BOEKEN

Professionele Ontwikkeling en Groei

Individuele coaching

Wil je graag een nieuwe wending geven aan je professionele carrière? Heb je het gevoel dat niet alles of misschien wel niets soepel loopt in je huidige werk? Je wilt weer energie krijgen als professional en helemaal in je kracht komen te staan? Je wilt jouw potentieel en kwaliteiten zo optimaal mogelijk benutten?

Zorg dragen voor je eigen professionele ontwikkeling en groei, zodat je binnen de steeds complexere en onzekerder wordende maatschappij je positie blijft behouden of zelfs versterken, is hoe dan ook een slimme zet.

IN ONZE STUDIO OF ONLINE MET LIVE VIDEO

Wat ik echt wil, wist ik diep van binnen. Nu ik weet hoe, ben ik succesvoller in wat ik doe
Ontwikkelgebieden voor Professionele ontwikkeling en groei

Professionele ontwikkeling en groei kunnen zich o.a. bevinden op de volgende gebieden, binnen de context van jouw werk-/ professionele omgeving :

 • time management
 • conflicthantering
 • communicatie met anderen
 • loopbaan coaching
 • studiekeuze
 • grenzen aangeven
 • voor jezelf opkomen
 • Professioneel leiderschap

PROFESSIONELE ONTWIKKELING EN GROEI BEGINT MET ZELFINZICHT
De basis van professionele groei en succes ligt in het kennen van jezelf (zelfinzicht), het begrijpen van de ander en het bewust zijn van de impact van je acties, gedrag en communicatie op jezelf en anderen. Een persoonlijk DISC profiel geeft antwoord op essentiële vragen, die jou helpen ontwikkeling en groei als professional te realiseren. Het DISC-model staat voor Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus.

(meer informatie over DISC kun je hier vinden)


ONZE AANPAK
Op basis van je persoonlijke DISC kleurenprofiel in combinatie met je persoonlijke coachvraag stellen we een coachtraject samen. Het kan zijn dat de coachvraag  (mede) vanuit je werkgever komt. In dat geval stemmen we de coachvraag af met jouw persoonlijke doelstellingen. Zo ontstaat er een Win-Win situatie voor de organisatie en jezelf.

Tijdens het coachtraject ben jij de expert van je eigen leven en professie, jij weet ten diepste zelf wat je wil. De rol van de coach is je uit te dagen en te ondersteunen in het ontwikkelproces. Dit doen we door je een spiegel voor te houden en stellen we vooral ook (verdiepende) vragen die jouw helpen een oplossing te creëren die voor jou werkt. Door deze inzichten en zelfgecreëerde oplossingen, aangevuld met praktische tips weet jij hoe jezelf verder kunt ontwikkelen. De verantwoordelijkheid voor jouw ontwikkelproces ligt altijd bij jezelf.

Wat levert coaching gericht op profeSsionele ontwikkeling en groei op?

Jij ontdekt tijdens het coachingstraject o.a.:

 • Hoe jij jouw (coach)doel(en) behaalt
 • Waar je energie van krijgt en wat je energie kost
 • Wat je sterke punten zijn en hoe je deze het best in kunt inzetten om je doel(en) te bereiken
 • Wat je valkuilen zijn en hoe je hiermee kunt omgaan
 • Hoe je (sneller) de ‘klik’ met anderen maakt
 • Hoe je beter communiceert met mensen om je heen, zoals je collega’s en/of klanten
 • Hoe je effectiever samenwerkt en/of leiding geeft
TARIEVEN

Tarief op aanvraag/ maatwerk

Een traject start met:
– Persoonlijk DISC profiel ‘Persoonlijke stijl’
– 1,5 uur persoonlijke coaching

Elk coaching traject voor professionele groei is maatwerk.

Afhankelijk van de behoefte en doelstellingen passen we naast DISC ook andere modellen toe, zoals IJsbergmodel van McClelland, Logische Niveaus van Dits, 4S model Situationeel Leiderschap, Kernkwadrant en verschillende NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) modellen.

COACHING ONLINE?

Al onze (bedrijfs)trainingen, workshops en coaching bieden we ook online aan, live met videoInteractief, persoonlijk, efficiënt en met resultaat!

Nieuwsgierig? >>Bekijk hier hoe Online 1:1 coaching met Live Video werkt.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK?

Neem nu de 1e stap en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek: Vul onderstaand contactformulier in of bel 06-53900994

  certificering
  ook interessant
  bel mij terug

  Als je hieronder je naam en telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij contact met je op.