Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

5,5 jaar later; Welke toegevoegde waarde biedt Style by Yv’s?

5,5 jaar later; Welke toegevoegde waarde biedt Style by Yv’s?

,,Yvonne Keulen opent zaak in Meerssen” was 5 1/2 jaar geleden de kop van het artikel in Dagblad de Limburger, waarmee de opening van onze winkel werd aangekondigd. Trots dat we waren en natuurlijk nog steeds zijn op onze shop, die we door de jaren heen vol liefde en passie hebben opgebouwd. Nu, 5 1/2 jaar later kwam ik dit artikel weer tegen en het leek me leuk om het op onze pagina te delen met jullie! Mede ook omdat mijn motivatie om dit avontuur aan te gaan mooi wordt verwoord in dit artikel. We hebben intussen ons concept verder ontwikkeld en ook een naamswijziging doorgevoerd. Over het hoe en waarom, lees je in de laatste alinea’s….

Gek van horloges, dol op sieraden

Ze is dol op sieraden en gek van horloges. Een eigen winkel in trendy sieraden en design horloges leek Yvonne Keulen ver weg. Maar nu is die eigen zaak er: Ferrum, in het centrum van Meerssen. Het afgelopen halfjaar leek wel een achtbaan, zo snel gingen de ontwikkelingen, vertelt Yvonne Keulen. Concept schrijven, bedrijfsplan maken, een pand zoeken en inrichten. Ze staat er zelf van te kijken dat ze vanaf nu ondernemer is. De afgelopen vijf jaar stond Yvonne Keulen voor de klas, groep vijf van een basisschool in Sittard. Leuk werk, maar voor haar zonder perspectief. ,,Ik kreeg geen vaste baan, maar ik wil groeien en mij verder ontwikkelen. Nu kan ik me wijden aan een nieuwe passie: sieraden en horloges.”

Inspiratie | Styling met accessoires

Inspiratie | Styling met accessoires

Aanvulling

Maar hoe komt de Sittardse in Meerssen terecht? ,,Meerssen heeft een prachtig centrum met gerenommeerde modezaken. Er is wel een juwelier, maar de merken van Ferrum zijn in Meerssen niet te krijgen. Ik denk dat Ferrum een mooie aanvulling op de bestaande zaken is.”Aan het inrichten van de zaak en het samenstellen van de collectie beleefde Yvonne veel plezier. ,,We hebben beurzen in binnen- en buitenland bezocht en dat was hartstikke leuk.” Het resultaat van dat beursbezoek is dat Ferrum werkt met elf horlogemerken en vijf sieradenmerken. ,,Met elk budget is er iets leuks te koop.” Yvonne is zelf gecharmeerd van het merk TOV. ,,Het maakt extreme en uitbundige sieraden., met grote, grove schakels De kettingen zijn grof en verkrijgbaar in verschillende lengten, gecombineerd met fijn materiaal. Je kan makkelijk drie armbanden of kettingen tegelijk dragen. TOV straalt luxe en design uit. Het leuke is bovendien dat je TOV met al je bestaande sieraden kan combineren. Dat komt onder meer omdat het in vijf kleuren is te krijgen; rosé, zilver, champagne dat mooi combineert met zilver en goud, goud en zwartgoud.”

Felgekleurde horloges

Van het hippe merk Ice Watch heeft Ferrum een uitgebreide collectie ingekocht. De felgekleurde horloges, voor hem en haar, zijn momenteel een grote trend. ,,Ze zijn erg betaalbaar waardoor je bij elke outfit een ander horloge kunt dragen.”  Met TW Steel heeft ze voor mannen een ,,stoer mannenmerk” in huis gehaald. Het merk staat bekend om zijn oversized modellen. Ferrum, de scheikundige naam voor ijzer, is de derde winkel onder die naam in Limburg. In Sittard en Weert liggen de twee andere. De bedoeling is dat Ferrum een franchiseketen wordt.  Naast sieraden en horloges verkopen de drie winkels, die zichzelf graag omschrijven als cadeauwinkel, ook woondecoratie, van onder meer Blomus, Casa Blanca en PT. Yvonne Keulen: ,,Natuurlijk wordt elke aankoop mooi ingepakt, ook als het een relatiegeschenk is. Dat hoort er gewoon bij.”

Styling | Perfect matchende accessoires

Styling | Perfect matchende accessoires

5 1/2 jaar later; een andere naam, aangepast concept maar ook meer toegevoegde waarde?

5 1/2 jaar later is Ferrum by Yv’s omgedoopt in Style by Yv’s en is het concept doorontwikkeld van cadeaushop naar trendjuwelier. ,,De reden om van naam te veranderen is om deze toekomstbestendig te maken en meer in de lijn te brengen met wat we nu zijn. We hebben gemerkt dat het geven van advies over welk sieraad of horloge de persoonlijke stijl of outfit versterkt enorm gewaardeerd wordt: Persoonlijk styling is dus eigenlijk het product, onze toegevoegde waarde, dat we verkopen en daar past de naam Style by Y v’s beter bij. Om op elke persoonlijke stijl en/of outfit in te kunnen spelen zijn we ons nog meer gaan specialiseren in sieraden, horloges en mode accessoires en hebben we van de woondecoratie en wandklokken afscheid genomen. We bieden nu het grootste assortiment sieraden en horloges aan in de regio, met meer dan 60 verschillende merken. We kunnen dus voor iedereen, voor elke smaak, stijl en beurs, perfect matchende accessoires bieden. Uitbreiden van ons assortiment doen we echter niet zomaar. Bij de selectie van merken letten we sterk op een aantal criteria en selecteren we door ons de steeds weer de volgende vragen te stellen’’:

  • Passen de collecties binnen het huidige trendbeeld?
  • Bieden de collecties een mooie kwaliteit?
  • Is de prijs in verhouding tot de kwaliteit gunstig?
advies

Styling | Perfect matchende armband bij outfit

Waarom ook online aanwezig?

Naast een winkel is Style by Yv’s ook online goed zichtbaar in de vorm van webshops. Wat biedt Style by Yv’s extra met de webshops? ,,Met de toevoeging van onze 2 webshops SieradenStyle.nl en HorlogesStyle.nl aan het winkelconcept bieden we onze klanten de mogelijkheid om zich alvast online te oriënteren. Op de webshops presenteren we de complete collecties van de door ons gevoerde merken. En in de winkel presenteren we een selectie hiervan; De best lopende modellen. Deze etaleren we op een overzichtelijk manier in de winkel, zodat de consument op zijn gemak de collecties in zich op kan nemen. Spreekt de stijl van een merk of een bepaalde lijn iemand aan maar wil diegene toch meer keuze? Dan bieden we met de webshops de mogelijkheid om nog meer opties te presenteren. Het werkt dus 2 kanten op: Online oriënteren op onze webshops en daarna het artikel passen, voelen en matchen in de winkel. Maar ook andersom, door inspiratie op te doen in de winkel en daarna tot een definitieve keuze komen van een sieraad of horloge, op basis van de volledige online presentatie op onze webshops. Zo slaag je als klant altijd binnen het concept van Style by Yv’s!,,

En de toekomst?

Hoe ziet Style by Yv’s de toekomst? ,,Toegevoegde waarde bieden, beleving creëren, daar gaat het nog meer naartoe. Het product zien als een kaal product  en dit als zodanig aan de man brengen, daar zit niemand meer op te wachten. Het gaat erom wat je met een accessoire kunt doen. Dus de lijn die we hebben ingezet om ons advies toe spitsen op het versterken van de persoonlijke stijl of verfraaien van een outfit, het liefst de combinatie van beide, daar gaan we nog intensiever mee aan de slag. Een oprecht, eerlijk advies gebaseerd op passie voor persoonlijke styling is hierbij onze overtuiging. En om hier invulling aan te geven is het essentieel om met de juiste producten te werken. Producten die voldoen aan onze filosofie dat ze moeten passen binnen de trends van nu en dat je als consument waar voor je geld krijgt in de vorm van een mooi, kwalitatief product tegen een goede prijs. De komende weken gaan we daarom scherp kijken naar wat er op het gebied van sieraden, horloges en accessoires nieuw op de markt is. Dat is een continue proces en levert altijd weer nieuwe inspiratie voor ons op. Houdt ons dus in de gaten, want we vinden vast en zeker weer nieuwe labels waarmee we jouw persoonlijke stijl en outfit kunnen versterken!

style-by-yvs_5,5_jaar_later

 

Comment Section

0 reacties op “5,5 jaar later; Welke toegevoegde waarde biedt Style by Yv’s?

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam