BOEKEN

Leefstijlontwikkeling voor werknemer(s)

Individuele coaching

Je bent werkgever of manager en wilt graag één of enkele werknemers helpen hun leefstijl te verbeteren?

Zorg dragen voor een gezonde leefstijl van medewerkers is een slimme keuze, omdat leefstijlverbetering een sterke preventieve werking heeft op mogelijk ziekteverzuim. Tevens verbeter je de duurzame inzetbaarheid en verhoogt het energieniveau waarmee werknemers hun bijdrage leveren aan het behalen van de organisatiedoelen

Leefstijlontwikkeling voor (individuele) medewerker(s)

De persoonlijke coaching voor leefstijlverbetering richt zich primair het verbeteren van FITbalansdriehoek gezond eten, voldoende bewegen, regelmatig relaxen.

ONZE AANPAK
Op basis van een individuele intake worden de persoonlijke doelen en een stappenplan bepaald. Gedurende een 12-weken traject wordt actief gewerkt aan een fundamentele een duurzame leefstijlverbetering. Het persoonlijke coachingstraject bestaat naast de intake uit regelmatige coachmomenten, wekelijkse voeding- en beweegadviezen en een eindevaluatie.

ROL VAN DE COACH
De rol van de coach is de medewerker uit te dagen en te ondersteunen in het ontwikkelproces op weg naar een gezonde leefstijl. Dit doen we door een spiegel voor te houden en stellen we vooral ook (verdiepende) vragen, die helpen een oplossing te creëren die voor hem werkt. Door deze inzichten en zelfgecreëerde oplossingen, aangevuld met praktische tips weet de medewerker hoe hij een vitale leefstijl duurzaam kan inbedden. De verantwoordelijkheid voor het ontwikkelproces ligt altijd bij de medewerker zelf

DISC PROFIEL (optioneel)
Om het ontwikkelproces te versnellen en het resultaat dieper te verankeren, is het mogelijk om een DISC profiel in te zetten. Door dit individuele coachingstraject te combineren met DISC, krijg de medewerker sneller inzicht in zijn sterke kanten, waardoor hij gemotiveerd wordt om veranderingen door te voeren.

Door de verbeterde leefstijl kom ik met meer energie en plezier naar het werk en heb ik het gevoel een waardevollere kracht te zijn voor het team
Wat levert leefstijlcoaching op?

Jij ontdekt tijdens het coachingstraject o.a.:

 • Hoe jij jouw (coach)doel(en) behaalt
 • Waar je energie van krijgt en wat je energie kost
 • Wat je sterke punten zijn en hoe je deze het best in kunt inzetten om je doel(en) te bereiken
 • Wat je valkuilen zijn en hoe je hiermee kunt omgaan
 • Hoe je (sneller) de ‘klik’ met anderen maakt
 • Hoe je beter communiceert met mensen om je heen, bijvoorbeeld je partner, kinderen, ouders, vrienden en collega’s
 • Hoe je effectiever samenwerkt of leiding geeft
 • Je ontwikkeld jouw persoonlijk leiderschap
 • Je bent in staat jouw potentieel beter te benutten
MAATWERK

Leefstijlcoaching voor medewerkers is maatwerk. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we vorm en de intensiteit van het traject.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK?

Neem nu de 1e stap en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek: Bel 06-53900994 of neem contact op via het contactformulier.

JOUW COACH: YVO
Leefstijlscoach, NLP Practitionar Coach, Certified DISC Trainer

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.