurenboekje erbij te kopen, zodat ik (vooral) in het begin hiermee aan de slag kan gaan.

Yvonne heeft ons op een leuke, gezellige manier begeleid. Ik weet nu op welke kleuren ik moet gaan letten. Door het kleurenboekje, dat ik makkelijk kan meenemen, kan ik altijd checken hoe of wat. Ik zou het iedereen aanraden om dit een keertje te doen, vooral als je twijfelt wat het beste bij je past qua kleur!

kassandra
Kassandra

Ik ben samen met mijn zus naar de kleurenproeverij geweest bij Yvonne. Dit was een gezellige avond met genoeg informatie om ons erg nieuwsgierig te maken naar de kleurenanalyse. De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Maar bij de eerste stap in de winkel was het dit al waard. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

WAT KUN JE VERWACHTEN ?

De training wordt voorafgegaan met een uitgebreide Intake, waarin we o.a. bespreken: het huidige bedrijfsimago, het gewenste imago, de huidige cultuur en gewenste cultuur, de missie en uw wensen aangaande de training en uitstraling van de medewerker

 • Onderdeel 1: Betekenis Persoonlijke presentatie voor de bedrijfscultuur en imago van bedrijf 
 • Onderdeel 2: Belang van Persoonlijke presentatie voor jezelf en bedrijf
 • Onderdeel 3: Moodboards persoonlijke presentatie; hoe kom ik over?
 • Onderdeel 4: (alleen bij Compleet) Persoonlijke kleur- en stijlanalyse, inclusief persoonlijk zakelijk kledingadvies, afgestemd op het bedrijfsimago.
 • Onderdeel 5: (optioneel) Een dag(deel) Personal Shoppen met het team: elke deelnemer shopt onder begeleiding van Styliste Yvonne één zakelijke kleding set, afgestemd op het Persoonlijk Zakelijk Kledingadvies en rekening houdend met het gewenste imago en bedrijfscultuur van de organisatie
De eerste indruk wordt voor 55% bepaald door het uiterlijk. De eerste indruk is voor 78% bepalend voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang voor beslissingstrajecten.

Zet jouw persoonlijke presentatie in om fijner met elkaar samen te werken en een belangrijkere bijdrage te leveren aan het gewenste bedrijfsimago.

Een training persoonlijke presentatie en bedrijfsimago is er al vanaf  € 99,-. (excl btw.)

 Heb je interesse? Bel 06 11 60 05 82 of neem contact op

Heb je interesse of een vraag?

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

ook interessant
INSPIRATIE
denim_style-by-yvs-
Denim is hot

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

kleuranalyse-2
Second opinion kleuranalyse en -advies

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

garderobe-advies
Opgeruimde Garderobe

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

perfecte tast vinden voor jou
De perfecte tas vinden

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.

VRAAG 'M GRATIS AAN: PRE SHOPPING GIDSSHOPPEN ALS EEN PRO!
in 7 stappen naar jouw ultieme garderobekast

☑️ Geen miskopen meer
☑️ Hoe je jouw WOW! Factor creëert
☑️ Voel je zeker en straal zelfvertrouwen uit
☑️ Shop doelgericht & bespaar aanzienlijk budget
☑️ Straal uit wie je bent, ben trots op wie je bent

Ja! Stuur mij die Gratis Gids