Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Zo draag je jouw heren armband

Zo draag je jouw heren armband

De herenarmband is het ultieme sieraad voor de man. Mannen zijn in vergelijking met vrouwen wat beperkter in hun keuze voor accessoires, maar dat wil niet zeggen dat mannen met een aan puik accessoire niet de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten van hun outfit. En dat kan perfect met een armband, mits deze goed gedragen wordt…..

Herenarmbanden | Josh

Herenarmbanden | Josh

Welke heren armbanden zijn hot?

Herenarmbanden zijn een tal van varianten verkrijgbaar. Sommige zijn hot en anderen weer niet. Kies je voor één van de 4 onderstaande varianten, of een combinatie, dan weet je zeker dat je goed zit!

 1. Stalen en zilveren armbanden

  Armbanden voor heren, gemaakt van edelstaal of zilver blijven hartstikke populair. Kies het liefst voor een robuuster exemplaar in plaats van een smalle armband. Voor heren mag het best wat breder om de pols. Is je stijl wat chiquer, kies dan voor het glanzende edelstaal en gaat je voorkeur uit naar een stoere herenarmband, ga dan voor een zilveren exemplaar of een edelstalen armband die verzilverd is. Door een zilveren of verzilverde armband niet te poetsen, krijgt de armband een ‘vintage’ look, waarmee je de stoere stijl nog meer accentueert.

 2.  Lederen armbanden voor heren

  De ‘good old’ lederen armband is een uitstekende keuze. Zeker als je voor een gevlochten variant gaat. Een lederen armband, zeker de smalle versies, zijn subtiel en kunnen bijvoorbeeld perfect gecombineerd worden met andere armbanden en zelfs naast een horloge gedragen worden.

  Combinatie lederen- en kralenarmband

  Lederen armband van Josh in combinatie met kralenarmbanden

 3.  Kralenarmband

  De kralenarmband is wellicht wel het meest modieuze armbanden type. En, je vindt ‘m mooi of je vindt ‘m niet mooi. Typerend voor de kralenarmbanden is dat er veel keuze is in kleur, stijl en materialen. Kralen van edelstaal, edelstenen, hout of zilver? Gladde kralen, kralen met een patroon of in de vorm van bijvoorbeeld een skull? Kies wat bij je past en maak combinaties. Door het gevarieerde aanbod in kleuren en materiaal leent de kralenarmband zich perfect om te matchen met een outfit. Combineer witte gympen en een witte riem voorbeeld met een kralenarmband met kralen in de kleuren wit, grijs en zwart. Hartstikke hip! Check voor een een mooie collectie kralenarmbanden het aanbod van Karma armbanden voor heren.

  Kralenarmband gecombineerd met horloge

  Kralenarmband gecombineerd met een horloge

 4. Nautische heren armbanden

  Armbanden van koord, of touw of van elk ander materiaal maar dan wel voorzien van een sluiting in de vorm van bijvoorbeeld anker, zijn erg trendy op het moment. Armbanden voor heren met elementen die verwijzen naar de scheepvaart zijn het helemaal. Deze armbanden lenen zich wat minder goed om mee te combineren, omdat nautische armbanden op zich al om aandacht vragen. To much, is to much en dat is het laatste wat je wil. Toch even wat anders? Kies dan voor een nautische armband in een sterke trendkleur, zoals bijvoorbeeld navy blauw in combinatie met een rosé goudkleurige ankersluiting…wauw!

  Nautische armband | Fossil

  Nautische armband | Fossil

Dragen & combineren van heren armbanden

Je draagt je armband lekker los om de pols. En natuurlijk stijlvol afgestemd om je overige kleding en accessoires. Match kleuren en stijlen met elkaar. Armbanden combineren is ook een goed idee. Zorg dan juist voor contrast. Kies altijd één armband die prominent aanwezig is, bijvoorbeeld een lekker breed zilveren exemplaar, en combineer deze met 1 of 2 fijnere lederen armbanden, in bijvoorbeeld de kleur zwart. Met tegengestelde kleuren (zwart in combinatie met zilver of blauw in combinatie met bruin) of verschillende materialen (zilveren armband in combinatie met 1 of meerdere lederen armbanden) creëer je een mooi contrast.

Josh armband in combinatie met een Karma kralenarmband

Josh armband in combinatie met een Karma kralenarmband

Heren armbanden merken

Wil je snel een ge-update assortiment herenarmbanden bekijken? Check dan eens de volgende merken;

Meer weten?

Wil je meer weten over armbanden trends of wil je een mooie set samenstellen? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! 🙂

Beeld: Pinterest

Comment Section

0 reacties op “Zo draag je jouw heren armband

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam