Aanmelden proeverij

ONTDEKKEN HOE JIJ DE WOW! FACTOR UITSTRAALT?

LAAT JE INSPIREREN TIJDENS DE KLEURPROEVERIJ

💙 PRAKTISCHE TIPS EN HANDVATTEN VOOR JOUW PERSOONLIJKE STYLING

💙 GEZELLIG, INSPIREREND EN LEERZAAM

💙 PERSOONLIJK ADVIES OVER VERVOLGSTAP DIE HET BESTE BIJ JOU PAST

Wanneer?
Dinsdag 28 mei | 19:30u – 21:00u

Waar?
Biesenhof | Biesenweg 1, 6164RB Geleen

Onder het genot van…
Kom proeven onder het genot van een kopje koffie/thee/fris en iets lekkers

Kosteloos en toch waardevol
De KleurProeverij is gratis, inspirerend, informatief, gezellig én vrijblijvend ! Je krijgt handige tips & trics over persoonlijke styling en indien je dat wilt een vrijblijvend, persoonlijk advies over de vervolgstap die het best aansluit bij je hulpvraag, uitdaging en voorkeuren.

Meld je snel aan via onderstaand formulier 👇

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar !

Nu ik weet welke kleuren mij laten stralen, doe ik geen miskopen meer
Kassandra

De dag van de kleurenanalyse, ohjee zonder make-Up en met bril op i.p.v. van lenzen naar style by Yv’s. Er was meteen een goede sfeer en Yvonne is spontaan en enthousiast. Eerst kregen we uitleg over de types en daarna gingen we samen kijken welke types wij waren. Om dit samen te ervaren met mijn zus vond ik erg leuk, Yvonne liet ons ook eerst zelf kijken voor zij keek. Dus heb je zin in een gezellige avond dan is de kleurenanalyse bij Yvonne zeker de moeite waard om eens te doen, wie wilt er nou niet stralen!

ingrid

Ik heb de workshop als heel nuttig en erg leuk ervaren! Mij sprak in de werkwijze van Yvonne aan omdat ze alle tijd neemt voor iedereen en startte met een duidelijke uitleg wat de types precies inhouden. Ik nu veel gerichter ga shoppen. Niet meer perse kijk ik naar wat ik leuk vind maar vooral welke kleur mij het beste staat.  Ik zou het zeker willen aanbevelen, hoe eerder je een kleurenanalyse doet hoe beter lijkt me, zodat je geen miskopen meer doet.

Stellina

Yvonne ging na een vrolijk ontvangst meteen aan de slag met uitleggen, observeren en analyseren. Ze was net zo enthousiast en benieuwd als wij zelf. Heel vakkundig, rustig en bewust was ze met ons een voor een bezig. Overweeg je ook een kleuranalyse? Dan kan ik maar ding zeggen, DOEN, DOEN, DOEN! Het levert je veel op. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee!

Dewi

Yvonne is erg enthousiast en kundig. Door gekleurde doeken bij mijn gezicht te houden hebben we samen bepaald welke kleuren het mooist bij mijn gezicht passen. De aanwijzingen/tips over wat het beste bij mij past qua kleding, accessoires en make-up zijn erg handig. Het was een heel prettig gesprek met een leuke sfeer. Ik ga zeker haar adviezen opvolgen, want wie wil er nou niet op zijn best uitzien?!

LILIAN

Het kleuradvies bij Yvonne was een erg leuke en ook gezellige ervaring.  Het kleurenpaspoorten is nu mijn standaard tool bij nieuwe aankopen, omdat ik nu gezien heb wat kleuren in zowel positieve als negatieve zin voor je doen. Los van de leuke ervaring denk ik dat iedereen er baat bij heeft te weten welke kleuren het beste bij je passen. Kortom het kleuradvies bij Yvonne is een echte aanrader!

Monique

Yvonne, bedankt voor je advies, ik ben er erg blij mee! Afgelopen week heb ik een aantal truitjes gekocht op basis van het kleuradvies en het resultaat is top! Met de waaier bij de hand heb ik mijn keuzes gemaakt, super.

KLANTEN ERVAREN DE VOLGENDE VOORDELEN BIJ HET TOEPASSEN VAN DE PRAKTISCHE TIPS:
1
een frissere, jongere uitstraling
2
meer zelfvertrouwen tijdens het shoppen
3
budget besparend, want geen miskopen meer