OVER ONS

WAT IS STYLE BY YV’S?

Bij Style by Yv’s vinden we dat het draait om het hele plaatje. Door fashion en accessoires te combineren en op jou persoonlijk af te stemmen, creëren we de look waarbij jij je fantastisch voelt! We onderscheiden ons door met veel aandacht en met gevoel voor stijl jou te adviseren over de outfit die bij jou past. Ons uitgangspunt is altijd dat fashion jouw persoonlijke identiteit moet versterken. We streven naar outfits die jou laten stralen!

Wat vind je, naast een goed advies en een uitmuntende service, nog meer bij Style by Yv’s? We presenteren doorlopend een unieke collectie fashion voor dames, bestaande uit labels die je in de regio bijna niet tegenkomt. We wisselen minimaal 2-wekelijks van collectie. Je ziet niet snel iemand anders in jouw outfit! Daarnaast beiden we een zeer ruime collectie sieraden en bijoux. We wisselen bekende merken af met minder bekende labels. Maar kiezen altijd kwaliteit voor een mooie prijs.

Ook accessoires, zoals damestassen en portemonnees vind je bij Style by Yv’s. Geen outfit zonder een bijpassend horloge, is het niet? Onze horlogecollectie is up-to-date met ook hier weer wisselend bekende en nieuwe merken van een betaalbaar prijsniveau. Voor de heren tenslotte bieden een ruime keuze in horloges en sieraden. Voor de meeste bekende labels, zoals Diesel, Fossil en Guess kunnen de mannen bij ons terecht!

Fashion is what you buy, Style is what you do with it !
WAAROM STYLE BY YV’S ?
1
Persoonlijk advies, afgestemd op jou !
2
Unieke, snel wisselende collecties !
3
Vriendelijk, behulpzaam en excellente Service !
 Wat we zien is dat…

Het vaak een hele uitdaging is om de eigen identiteit te versterken met een stijlvolle presentatie. Gekochte kleding blijft in de kast hangen, je voelt je niet lekker in je outfit maar weet niet precies waardoor dat komt, tijdens het shoppen vind je het maar al te lastig om mooie combinaties te maken. Het jurkje dat in de winkel nog zo goed stond, blijkt thuis helemaal niet meer zo mooi te staan…

Dit kan opgelost worden door…

Door inzicht te geven in welke kleuren en materialen iemand laten stralen, ben je in staat om betere keuzes te maken met het kopen van de juiste mode- en modeaccessoires….

Wij bieden aan…

We geven kleur- en stijladvies, op basis van persoonlijke analyses. Door deze analyse krijg je inzicht in welke materialen en kleuren voor jouw werken. Daarnaast bieden we mode, mode accessoires, sieraden en horloges aan. We helpen je met jouw keuze door altijd af te stemmen op jouw persoonlijke kenmerken. Daarnaast presenteren we de fashion items op een dusdanige manier, zodat de klant op basis van haar eigen kleur- en stijltype geïnspireerd wordt