DEVELOP SUCCESVOL DOOR EFFECTIEVE COMMUNICATIE COMMUNICATION 10 LIFE CHANGING YOUR WHITEPAPER GRATIS DOWLOADEN COMMUNICATIE TIPS SKILLS
Iedereen wil succesvol zijn. Als mens, professional, team of organisatie. Wij helpen je hier graag bij!
Met onze programma’s gericht op het verbeteren van de effectiviteit van individuen, teams en organisaties bieden we de mogelijkheid te groeien en met meer succes ambitieuze doelen na te streven.
Wij geloven dat effectieve communicatie, versterken van kwaliteiten, een authentieke persoonlijke presentatie en het hebben van voldoende energie essentiële pijlers zijn voor een optimale effectiviteit.
Onze maatwerktrainingen, workshops en coaching zijn erop gericht om als mens, professional, team of organisatie de effectiviteit te vergroten en het potentieel zo goed mogelijk te benutten, waardoor het realiseren van ambitieuze doelen een vanzelfsprekendheid is.
samen creëren en maatwerk leveren is voor óns een vanzelfsprekendheid.

GEDRAG & COMMUNICATIE

Effectieve communicatie, zodat jij jouw potentieel maximaal benut

Je bent in staat met communicatie en gedrag beter af te stemmen op de ander en daardoor beter samen te werken. Hierdoor ben je zelf of is het team beter in staat doelen te behalen.

Voor professionals en particulieren die de eigen effectiviteit willen vergroten of voor teams die de teameffectiviteit willen vergroten en elkaars kwaliteiten optimaal willen benutten.

STYLING & PRESENTATIE

Outfits waarmee jij jouw unieke persoonlijkheid en kwaliteiten versterkt

Met de juiste kledingkleuren – en stijl meer vertrouwen hebben en je beter voelen. Je persoonlijke presentatie komt in lijn met je persoonlijkheid, kwaliteiten en doelen.

Zowel voor professionals en teams als voor particulieren die zich krachtig en in lijn met wie ze zijn willen presenteren.

VITALITEIT

Optimaal fit & vitaal, zodat jij naar vermogen presteert

Door een optimale vitaliteit energieker zijn en je fit voelen. We helpen je met het ontwikkelen van een vitale leefstijl die bij jou past. Je ontdekt de beste versie van jezelf en presteert naar vermogen.

Zowel voor professionals en teams als voor particulieren die met meer energie doelen willen nastreven.

Veel gekozen….

teameffectiviteit
team effectiviteit

Teamtraining

Als team beter samenwerken, elkaar beter begrijpen en elkaars kwaliteiten optimaal benutten?

Maatwerk

training-persoonlijke-presentatie-en-bedrijfsimago
Persoonlijk presentatie & bedrijfsimago

Workshop

Persoonlijke presentatie die het bedrijfsimago versterkt

Vanaf € 99,- p.p.

DISC WORKSHOP
DISC training

Teamtraining

Wil jij sneller ‘de klik’ maken en beter samenwerken, door inzicht in je eigen communicatie en gedrag en dat van de ander?

Vanaf € 89,- p.p.

zakelijk stylen
zakelijk stylen

Teamworkshop

Met jouw persoonlijke presentatie een impactvolle bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen

Maatwerk