DÉ PERFECT TAS VOOR JOU
Zó vind je hem...
Voor welke tas ga jij?
Voor dé perfecte tas natuurlijk !

Het lentezonnetje nodigt uit voor nieuwe accessoires

De gure winter maanden trekken langzaam weg en af en toe komt het zonnetje alweer lekker tevoorschijn. In deze periode verlang ik altijd zo naar het eerste terrasje. Weliswaar uit de wind maar met het zonnetje op het bolletje. Dat maakt je dag meteen goed.

HET ZONNETJE MAAKT JE DAG METEEN GOED !

Wat brengt de nieuwe voorjaars-
collectie tassen?

Februari & maart staat dan ook in het teken van de voorjaarscollectie. Niet alleen van de Fashion maar ook van de accessoires zoals een handtas. De etalages staan er vol mee in alle kleuren en maten.

Ik ga je een paar tips geven waarmee je gerichter en bewuster je perfecte handtas kan shoppen

TIPS VOOR HET VINDEN VAN DE PERFECTE TAS

Een handtas moet op de eerste plek praktisch zijn maar ook vooral héél erg leuk!
En vergeet niet; het is een toevoeging aan je outfit en de STYLE die je wilt uitstralen.

 1. Welk kleurtype ben jij?
  Het makkelijkste is natuurlijk om te kiezen voor een neutrale kleur of zwart, dat doet iedereen. Maar wanneer jij weet welk Kleurtype je bent kun je gerust shoppen naar een tas in kleur. Deze tas zal altijd staan bij de kleding die je draagt omdat het in hetzelfde kleurpalet zit. Hoe handig en Fashionable is dat??
 2. Kies de juiste vorm
  Denk na over de vorm van de tas. Hoe draag je de tas die je mooi vindt en wat doet dit met je lijf? Voorbeeld: heb je grote borsten draag dan geen crossbody tas. Dit benadrukt je grote buste.
 3. Stijl en uitstraling matchen
  Past de stijl van de tas bij jou? Welke uitstraling heeft de tas en past dit bij je dagelijkse outfits? Ben jij sportief of casual sjiek? Matcht de tas bij jouw stijl? Of denk na over de gelegenheid waarbij je de tas wilt dragen. Bijvoorbeeld voor naar je werk te gaan.
 4. Een schouderhengsel?
  Zit er een extra schouderhengsel bij? Het ziet er niet altijd mooier uit maar soms is het wel erg handig. Voordeel; je kunt het er zo vanaf klikken als je het niet meer nodig hebt.
 5. Size does matter
  De tas moet in verhouding zijn met je postuur. Het formaat van de tas doet er dus toe! Zorg dat dit in balans is. Heb je een groot postuur neem dan geen klein tasje en andersom.
 6. De indeling doet er ook toe
  De indeling van de tas is naar mijn idee heel belangrijk. Ben jij een chaoot of juist heel erg georganiseerd? Bekijk de tas dan goed van de binnenkant. Hoeveel vakjes en ritsjes zitten erin? En kom je je spullen die je iedere dag meesjouwt erin kwijt? Ook hier gaat het weer over de gelegenheid van gebruik.
 7. Levensduur van de tas
  Hecht je waarde aan het materiaal van de tas? Wil je een tas om wat vaker te kunnen afwisselen? Dan is een goed afgewerkte PU-tas Of wil jij graag dat de tas langere tijd meegaat? Kies dan bewust voor een echte lederen tas, deze zijn dan wel wat duurder.
 8. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
  Heb je een tas gevonden en nagedacht over alle punten hierboven vergeet dan niet in de spiegel te kijken. Zo zie je wat Wij zien!

En als je erbij lacht staat de tas je vast nog mooier! ?

perfecte tas-2
perfecte tas1
perfecte tas-3

Gerelateerde berichten

%s

U moet ingelogd zijnom berichten te posten.