zakelijk kledingadvies

Wil jij die zakelijke outfits dragen die jou het zelfvertrouwen geven om zakelijk succesvol te zijn? Met de kleding waarin jij je prettig voelt als je zakelijk acteert, ben je een meer gewaardeerde collega en presteer je beter
Een zakelijk kledingadvies is er voor iedereen die succesvoller wil zijn !

Met mijn persoonlijke zakelijke kledingstijl, heb ik meer zelfvertrouwen en ben ik succesvoller!

ZAKELIJK KLEDINGADVIES

Ons zakelijk kledingadvies biedt verschillende opties en combinatiemogelijkheden. De meest basale vorm bestaat uit een intake, waarin de organisatiecultuur en persoonlijke voorkeuren besproken worden. Met deze informatie gaan we shoppen of besteed je het shoppen uit aan Yvonne.

ZAKELIJK KLEDINGADVIES INCLUSIEF PERSOONLIJKE KLEUR- EN STIJLANALYSE
Het beste resultaat wordt echter behaald als voorafgaande aan het shoppen een persoonlijke kleur- en stijlanalyse wordt uitgevoerd, waarna Yvonne een persoonlijk zakelijk kledingadvies geeft. Met dit kledingadvies kan er heel gericht geshopt worden naar outfits, die jou gegarandeerd zakelijk succesvoller maken!

VOORDELEN ZAKELIJK KLEDINGADVIES:

 • Je draagt zakelijke outfits die je vertrouwen geven
 • Je bent een meer gewaardeerde collega
 • Je bent zakelijk succesvoller
 • Je integreert je eigen identiteit in een professionele zakelijke presentatie
 • Je weet hoe jij jouw zakelijke outfits afstemt op de bedrijfscultuur
 • Je shopt effectiever en doelgerichter
 • Je draagt ook wat je koopt
 • Je weet welke zakelijke stijlen voor jou werken
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
TARIEVEN

Zakelijk kledingadvies Basis: € 249,-* (Intake + Personal Shopping)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren kopen we 3 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfsculuur

✅ 3 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

Zakelijk kledingadvies Uitgebreid: € 399,-* (Intake + Persoonlijk zakelijk Kledingadvies + Personal Shopping)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, jouw kleur- en stijltype kopen we 3 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfsculuur

✅ 3 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

✅ Je weet welke kledingstijlen én -kleuren voor jouw werken en welke niet

✅ Je shopt voortaan vol zelfvertrouwen de juiste zakelijke kleding die jou succesvoller maakt

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

Zakelijk kledingadvies Uitgebreid: € 599,-* (Intake + Persoonlijk zakelijk Kledingadvies + Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne + doorpassen)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, jouw kleur- en stijltype koop ik 5 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfscultuur.

Een zakelijke garderobe bestaat per seizoen uit gemiddeld 5 sets. Met Zakelijk Kledingadvies Uitgebreid ga je dus een héél seizoen zakelijk succesvol gekleed!

✅ 5 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Een héél seizoen zakelijk succesvol gekleed !

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

✅ Je weet welke kledingstijlen én -kleuren voor jouw werken en welke niet

✅ Je shopt voortaan vol zelfvertrouwen de juiste zakelijke kleding die jou succesvoller maakt

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

 

4 SEIZOENEN ARRANGEMENT
Vraag naar de mogelijkheden van het speciale 4 seizoenen arrangement en ga het hele jaar zakelijk succesvol gekleed!

BEN JE WERKGEVER OF LEIDINGGEVENDE?

ZAKELIJK STYLEN IN JOUW ORGANISATIE

Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je als leidinggevende of werkgever graag ziet dat je medewerkers zich enerzijds comfortabel voelen in hun zakelijke kleding en anderzijds representatieve kleding dragen, die past binnen de gewenste bedrijfscultuur en dat wat je naar jouw klanten wilt uitstralen. Maar hoe sla je de brug tussen de persoonlijke kledingstijl van jouw medewerkers en het gewenste imago van jouw bedrijf?

BRUG TUSSEN INDIVIDUELE VOORKEUR EN COLLECTIEF BELANG
Wij zijn gespecialiseerd in het slaan van de brug tussen de persoonlijke zakelijke kledingstijl van de medewerker en de gewenste kledingstijl, die bijdraagt aan het gewenste bedrijfsimago en daarmee realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen.

HOE DOEN WE DAT?
Dit doen we door eigenschappen, voorkeuren en kenmerken van de medewerker te analyseren en met het aansluitende zakelijke kledingadvies rekening te houden met gewenste bedrijfscultuur en kernwaarden (formeel, informeel, toegankelijk, pro-actief, ondernemend enz) en met wat de (interne) klantbeleving moet zijn tijdens het persoonlijke contact. Laat je door ons een zakelijk kledingadvies verzorgen voor jouw medewerkers? Dan levert dit een substantiële bijdrage aan het door jou gewenste imago en daarmee het realiseren van de organisatiedoelen!

WILT U OOK SUCCESVOLLERE MEDEWERKERS?
Door integratie van de persoonlijke zakelijke kledingstijl met dat wat je als bedrijf wenst uit te stralen, hebben jouw medewerkers meer zelfvertrouwen, is er meer meer waardering voor elkaar, wordt er beter samengewerkt, je medewerkers presteren beter en zijn ze succesvolle

ZAKELIJK STYLEN IS MAATWERK
Heb je interesse in een Zakelijk Kledingadvies voor jou en je medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we inzicht kunnen krijgen in de exacte behoefte en onze dienstverlening kunnen afstemmen op jouw wensen. Zakelijk Stylen voor organisaties en collectieven, zoals teams, afdelingen of bedrijven is maatwerk en bieden we aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden!

De eerste indruk wordt voor 55% bepaald door het uiterlijk. De eerste indruk is voor 78% bepalend voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang voor beslissingstrajecten.

ervaringen van tevreden klanten

dewi_kleuranalyse_style-by-yvs
Dewi

Yvonne heeft een kleuranalyse van mij gemaakt. Ze is erg enthousiast en kundig. Eerst kreeg ik uitleg over de werkwijze en daarna mocht ik op een stoel voor de spiegel gaan zitten met een witte ‘cape’ om. Ze heeft me van bepaalde kleuren verschillende tinten laten zien. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. Vervolgens heb ik uitleg gekregen over de verschillende soorten types en heeft ze bepaald welk type ik ben. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

Petra

Hele leuke workshop gehad, duidelijke uitleg. Yvonne neemt er uitgebreid de tijd voor om te achterhalen welk type je bent. Mijn vriendin is ook een herfst type, dat hadden we niet verwacht, zeer verrassend. Bij het shoppen zal ik zeker de kleuren gaan hanteren.

Raad het iedereen aan om eens een kleurenanalyse te doen.Ga zo door 👍

kassandra
Kassandra

Ik ben samen met mijn zus naar de kleurenproeverij geweest bij Yvonne. Dit was een gezellige avond met genoeg informatie om ons erg nieuwsgierig te maken naar de kleurenanalyse. De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Maar bij de eerste stap in de winkel was het dit al waard. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

??????????
Stellina

Tijdens de proeverij hadden we besloten een Kleuranalyse compleet Duo te doen. Eindelijk was het zover, daar gingen we dan, “naakt” en met onze bril over de straat ( en met naakt bedoel ik make-up loos 😉 )   Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee! Lieve Yvonne, bedankt voor je vakkundige analyse en tips, dankzij jou straal ik nu ook door mijn kledingkleur en make-up! 😉

foto ingrid[8548]
Ingrid

Hartelijk dank voor de workshop! Ik heb het ervaren als heel nuttig en erg leuk.

1)    Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden.

2)    Dat ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.

3)    Ik vond het een erg leuke workshop.

4)    Bijzonder vond ik dat de doeken vooral het verschil maken, ben je nog aan het twijfelen dat zie je bij het gebruik van de doeken heel goed wat bij je past.

5)    Door gerichter te gaan shoppen en vooral nu ook kijk of de kleur me goed staat.

6)    Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me zodat je geen miskopen meer doet.

liedwien & Maud

Mam en ik hadden een afspraak bij Yvonne voor een kleuranalyse. Zonder enige verwachting stapten wij de winkel binnen waar we zeer vriendelijk werden ontvangen door Yvonne. Ze nam ruim de tijd om op een professionele manier te bepalen welke typen wij zijn. Niet alleen wat betreft kleding maar ook accesoires en make-up. Uit het uiteindelijke resultaat bleek dat wij beiden warme herfsttypes zijn. Dit zouden wij voorheen nooit gedacht hebben, maar door de kleuranalyse hebben wij zelf ook kunnen zien dat deze kleuren ons gezicht het beste naar voren laten komen. Voortaan zullen wij door het kleurenpaspoort makkelijker en sneller kleding kunnen kopen, omdat in het kleurenpaspoort ‘onze’ kleuren staan weergegeven. Wij zijn positief verrast en vonden het erg gezellig. Yvonne, bedankt voor je goede en fijne advies!

Julienne

Laatst een leuke workshop gehad bij Yvonne m.b.t. kleuranalyse. We waren met z’n vieren, met 2 voor ons onbekende dames, maar wel gezellig.

Eerst kregen we uitgebreid uitleg n.a.v. plaatjes, welke soorten types er zijn. Denk aan lente-, zomer-, winter- en herfsttype. Hierna was het tijd om met z’n tweeën te gaan kijken welke kleuren bij je passen. Dit was zeker niet makkelijk en we hadden regelmatig hulp/advies nodig van Yvonne. Hier is uiteindelijk een “type” naar voren gekomen.

Door deze analyse is duidelijk geworden welk type ik ben. Ik heb dan ook nog extra geïnvesteerd om een kleurenboekje erbij te kopen, zodat ik (vooral) in het begin hiermee aan de slag kan gaan.

Yvonne heeft ons op een leuke, gezellige manier begeleid. Ik weet nu op welke kleuren ik moet gaan letten. Door het kleurenboekje, dat ik makkelijk kan meenemen, kan ik altijd checken hoe of wat. Ik zou het iedereen aanraden om dit een keertje te doen, vooral als je twijfelt wat het beste bij je past qua kleur!

Kirsten

Ik vond het heel erg leuk en inspirerend! Ik ben gisteravond meteen mijn kledingkast ingedoken! Leuk om eerst zelf iets over de kleurtypes te leren en er vervolgens ook actief mee aan de slag te gaan en kleurtypes te leren herkennen bij jezelf en anderen. Het gaat mij zeker helpen bij het shoppen in de toekomst, dan zal ik veel minder snel een miskoop doen. Maar ook bij het uitmesten van m’n huidige kledingkast en make-up is het makkelijker om te beslissen wat ik weg kan doen.

Ik ga het zeker aan vriendinnen aanbevelen, ik hoef straks namelijk veel minder moeite te doen om er leuk uit te zien! Ik zie mezelf al helemaal door winkels struinen met mijn kleurenpaspoort om te checken of het wel ‘mijn kleur’ is!

Ik vond het echt heel leuk, heb vandaag wel 10x thuis zitten vertellen dat ik zo’n leuke avond heb gehad!

ZAKELIJK KLEDINGADVIES: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Intake: Je geeft inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en de gewenste bedrijfscultuur
 • Stap 2: Persoonlijke analyse (Niet bij Basis): We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw en kleurkenmerken, zoals haarkleur, kleur ogen en teint van je huid.
 • Stap 3: Persoonlijk Zakelijk Kledingadvies (Niet bij Basis): We vertalen de analyses naar een Persoonlijk Zakelijk kledingadvies,  inclusief praktische tips en handvatten. Hierdoor ben je staat om voortaan de juiste keuzes te maken met zakelijke outfits die jou succesvoller maken.
 • Stap 4:Personal Shopping: Het Zakelijk Kledingadvies en/of de informatie uit de intake brengen we nu de praktijk door 3 zakelijke kledingsets te shoppen, waarin jij je comfortabel en vol zelfvertrouwen voelt.
 • Stap 5: Kleding doorpassen (Alleen bij Compleet): Kies je voor Zakelijk Kledingadvies Compleet dan is het resultaat 5 volwaardige kledingsets die jou succesvoller maken. We passen alle kledingstukken door. Ik shop meer kleding dan nodig voor 5 sets, zodat jij op basis van je eigen voorkeur en smaak een definitieve selectie kunt maken. Kleding die niet bevalt, gaat retour.

Vergroot je professionele effectiviteit met een optimale zakelijke kledingstijl! Kies voor outfits waarmee je zakelijk succesvoller bent

Een Zakelijk Kledingadvies is er vanaf € 249,-

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op of bel 043-3654740

Heb je interesse of een vraag?

ook interessant
inspiratie
bel mij terug

Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.