BOEKEN

persoonlijke presentatie & bedrijfsimago

teamtraining

Sluit de persoonlijke presentatie aan bij het imago van het bedrijf? Stralen medewerkers succes uit en komen ze authentiek over? 

Met de training ‘Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago’ gaan de deelnemers samen op een actieve manier aan de slag om meer uit zichzelf te halen en ontdekken ze hoe ze met hun Persoonlijke presentatie een substantiële bijdrage leveren aan het eigen succes en aan het versterken van het imago van het bedrijf dat ze vertegenwoordigen.

Ik weet nu hoe ik met mijn persoonlijke presentatie een positieve bijdrage kan leveren aan het bedrijfsimago

Training Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago

De training Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago is er voor iedereen die bewuster met persoonlijke presentatie wil omgaan in zijn of haar werkomgeving. Iedereen weet dat de 1e indruk voor een groot deel bepalend is voor de daaropvolgende communicatie en samenwerking. Hoe maak je met jouw persoonlijke presentatie binnen jouw werkomgeving een perfecte 1e indruk, waardoor jij succesvoller bent én een essentiële bijdrage levert aan het versterken van het bedrijfsimago?

TRAINING PERSOONLIJKE PRESENTATIE EN BEDRIJFSIMAGO; EEN AANRADER VOOR TEAMBUILDING
Omdat je als team aan de slag gaat met het thema persoonlijke presentatie binnen een zakelijke/werk omgeving, leent deze training zich perfect voor teambuilding.

INTERESSANTE UITBREIDINGEN VOOR DE TRAINING 
De training persoonlijke presentatie met kleding is uit te breiden met thema’s, zoals:

 • De impact non verbale communicatie
 • Effectief presenteren
 • Klantcontact (aan tafel, aan de telefoon, in de winkel)
 • Adviserend verkopen (consultative selling)

VOORDELEN TRAINING Persoonlijke presentatie en bedrijfsimago:

 • Je leert hoe je met jouw persoonlijke presentatie een perfecte 1e indruk maakt
 • Je bent een meer gewaardeerde collega
 • Je bent zakelijk succesvoller
 • Je integreert je eigen identiteit in een professionele persoonlijke presentatie
 • Je shopt effectiever en doelgerichter
 • Je draagt ook wat je koopt
 • Je weet welke zakelijke outfits voor jou werken
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
 • Je weet welke outfits passen binnen de bedrijfscultuur
 • Je weet hoe je met jouw persoonlijke presentatie het bedrijfsimago versterkt
TARIEVEN

Basis: € 99,- p.p.* (uitgebreide intake + halve dag, vanaf 5 personen)

✅  Inzicht in het belang van persoonlijke styling in jouw werkomgeving

✅ Weten hoe je een perfecte 1e indruk maakt, waardoor verdere communicatie en samenwerking soepel verloopt

✅ Inzicht in kleur- en stijltypen en wat wel en niet werkt per type aan kleuren en kledingstijlen

✅ Weten hoe je met een persoonlijke presentatie het bedrijfsimago versterkt

*Excl. btw, reiskostenvergoeding, locatie- en arrangementskosten

Compleet: € 199,- p.p.* (Uitgebreide intake, training van hele dag, vanaf 5 personen)

✅ Je krijgt inzicht in het belang van persoonlijke styling in jouw werkomgeving

✅ Je leert hoe je een perfecte 1e indruk maakt, waardoor verdere communicatie en samenwerking soepel verloopt

✅ Je krijgt inzicht in kleur- en stijltypen en wat wel en niet werkt per type aan kleuren en kledingstijlen

✅ Elke deelnemer krijgt een persoonlijke kleur- en stijlanalyse, inclusief een persoonlijk zakelijk kledingadvies.

✅ Medewerkers versterken met hun persoonlijke kledingstijl het bedrijfsimago

*Excl. btw, reiskostenvergoeding, locatie- en arrangementskosten

BEN JIJ WERKGEVER OF LEIDINGGEVENDE?

Vindt je het lastig om medewerkers aan te spreken op hun kleding en uiterlijke presentatie? Wil je graag dat de professionaliteit die zij hebben ook zichtbaar is aan buitenkant?  De medewerkers bepalen voor een groot deel de uitstraling en het imago van je bedrijf bij in- en externe klanten en relaties. Medewerkers leveren met hun persoonlijke presentie een substantiële bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen, zoals een positief imago.

Weet je dat de persoonlijke presentatie voor 55% bepaald of er sprake is van een goede eerste indruk? En de eerste indruk voor 78% bepalend is voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang in de keuze om al dan niet samen te werken.

LEERZAAM, MAAR OOK LEUK
Met de training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago, krijgen medewerkers inzicht in welke impact persoonlijke presentatie heeft op thema’s als het maken van de 1e indruk, samenwerking, communicatie, het imago van het bedrijf en succesvol zijn. Deze inzichten worden verkregen door op een leuke, actieve manier met elkaar aan de slag te gaan, door onder anderen het maken en presenteren van een persoonlijk moodbord. Kies je voor een training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago compleet, dan krijgen de medewerkers tevens een zakelijk kledingadvies,. Met dit ‘op maat’ kledingadvies kunnen ze doelgericht zelf shoppen naar zakelijke kleding, die afgestemd is op de gewenste bedrijfscultuur en het imago dat je met jouw bedrijf wilt uitstralen.

PERSONAL SHOPPEN MET HET TEAM?
Het is zelfs mogelijk om de training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago uit te breiden met een dag(deel) personal shoppen. Onder begeleiding van Styliste Yvonne gaat het team de kennis en inzichten die ze verkregen hebben tijdens de training, in de praktijk brengen door samen te shoppen. Streven is dat elke deelnemer aan de training één complete zakelijke kleding set shopt, die aansluit op het persoonlijk zakelijk kledingadvies, waarbij rekening gehouden wordt met bedrijfsimago.

Personal shoppen met het team is een hartstikke leuke teamactiviteit, die zowel voor de deelnemers zelf als voor jou als leidinggevende, ondernemer of werkgever vele positieve effecten oplevert!

Het tarief voor Personal Shoppen als aanvulling op de ‘workshop zakelijk stylen compleet’, is maatwerk en op aanvraag verkrijgbaar. 

INTERESSE?
Heb je interesse in een training persoonlijk presentatie en bedrijfsimago? Neem dan gerust contact met me op!

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De training wordt voorafgegaan met een uitgebreide Intake, waarin we o.a. bespreken: het huidige bedrijfsimago, het gewenste imago, de huidige cultuur en gewenste cultuur, de missie en uw wensen aangaande de training en uitstraling van de medewerker

 • Onderdeel 1: Betekenis Persoonlijke presentatie voor de bedrijfscultuur en imago van bedrijf 
 • Onderdeel 2: Belang van Persoonlijke presentatie voor jezelf en bedrijf
 • Onderdeel 3: Moodboards persoonlijke presentatie; hoe kom ik over?
 • Onderdeel 4: (alleen bij Compleet) Persoonlijke kleur- en stijlanalyse, inclusief persoonlijk zakelijk kledingadvies, afgestemd op het bedrijfsimago.
 • Onderdeel 5: (optioneel) Een dag(deel) Personal Shoppen met het team: elke deelnemer shopt onder begeleiding van Styliste Yvonne één zakelijke kleding set, afgestemd op het Persoonlijk Zakelijk Kledingadvies en rekening houdend met het gewenste imago en bedrijfscultuur van de organisatie
De eerste indruk wordt voor 55% bepaald door het uiterlijk. De eerste indruk is voor 78% bepalend voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang voor beslissingstrajecten.

Zet jouw persoonlijke presentatie in om fijner met elkaar samen te werken en een belangrijkere bijdrage te leveren aan het gewenste bedrijfsimago.

Een training persoonlijke presentatie en bedrijfsimago is er al vanaf  € 99,-. (excl btw.)

meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de workshop Persoonlijke presentatie & bedrijfsimago? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 06 11 60 05 82

  Yvonne Keulen
  Imago Consulente

  ook interessant
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.