BOEKEN

workshop vitaliteit voor organisaties en teams

Je vertegenwoordigd een organisatie of team en wil het thema Vitaliteit op een laagdrempelige manier aandacht geven in jouw organisatie of team? Dan is een Workshop Vitaliteit een perfecte keuze! 

Een actieve, leerzame workshop met veel inzichten in wat een vitaal leven betekend en handvatten en tips hoe je vitaler kunt leven.

WORKSHOP VITALITEIT VOOR ORGANISATIES EN TEAMS

De pijlers onder een gezonde leefstijl krijgen volop aandacht tijdens de workshop Vitaliteit voor organisaties en teams. Met de deelnemers wordt kennis gedeeld over wat een vitale leefstijl inhoudt. En hoe je een vitale leefstijl kunt hanteren. Effecten van een goede en minder goede leefstijl worden belicht. Kennisdeling en bewustwording staan centraal. Een spelelement, zoals een vitaliteitsquiz, kan onderdeel zijn van de workshop om op een leuke, interactieve en laagdrempelige manier bezig te zijn met thema vitaliteit.

WANNEER EN VOOR WIE GESCHIKT?
Voor elke organisatie of team die het thema vitaliteit op de (strategische) agenda heeft of wil plaatsen en haar medewerkers of teamleden op een laagdrempelige en vooral ook leuke manier wil inspireren met het thema Vitaliteit.

AANTAL DEELNEMERS EN DUUR
De workshops worden gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 12 personen. De workshop duurt +/- 2 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers en eventuele maatwerkwensen vanuit de organisatie en/of deelnemers. Bij meer medewerkers dan 12, plannen we het benodigde aantal workshop in.

LOCATIE
Heb je voorkeur voor een externe locatie of heb je zelf een locatie die je wilt gebruiken voor de Workshop? Dat kan natuurlijk! Informeer naar de mogelijkheden.

VOORDELEN WORKSHOP VITALITEIT VOOR ORGANISATIES EN TEAMS:

 • Je medewerkers ontdekken de pijlers onder een fitter, vitaler en slanker leven
 • Ze leren wat gezonde voeding, voldoende bewegen en regelmatig relaxen doet voor lichaam en geest
 • Ze weten voortaan de juiste keuzes te maken ten aanzien van een vitale leefstijl
 • Ze krijgen inzicht in gedrag ter bevordering van een vitale leefstijl te veranderen
TARIEVEN

Workshop Vitaliteit: € 39,95 per deelnemers (exclusief BTW en eventuele locatie/cateringkosten)
Maatwerk workshop: Op aanvraag

Jouw medewerkers weten voortaan de juiste keuzes te maken binnen een gezonde leefstijl. Ze doen niet zomaar boodschappen, maar zijn zich ervan bewust dat gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig relaxen de belangrijkste pijlers zijn onder een fitter, vitaler en slanker leven.

✅ De deelnemers weten de juiste keuzes te maken met gezonde voeding

✅ Ze krijgen inzicht in hoe ze hun eigen gedrag kunnen veranderen ten aanzien van een gezonde leefstijl

✅ Ze krijgen veel handige en praktische tips over hoe je een gezonde leefstijl kunt leiden

WORKSHOP VITALITEIT VOOR ORGANISATIES/TEAMS: WAT KUNNEN DE DEELNEMERS VERWACHTEN ?
 • Onderdeel 1: Na een korte introductie starten we met de Vitaliteitsquiz: wat weten de deelnemers over vitaliteit?
 • Onderdeel 2: Uitleg over gezonde leefstijl: We geven inzicht in wat een gezonde leefstijl is en welke impact gezond eten, voldoende bewegen en regelmatig relaxen op lichaam en geest heeft
 • Onderdeel 3: Persoonlijke FITanalyse: Je gaat aan de slag en maakt een analyse van je eigen leefstijl. Tevens is er de mogelijk voor een meting. Wat wordt gemeten? BMI, vet%, visceraal vet, en minimale calorie-inname o.b.v. rustmetabolisme.
 • Onderdeel 4: Inzicht in eigen gedrag en gedragspatronen: “Hoe borg ik een gezonde leefstijl?”. De deelnemers krijgen inzicht in hoe gedrag ontstaat en hoe ze gedag kunnen veranderen. Inclusief handvatten en tips!
Vitaliteit op de (strategische) agenda zorgt voor ondersteuning van gezonde werknemers. Jouw medewerkers zijn het duurzaam kapitaal en zorgen door een vitaal leven voor positieve energie en power binnen de organisatie!  Ook breng je op deze manier het ziekteverzuim omlaag!

Gezamenlijk op een actieve manier aan de slag met het thema Vitaliteit. De pijlers onder een gezonde leefstijl zijn bekend in jouw organisatie. Er is meer bewustwording en inzicht in wat een Vitale leefstijl inhoudt.

Een Workshop Vitaliteit voor organisaties is er al vanaf €39,95 p.p. (excl. btw en excl. eventuele locatie/cateringkosten.)

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

Of ga direct naar:

Voor direct boeken selecteer je eerst ‘Workshop Vitaliteit’ en daarna ‘Voor Organisaties’

Heb je interesse of een vraag?

  certificering
  ook interessant
  BEL MIJ TERUG

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.