JE LEVEN LANG FIT IN ENKELE WEKEN

VERLIES TOT 1KG PER WEEK  

MET EEN VAN ONZE FITPROGRAMMA’S

BEWEZEN SUCCESFORMULE NU OOK IN JOUW REGIO!

Onze formule heeft zich landelijk reeds bewezen als een succesformule en is er nu ook voor jou! Met onze bewezen aanpak ontwikkel je, afhankelijk van je huidige leefstijl, motivatie en veranderingsbereidheid binnen enkele weken een duurzaam gezonde leefstijl, waardoor jij je jouw leven lang fitter voelt en vitaler en slanker bent!

GARANTIE OP SUCCES METHODE

Met onze garantie op succes methode is afvallen geen doel op zich, maar een logisch gevolg van aanpassingen in jouw leefstijl. De aanpassingen die je binnen het programma op een voor jou comfortabel tempo doorvoert, vallen binnen de ‘fitbalansdriehoek’: eten, bewegen & relaxen.

Contact/ Meer info?
? 043 – 3654740
✉ Lifestyle@style-by-yvs.nl

LOCATIES
Het FITprogramma is te volgen op de volgende locaties:

Meerssen

Bunderstraat 1 – Style by Yv’s

Grevenbicht
Nieuwstraat 8b – Bonnail and Body

GRATIS PROEFWEEK INCLUSIEF FIT METING?

ONZE FILOSOFIE

Wij geloven dat het draait om het vinden van de juiste balans, die enerzijds een gezonde leefstijl inhoudt, met als gevolg een fit gevoel en een slanker lijf en anderzijds een comfortabel en leuk leven. Alleen zo kun je de aanpassingen definitief in je leefstijl borgen en kan het resultaat van het programma dat je bij ons volgt een blijvend, positief resultaat opleveren.

HULP IN AANPASSEN LEEFSTIJL

Bij ons dus geen strenge (crash) diëten, (dure) pillen en/of poeders, smakeloze sapjes of veel te ambitieuze beweegschema’s. Maar wel inzicht in wat goed voor je is en wat niet. De hulp die we bieden in de vorm van coaching in het stapje voor stapje weglaten van minder positieve leefstijlgewoontes en het inpassen van gezonde gewoontes, maakt onze aanpak extra krachtig en zeker uniek.

Of gratis Proefweek aanvragen ?