JOÚW KLEUR, JOÚW STIJL, JOUW... UNIEKE SJAAL ! DIRECT AANMELDEN

Joúw kleur, joúw stijl, joúw unieke sjaal !

De winter komt eraan. De sjaal is hét fashionitem waarmee je naast comfort en warmte ook nét dat extra beetje cachet geeft aan je outfits én uitstraling.

Wat is er nou leuker, mooier en meer fashionable dan een sjaal dragen die is ontworpen in joúw topkleur en is afgestemd op joúw stijltype?

Met jouw eigen unieke gepersonaliseerde sjaal kom jij deze winter stralend door!

 Selecteer ‘Workshop Mijn unieke sjaal’ op boekingsformulier

LET OP: BESCHIKBARE PLEKKEN ZIJN BEPERKT

stap 1

PERSOONLIJKE KLEUR- EN STIJLANALYSE

Om de kleur en stijl van jouw sjaal te bepalen starten we met een persoonlijke analyse. Tijdens een workshop krijg jij van kleur- en stijlconsulente Yvonne een persoonlijke analyse: gezellig, leerzaam en je krijgt individuele, praktische stylingtips!

Tijdens deze analyse worden o.a. op basis van jouw haarkleur, teint van je huid en kleur ogen jouw topkleuren bepaald. Hiermee kies jij de kleur of kleuren van jouw sjaal.

Tevens wordt middels een vormanalyse van je gelaat de meest passende soort en vorm van jouw sjaal gekozen. 

STAP 2

STOF SELECTEREN VOOR JOUW UNIEKE SJAAL

Het selecteren van de stoffen wordt verzorgd door fashiondesigner Michelle.

Michelle gaat speciaal voor jouw op zoek naar de mooiste stoffen in de kleuren van jouw sjaal. Ze bezoekt hierbij persoonlijk een aantal leveranciers, zodat ze de beste selectie kan maken voor de stof, waarvan jouw sjaal gemaakt wordt.

stap 3

JOUW SJAAL MET DE HAND GEMAAKT

Michelle maakt de sjaal voor jou. Handmade ! De gekozen stof wordt gedisigned in de vorm die het beste past bij jouw gelaat.

Jouw sjaal is uniek! De combinatie van unieke kleur(en), unieke vorm en unieke selectie van stof garanderen een 100% unieke sjaal voor jou. 100% passend bij jou!

(Voor een korte sneak preview klik je op het filmpje)

STAP 4

HET MOMENT SUPRÊME

Na ongeveer één week is het zover! De persoonlijke analyse door Yvonne en het idee dat Michelle speciaal voor jou je sjaal aan het maken is, zorgen vast al voor de nodige fun en voorpret. Het moment dat jij jouw unieke op jouw persoon afgestemde sjaal om je hals mag draperen, is natuurlijk hét moment suprême!

Je ontvangt een uitnodiging om in de winkel jouw sjaal te ontvangen. En daar maken we natuurlijk een feestje van!

RESERVEREN ?

 Selecteer ‘Workshop Mijn unieke sjaal’ op boekingsformulier

Aantal personen: Workshop met Persoonlijke analyse in groepjes van 4. Heb je geen 4 personen bij elkaar? Dat is geen probleem. Je wordt dan geplaatst in een ander groepje.
 Duur: De workshop met persoonlijke analyse en praktische stylingtips duurt +/- 2 uur
Inclusief: Voor koffie, thee en fris en wat lekkers wordt gezorgd
✅ Locatie: Winkel Style by Yv’s. Bunderstraat 1 Meerssen
Deelname: € 89,- p.p.

Deelname is ‘all in’ en inclusief: Workshop met persoonlijke analyse en individuele, praktische stylingtips, stof en maken van een prachtige, unieke sjaal helemaal op jouw persoonlijk afgestemd. En inclusief een winter lang stralen!

Heb je een vraag of interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met: 043-3654740. Direct boeken kan ook door op onderstaande button te klikken:

 Selecteer ‘Workshop Mijn unieke sjaal’ op boekingsformulier