BOEKEN

Leefstijlontwikkeling

Individuele coaching

Je wilt graag jouw algehele leefstijl verbeteren en weet niet hoe? Of misschien denk je het wel te weten, maar lukt het je niet om écht te veranderen? De spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ of net even dat extra duwtje in de rug, dat heb jij nodig?

Zorg dragen voor een gezonde leefstijl is een slimme keuze, omdat leefstijlverbetering een sterke preventieve werking heeft op mogelijke (welvaart)ziekten in de toekomst.  En daarnaast is het leven ook gewoon een stuk leuker als je fitter bent, met meer energie je dagelijkse activiteiten doet en beter richting kunt geven aan het leven dat jij wilt leiden.

LEEFSTIJLVERBETERING

De persoonlijke coaching voor leefstijlverbetering richt zich primair op het verbeteren van FITbalansdriehoek gezond eten, voldoende bewegen, regelmatig relaxen. Daarnaast kunnen ook aspecten als positief denken, ondersteunende relaties en jouw levensdoel aan de orde komen. Afhankelijk van jouw hulpvraag en doel, wordt het individuele coachingstraject uitgestippeld.

ONZE AANPAK
Op basis van een individuele intake worden de persoonlijke doelen en een stappenplan bepaald. Het persoonlijke coachingstraject bestaat naast de intake uit regelmatige coachmomenten. Indien gewenst kan de coaching ondersteund worden met een voeding- en beweegadvies.

ROL VAN DE COACH
De rol van de coach is jou uit te dagen en te ondersteunen in het ontwikkelproces op weg naar een gezonde leefstijl. Dit doen we door een spiegel voor te houden en het stellen van vooral ook (verdiepende) vragen, die helpen een oplossing te creëren die voor jou werkt. Door deze inzichten en zelfgecreëerde oplossingen, aangevuld met praktische tips weet jij een vitale leefstijl duurzaam in te bedden in jou leven, waarbij jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen ontwikkelproces.

DISC PROFIEL (optioneel)
Om het ontwikkelproces te versnellen en het resultaat dieper te verankeren, is het mogelijk om een DISC profiel in te zetten. Door dit individuele coachingstraject te combineren met DISC, krijg je sneller inzicht in jouw sterke kanten, waardoor je gemotiveerd wordt om veranderingen door te voeren. (meer informatie over DISC ?)

Door de verbeterde leefstijl heb ik meer energie en heb ik een beter humeur. Mijn leven is in kwaliteit gestegen en ik geniet weer intens van de mooie momenten die ik beleef.
Wat levert leefstijlcoaching op?

Jij leert tijdens het coachingstraject o.a.:

 • De juiste balans te vinden in een gezonde leefstijl
 • Je weet wat goed voor je is en wat niet
 • Inzicht in een gezond eetpatroon
 • je hebt een verantwoord beweegpatroon ontwikkeld
 • Wat je sterke punten zijn en hoe je deze het best in kunt inzetten om je doel(en) te bereiken
 • Wat je valkuilen zijn en hoe je hiermee kunt omgaan
 • Je bent in staat jouw potentieel beter te benutten
MAATWERK

Leefstijlcoaching is maatwerk. Afhankelijk van de doelstellingen bepalen we vorm en de intensiteit van het traject.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK?

Neem nu de 1e stap en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek: Bel 06-53900994 of neem contact op via het contactformulier.

JOUW COACH: YVO
Leefstijlscoach, NLP Practitionar Coach, Certified DISC Trainer

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.