Lekker husselen met bladspinazie en gegrilde kip
Spinazie in de wok & gegrilde kip

Ingrediƫnten
Spinazie
Knoflook
Gember
Rode peper (2 als je van spicy houdt)
Bosuitjes
Chorizo
Gekruide kip

šŸ„„Bereiding
-Alle ingedriĆ«nten in olijfolie bakken in de wokpan. Op het laatst de spinazie in de wokpan hĆ©Ć©l even al wokkende met de ingredienten husselen. (Mag met de handjes, mits gewassenšŸ˜‰)
-De kip (heb een kleine hele gekozen en na braden in 2en gedeeld) eerst kruiden naar wens en dan in de oven braden.
Eet smakelijkĀ šŸ½

TIP: Kip marineren

Maak ‘n papje met kipkruiden, rood pepertje, 1 tot 4 teentjes knoflook en halve duim verse gember. Pureer deze ingrediĆ«nten met ruim olijfolie (staafmixer). Smeer met dit papje vervolgens de kip goed in. Dan de kip verpakken in vershoudfolie en 12 tot 24uur laten marineren. De smaken trekken zo lekker diep in het vlees en de kip blijft door de marinade heerlijk mals!

Wil jij je ook fit voelen door een gezonde levensstijl en heb je hulp nodig om dit te realiseren? Kijk dan eens naar ons fitprogramma!

Gerelateerde berichten

%s

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.