BOEKEN

bruidsstyling advies

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd!

Wil jij een bruidsjurk die jou op het lijf staat geschreven? Wil jij stralen in dé perfecte jurk voor jouw bodytype? Wil jij achteraf geen spijt krijgen omdat je je teveel hebt laten beïnvloeden door je ‘entourage’?

Kom langs voor een Bruidsstyling advies, en ik help je om inzicht te krijgen in de stijlen trouwjurken die geschikt zijn voor jouw bodytype zodat je goed voorbereid bent op je afspraak in de bruidsmodezaak.

Mijn dag was echt onvergetelijk, omdat ik me op mijn mooist voelde!

Direct boeken? Selecteer op boekingspagina ‘Stijlladvies’ en dan ‘Bruidsstylingadvies’

BRUIDSSTYLING ADVIES VOOR DÉ PERFECTE JURK

WAT IK VAAK HOOR
Veel vrouwen dromen al jaren, zelfs voordat ze een partner hebben, over hun bruiloft en hun ‘dreamdress’. Het ideale plaatje van de jurk hebben ze al zo lang in hun hoofd dat deze een big wish is geworden en de realiteit hieraan moet gaan voldoen.

Vaak is deze jurk gespot op tv of hebben ze dit gezien in een boekje. Maar waar geen rekening mee wordt gehouden is dat de jurk precies past bij het model die de jurk showt. Het zit als gegoten op haar lijf, heeft de juiste kleur voor haar pigmentatie en heeft dit model ook nog eens de perfecte maten.

Daarnaast wordt de jurk vastgehouden met clips zodat het er aan de voorkant perfect uit ziet. Dan heb ik het nog niet eens over fotoshop.

Tip: Probeer je ‘dreamdress’ te gaan passen maar houdt er rekening mee dat het anders kan uit zien als dat je voor ogen had, of dat het er anders uitziet dan op het plaatje.

Sta daarom open voor andere modellen, opties en stijlen. Het kan je verrassen!

BODYANALYSE
Tijdens je advies krijg je een uitgebreide Bodyanalyse. Ik breng volledig in kaart hoe jouw vormen en rondingen lopen. Dit is belangrijke informatie voor mij om een zo goed en passend mogelijk  advies te geven aan jou.

Het is aan mij de taak om bij jouw lichaam hét model jurk te vinden die jou in balans brengt zodat je er niet ‘ in verdwijnt’, of dat juist rondingen te veel worden geaccentueerd waardoor je je minder prettig voelt.

Nadat we helder hebben welk model jurk jou op het lijf staat geschreven gaan we ook samen bekijken waar nog meer wensen van jou liggen. Aan de hand van je bodyanalyse maken we samen de afweging  of je ideeën bijdragen aan de juiste balans.

Wil jij bijvoorbeeld heel graag een ‘halterneck’ maar heb jij grote borsten dan zal ik adviseren om dit niet te doen omdat een ‘halterneck’ net extra de nadruk legt op je borsten. Ik zal je dan een ander alternatief adviseren.

DE JUISTE KLEUR
Tijdens je advies kijken we ook naar de juiste kleur. Door een kleuranalyse te doen bepalen we of de jurk wit, ivoor of champagne moet zijn.  Of sta jij ook mooi met een roze blush jurk, of wil je juist helemaal in een kleur trouwen, bijvoorbeeld rood?

Dit wordt allemaal helder tijdens je kleuradvies. Wanneer we alles helder hebben qua voorkeuren, kleur, stijlen en ideeën maken we een ruwe schets van jouw jurk. Aan de hand van beeldmateriaal wordt duidelijk wat je zal laten stralen. Dit verslag zal ik je laten toekomen en kun je meenemen naar je afspraak. Maar wees gerust. Het wordt een ruwe schets. Er zal genoeg gelegenheid en mogelijkheid zijn voor eigen inbreng tijdens je afspraak in de Bruidsboutique.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal van de jurk, wil je wel of geen kant, en zo ja, welk kant? Wil je wel of geen bling? Al deze keuzes maak je zelf met je ‘ entourage’ en zorgen uiteindelijk voor jouw DreamDress <3

Wil je dat ik erbij ben? Dan kan natuurlijk ook! Dit kunnen we verder tijdens onze afspraak bespreken.

TIJDSPLANNING: WANNEER KOM JE BIJ MIJ LANGS?
Ongeveer 11 tot 9 maanden voor je bruiloft is het ideale moment om te gaan shoppen voor je bruidsjurk. Houd er rekening mee dat er een langere levertijd op een trouwjurk zit van gemiddeld 6 tot 8 maanden. Je hebt dan dus genoeg tijd om je te oriënteren. Wanneer je bij mij op advies bent geweest rond die 11 tot 9 maanden win je extra tijd om de puntjes op de i te zetten.

VOORDELEN PERSOONLIJK BRUIDSSTYLING ADVIES:

 • Goede oriëntatie van alle mogelijkheden op bruidsjurk gebied
 • Een duidelijk beeld van wat past bij jouw lichaam
 • Je hebt meer zelfvertrouwen tijdens je afspraak in de bruidsboutique. Jij weet wat je wilt
 • Je hoeft zelf geen uren af te struinen op het internet om er vervolgens in de bruidsboutique achter te komen dat wat je hebt opgezocht toch niet het juiste voor jou is…bummer!
 • Je weet zelf wat je mooi staat en kunt hierdoor makkelijker richting aangeven in de bruidsboutique
 • Je bent niet afhankelijk van de kennis of onkunde van de consulente en de mening van je ‘ entourage’
 • Je weet zeker dat je afspraak gaat slagen in de bruidsboutique
 • Geen teleurstellingen en geen 10-tallen jurken passen in onzekerheid
 • Je hebt, als je later terugkijkt naar je bruidsfoto’s, geen spijt van je keuze
 • Je krijgt een bodyadvies dat je erna kunt toepassen in je dagelijkse outfits
 • Je krijgt een kleuradvies dat je erna kunt toepassen in je dagelijkse outfits
 • Je hebt al voorpret voordat je gaat shoppen in de bruidsboutique. Dubbel feest dus!

Ga jij zelf trouwen of weet jij iemand die gaat trouwen en gun jij haar dé perfecte jurk?

Ga jij zelf trouwen of weet jij iemand die gaat trouwen en gun jij haar dé perfecte jurk? Een bruidsstyling advies is dan een perfecte keuze!

TARIEVEN

Persoonlijk bruidsstyling advies: € 199,-

Dit is inclusief:

💙 Kleuradvies met kleurenpaspoort t.w.v. € 39,95
💙 Stijladvies, incl. Stijlpaspoort op maat t.w.v. € 39,95
💙 Bruidsjurk advies, incl. Bruidspaspoort op maat

Direct boeken? Selecteer op boekingspagina ‘Stijlladvies’ en dan ‘Bruidsstylingadvies’

ervaringen van tevreden klanten

Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

STIJLADVIES KLEDING: WAT KUN JE VERWACHTEN ?
 • Stap 1: Uitleg over wat kledingstijlen allemaal kunnen doen: We geven inzicht in de verschillende lichaamstypen en hoe je sterke punten accentueert en minder sterke punten camoufleert
 • Stap 2: Persoonlijke analyse: We bekijken samen jouw specifieke lichaamskenmerken, zoals je lichaamsbouw.
 • Stap 3: Persoonlijk stijladvies, inclusief praktische tips en handvatten: De analyse vertalen we nu naar jouw persoonlijke stijladvies, waarbij je rijkelijk tips en handvatten krijgt aangereikt waarmee je ook echt effectiever kunt gaan shoppen!

Anderen ervaren hun Bruidssylingadvies als een absolute meerwaarde voor een ‘perfect wedding’ !

Laat je niet langer afleiden door de mening van een ander maar weet straks precies met welke trouwjurk jij een onvergetelijke dag gaat beleven!

 Heb je interesse? Neem dan contact met mij op 

of ga naar:

Direct boeken? Selecteer op boekingspagina ‘Stijlladvies’ en dan ‘Bruidsstylingadvies’

Heb je interesse of een vraag?

  OOK INTERESSANT
  INSPIRATIE
  Denim is hot

  Denim is anno nu niet meer uit je kledingkast weg te denken. Wist je dat de eerste spijkerboek uit 1875 komt? De spijkerbroek werd destijds speciaal als werkbroek gemaakt. Toen de soldaten in de tweede wereldoorlog ze ook droegen werd het een mega succes en ontstond er een nieuw mode-item!
  Maar weer even terug naar vandaag de dag. Wat is NU het modebeeld van Denim?

  Opgeruimde Garderobe

  De zomer is ten einde en dat betekent dat je kledingkast weer eens even goed moet worden opgeschoond en opnieuw ingedeeld. Maak plaats voor nieuwe aankopen in je juiste kleur & stijl. Een onoverzichtelijke en uitpuilende kledingkast is zeer vervelend en zal ervoor zorgen dat je minder creatief bent in het maken van mooie combinaties of zorgt ervoor dat je maar een klein gedeelte draagt.

  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.