BOEKEN

zakelijk kledingadvies

Wil jij die zakelijke outfits dragen die jou het zelfvertrouwen geven om zakelijk succesvol te zijn? Met de kleding waarin jij je prettig voelt als je zakelijk acteert, ben je een meer gewaardeerde collega en presteer je beter
Een zakelijk kledingadvies is er voor iedereen die succesvoller wil zijn !

Met mijn persoonlijke zakelijke kledingstijl, heb ik meer zelfvertrouwen en ben ik succesvoller!

ZAKELIJK KLEDINGADVIES

Ons zakelijk kledingadvies biedt verschillende opties en combinatiemogelijkheden. De meest basale vorm bestaat uit een intake, waarin de organisatiecultuur en persoonlijke voorkeuren besproken worden. Met deze informatie gaan we shoppen of besteed je het shoppen uit aan Yvonne.

ZAKELIJK KLEDINGADVIES INCLUSIEF PERSOONLIJKE KLEUR- EN STIJLANALYSE
Het beste resultaat wordt echter behaald als voorafgaande aan het shoppen een persoonlijke kleur- en stijlanalyse wordt uitgevoerd, waarna Yvonne een persoonlijk zakelijk kledingadvies geeft. Met dit kledingadvies kan er heel gericht geshopt worden naar outfits, die jou gegarandeerd zakelijk succesvoller maken!

VOORDELEN ZAKELIJK KLEDINGADVIES:

 • Je draagt zakelijke outfits die je vertrouwen geven
 • Je bent een meer gewaardeerde collega
 • Je bent zakelijk succesvoller
 • Je integreert je eigen identiteit in een professionele zakelijke presentatie
 • Je weet hoe jij jouw zakelijke outfits afstemt op de bedrijfscultuur
 • Je shopt effectiever en doelgerichter
 • Je draagt ook wat je koopt
 • Je weet welke zakelijke stijlen voor jou werken
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van outfits en combineren van stijlen
TARIEVEN

Zakelijk kledingadvies Basis: € 249,-* (Intake + Personal Shopping)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren kopen we 3 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfsculuur

✅ 3 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

Zakelijk kledingadvies Uitgebreid: € 399,-* (Intake + Persoonlijk zakelijk Kledingadvies + Personal Shopping)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, jouw kleur- en stijltype kopen we 3 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfsculuur

✅ 3 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

✅ Je weet welke kledingstijlen én -kleuren voor jouw werken en welke niet

✅ Je shopt voortaan vol zelfvertrouwen de juiste zakelijke kleding die jou succesvoller maakt

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

Zakelijk kledingadvies Uitgebreid: € 599,-* (Intake + Persoonlijk zakelijk Kledingadvies + Personal Shopping uitbesteden aan Yvonne + doorpassen)

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, jouw kleur- en stijltype koop ik 5 zakelijke kledingsets, die passen binnen de bedrijfscultuur.

Een zakelijke garderobe bestaat per seizoen uit gemiddeld 5 sets. Met Zakelijk Kledingadvies Uitgebreid ga je dus een héél seizoen zakelijk succesvol gekleed!

✅ 5 zakelijk kledingsets die jou meer vertrouwen geven

✅ Een héél seizoen zakelijk succesvol gekleed !

✅ Je voelt je lekkerder en bent succesvoller

✅ Je weet welke kledingstijlen matchen met jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur

✅ Je weet welke kledingstijlen én -kleuren voor jouw werken en welke niet

✅ Je shopt voortaan vol zelfvertrouwen de juiste zakelijke kleding die jou succesvoller maakt

*Excl. btw en reiskostenvergoeding | Tip: Vraag naar de mogelijkheden binnen jouw organisatie om de advieskosten te vergoeden. De advieskosten voor zakelijk kledingadvies zijn zakelijk declarabel

 

4 SEIZOENEN ARRANGEMENT
Vraag naar de mogelijkheden van het speciale 4 seizoenen arrangement en ga het hele jaar zakelijk succesvol gekleed!

BEN JE WERKGEVER OF LEIDINGGEVENDE?

ZAKELIJK STYLEN IN JOUW ORGANISATIE

Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je als leidinggevende of werkgever graag ziet dat je medewerkers zich enerzijds comfortabel voelen in hun zakelijke kleding en anderzijds representatieve kleding dragen, die past binnen de gewenste bedrijfscultuur en dat wat je naar jouw klanten wilt uitstralen. Maar hoe sla je de brug tussen de persoonlijke kledingstijl van jouw medewerkers en het gewenste imago van jouw bedrijf?

BRUG TUSSEN INDIVIDUELE VOORKEUR EN COLLECTIEF BELANG
Wij zijn gespecialiseerd in het slaan van de brug tussen de persoonlijke zakelijke kledingstijl van de medewerker en de gewenste kledingstijl, die bijdraagt aan het gewenste bedrijfsimago en daarmee realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen.

HOE DOEN WE DAT?
Dit doen we door eigenschappen, voorkeuren en kenmerken van de medewerker te analyseren en met het aansluitende zakelijke kledingadvies rekening te houden met gewenste bedrijfscultuur en kernwaarden (formeel, informeel, toegankelijk, pro-actief, ondernemend enz) en met wat de (interne) klantbeleving moet zijn tijdens het persoonlijke contact. Laat je door ons een zakelijk kledingadvies verzorgen voor jouw medewerkers? Dan levert dit een substantiële bijdrage aan het door jou gewenste imago en daarmee het realiseren van de organisatiedoelen!

WILT U OOK SUCCESVOLLERE MEDEWERKERS?
Door integratie van de persoonlijke zakelijke kledingstijl met dat wat je als bedrijf wenst uit te stralen, hebben jouw medewerkers meer zelfvertrouwen, is er meer meer waardering voor elkaar, wordt er beter samengewerkt, je medewerkers presteren beter en zijn ze succesvoller.

ZAKELIJK STYLEN IS MAATWERK
Heb je interesse in een Zakelijk Kledingadvies voor jou en je medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we inzicht kunnen krijgen in de exacte behoefte en onze dienstverlening kunnen afstemmen op jouw wensen. Zakelijk Stylen voor organisaties en collectieven, zoals teams, afdelingen of bedrijven is maatwerk en bieden we aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden!

De eerste indruk wordt voor 55% bepaald door het uiterlijk. De eerste indruk is voor 78% bepalend voor een succesvolle samenwerking. Voor 83% van jouw klanten is een goede 1e indruk van essentieel belang voor beslissingstrajecten.

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

ZAKELIJK KLEDINGADVIES: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Intake: Je geeft inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en de gewenste bedrijfscultuur
 • Stap 2: Persoonlijke analyse (Niet bij Basis): We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw en kleurkenmerken, zoals haarkleur, kleur ogen en teint van je huid.
 • Stap 3: Persoonlijk Zakelijk Kledingadvies (Niet bij Basis): We vertalen de analyses naar een Persoonlijk Zakelijk kledingadvies,  inclusief praktische tips en handvatten. Hierdoor ben je staat om voortaan de juiste keuzes te maken met zakelijke outfits die jou succesvoller maken.
 • Stap 4:Personal Shopping: Het Zakelijk Kledingadvies en/of de informatie uit de intake brengen we nu de praktijk door 3 zakelijke kledingsets te shoppen, waarin jij je comfortabel en vol zelfvertrouwen voelt.
 • Stap 5: Kleding doorpassen (Alleen bij Compleet): Kies je voor Zakelijk Kledingadvies Compleet dan is het resultaat 5 volwaardige kledingsets die jou succesvoller maken. We passen alle kledingstukken door. Ik shop meer kleding dan nodig voor 5 sets, zodat jij op basis van je eigen voorkeur en smaak een definitieve selectie kunt maken. Kleding die niet bevalt, gaat retour.

Vergroot je professionele effectiviteit met een optimale zakelijke kledingstijl! Kies voor outfits waarmee je zakelijk succesvoller bent

Een Zakelijk Kledingadvies is er vanaf € 249,-

iNTERESSE OF EEN VRAAG?

Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met mij via onderstaand contactformulier of bel 06 11 60 05 82

  ook interessant
  inspiratie
  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.