BOEKEN

workshop stijl voor curvy ladies

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich curvy voelt, ongeacht het maatlabel

Heb jij volle rondingen, pronte dames en een curvy booty en vind jij het daardoor moeilijk om je goed en fashionable te kleden?

En wil jij:

💙 In een groep met curvy ladies geïnspireerd raken op fashiongebied

💙 Met elkaar tips & ervaringen delen

💙 Meer weten over verschillende kledingstijlen

💙 Alles weten over de juiste pasvormen voor jouw bodytype

💙 Geïnspireerd raken zodat je jouw rondingen perfect kunt omarmen

💙 Samen op een leuke, actieve en leerzame manier aan de slag gaan

Dan is een workshop Curvy Stijlanalyse echt iets voor jou!

workshop stijl voor curvy ladies_1_lp

WORKSHOP STIJL VOOR CURVY LADIES: ACTIEVE WORKSHOP MET PERSOONLIJK RESULTAAT

SAMEN EN TOCH PERSOONLIJK
Tijdens de workshop met maximaal 6 personen gaan we samen aan de slag. Onder begeleiding van mij, Yvonne,  gaan we elkaars bodytypes bekijken en analyseren. Erg leuk, gezellig maar vooral leerzaam!

EEN ACTIVITEIT MET RESULTAAT
Na afloop weet iedere deelneemster welke bodytype ze heeft. En trust me, ook al ben je wat voller en heb je curves, hierin zit heel veel verschil. Ook krijg je inzicht in hoe je kanten die je van jezelf minder mooi vindt kunt camoufleren en sterke punten waar je trots op bent kunt accentueren.

AANTAL DEELNEMERS EN DUUR
De workshops worden gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen. De workshop duurt +/- 2,5 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

WORKSHOP UITBREIDEN MET PERSONAL SHOPPING? 
Combineren met Personal Shopping? Daar leent een Workshop Stijlanalyse zich perfect voor! Na de workshop trekken we de stad in en kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Onder begeleiding van mij bezoeken we verschillende winkels om nieuwe kleding te passen/kopen.

Het tarief voor Personal Shopping als onderdeel van een workshop is op aanvraag, en zowel individueel als met de groep te boeken.

LOCATIE
De workshop wordt gegeven in onze studio in Geleen. Wil je personal Shopping als onderdeel van de Workshop, dan gaan we in Maastricht, dé modestad van Nederland, shoppen!

Ander locatie?
Wil je een andere locatie in Nederland of België? Ook dat doen we graag! Geef de stad waar je graag wilt shoppen bij me aan en ik verzorg in de buurt van deze stad de Workshop, waarna we gaan Personal Shoppen in de stad van jouw keuze!

Tarief voor Workshop Stijlanalyse voor curvy ladies inclusief Personal Shopping op een andere locatie is op aanvraag.

WAAROM IS DIT ECHT IETS VOOR JOU?

 • We zijn samen actief en creatief bezig
 • Deze workshop is echt gericht op de Curvy vrouw en zit boordevol praktische handvatten, tips & tricks voor jouw bodytype.
 • Dit gaat ervoor zorgen dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen en voortaan vol zelfvertrouwen en plezier gaat shoppen.
 • Dit zorgt er ook voor dat je de juiste fashionable kledingstukken shopt voor jouw lijf
 • Je zit in een groep met gelijkgestemden, je begrijpt elkaar en kunt elkaar ondersteunen en stimuleren
 • Je leert jezelf en anderen op een andere, verrassende manier beter kennen
 • Je kunt je shoptijd straks efficiënter besteden, omdat je weet wat bij je past; Je kunt dus veel gerichter shoppen!
 • Het scheelt budget want je doet geen miskopen meer (tijd voor een prosecco of kopje koffie op het terras zou ik zeggen)
 • Meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen.
 • Je bent bij thuiskomst nog steeds blij met je aankopen.
 • Je krijgt een frisse en jongere uitstraling. Jij kent je geheim!
 • Je weet welke kledingstijlen voor jou werken en welke je beter kunt vermijden
 • Je kunt creatiever zijn in het samenstellen van je outfits
 • Maar dit zorgt er vooral voor dat jij er straks stralend bij loopt en weet hoe je je curvy body op de juiste manier moet accentueren
TARIEVEN

Workshop Stijl voor Curvy Ladies: V.a. € 69,95. Incl. figuurkaartje waar jouw tips en tricks op staan voor jouw figuurtype. Super handig compact formaat wat je altijd makkelijk bij je kunt steken als je gaat shoppen.

Personal Shoppen als onderdeel van de Workshop: Op aanvraag
Andere locatie in Nederland/België: Op aanvraag

Jij weet voortaan welke kledingstijlen jou het beste staan. Je shopt met meer zelfvertrouwen en bespaart aanzienlijk budget, omdat je geen miskopen meer doet!

✅ Je weet welke stijlen jouw sterke punten versterken

✅ Je krijgt veel handige en praktische tips

✅ Je leert jezelf en andere deelnemers op een andere manier beter kennen

✅ Je doet geen miskopen meer en houdt meer budget over voor andere dingen

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Stijladvies’ en daarna ‘Workshop Curvy Ladies’

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

WORKSHOP STYLANALYSE: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Ontvangst en kennismaking met koffie, thee, fris en wat lekkers (inbegrepen)
 • Stap 2: Uitleg over wat kledingstijlen allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de variaties in lichaamstypen en leggen uit welke stijlen en pasvormen passen bij welk type.
 • Stap 3: Persoonlijke analyse: Je kijkt onder begeleiding van Yvonne naar specifieke kenmerken, zoals lichaamsbouw en -vormen. 
 • Stap 3: Persoonlijk advies, inclusief praktische tips en handvatten door Yvonne: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke stijladvies, waarbij je rijkelijk praktische tips en handvatten krijgt aangereikt.
 • Stap 4: (Extra) Personal Shoppen: We trekken samen de stad in om te gaan shoppen! Je brengt het geleerde in de praktijk, terwijl Yvonne je coacht in het maken van de juiste keuzes. Je koopt/past onder begeleiding die outfits die jou zelfvertrouwen geven en waarin jij je prettig voelt! (Deze stap wordt voorafgegaan door een lunch met belegde broodjes)

Gezamenlijk op een actieve manier aan de slag, waarbij je elkaar en anderen op een verrassende manier nog beter leert kennen!

Een Workshop Stijlanalyse kan ook geheel op maat worden gemaakt.
Maak je wensen kenbaar bij mij!  Een Workshop Stijlanalyse is er al vanaf €69,95 p.p.

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Om direct te boeken selecteer je eerst ‘Stijladvies’ en daarna ‘Workshop Curvy Ladies’

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.