Ruffles en Rouges; Dé fashiontrend van nú
Mis 'm niet; Check hoe jij jou outfit kunt pimpen...
Rouges op tassen
Door naast kleding ook accessoires met rouges te dragen, kom je extra stijlvol voor de dag!

RUFFLES & ROUGES; DÉ FASHION TREND VAN NÚ

Als je denkt aan Ruffles en Rouges dan denk je misschien wel aan vroeger. Dat je op zondag naar opa en oma ging in je mooie zondagse jurkje. Nou hou je vast, want deze trend is weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet het voornamelijk in kleding. De Ruffles & Rouges zitten op je mouw, aan je kraag of op je schouders. Het maakt niet uit waar ze zitten áls ze er maar zitten. En het mag groot!!

AL EENS GELET OP DE BRALETTE?

Ook in de accessoires en lingerie zie je hier en daar de Ruffels en Rouges. Deze lingerietrend is puur decoratief. Een bralette heeft vaak geen beugel of pads, en geeft dus geen enkel steun aan je borsten. Het kanten randje wat je ziet geeft die lieve, vrouwelijke uitstraling en staat geweldig onder een top of blouse. Maar denk erom; niet to much…een kleine sneak peak is genoeg ?

ZO BITCH SLAP IK MIJN ALLEDAAGSE OUTFIT !

RUFFLES EN ROUGES OP JE TAS

Nog een voorbeeld van een accessoire is natuurlijk de tas. Daar heb je als vrouw nooit genoeg van toch? Bulaggi speelt dit seizoen helemaal in op deze trend en geeft hiermee een kleine knipoog. De tassen van Bulaggi hebben altijd een perfecte balans tussen design en functionaliteit. Dit is te zien doordat ze bij beide tassen een schouderhengsel hebben bijgevoegd. Doordat beide tassen met gouden accenten zijn afgewerkt geven ze een luxe uitstraling.

BITCH SLAP’ VOOR JE ALLEDAAGSE OUTFIT

De Ruffles geven je outfit een sierlijke en vrouwelijke uitstraling maar tegelijkertijd is het ook erg gedurfd en gewaagd! In tegenstelling tot de minimalistische trend in 2016 Het is bedoeld voor de vrouw die met de trend met veel expressie en dus uitbundig durft uit te dragen, die een ‘bitch slap’ geeft aan het alledaagse. 1 ding is zeker. Als je het aandurft om een Ruffels outfit te dragen, zorg er dan voor dat het item rockt en het middelpunt van je outfit en high end is. Anders kan het erg slordig en goedkoop ogen. En dat is het laatste wat je wilt.

Draag het als een volwassene! Bye bye little cute girl ?

Gerelateerde berichten

%s

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.