STYLE GIFTCARD

Ben je op zoek naar een stijlvol cadeau dat altijd in de smaak valt? Dan is de style giftcard de perfecte oplossing! De style giftcard is dé trendy cadeaubon in de vorm van een creditcard. Deze wordt geleverd in een stijlvol hoesje en wordt door ons mooi ingepakt. Degene die de style giftcard als cadeau ontvangt, zal dit als een luxe geschenk ervaren!

STYLE GIFTCARD; SHOP DE MOOISTE SIERADEN & HORLOGES

Met het bedrag dat de style giftcard vertegenwoordigd, kan naar hartenlust geshopt worden binnen het grote assortiment horloges, sieraden, trendy bijoux en accessoires. Verzilveren kan zowel online bij HorlogesStyle.nl en SieradenStyle.nl als in onze winkel Style by Yv’s in Meerssen. Een style giftcard blijft 3 jaar geldig en verzilveren kan elk moment..

STIJLVOL CADEAU VOOR IEDEREEN, OP ELK MOMENT

De style giftcard is hét cadeau voor iedereen en voor elk moment. Verras je partner, moeder, vader of collega op de geefmomenten, zoals verjaardag, Kerstmis, Moederdag, Valentijn, jubileum of zomaar!.

STYLE GIFTCARD BESTELLEN


STYLE GIFTCARD ONTVANGEN? ZO VERZILVEREN!

Verzilveren in de winkel
Het bedrag dat jouw style giftcard vertegenwoordigd staat aan de binnenkant van het hoesje vermeld. Shop in de winkel het sieraad, horloge of accessoire dat gelijk is aan of boven het bedrag dat jouw style giftcard vertegenwoordigd. Lever bij het afrekenen aan de kassa de style giftcard in en het tegoed wordt van je aankoopbedrag in mindering gebracht.

Verzilveren online op SieradenStyle.nl of HorlogesStyle.nl
Het bedrag dat jouw style giftcard vertegenwoordigd staat aan de binnenkant van het hoesje vermeld. Shop online het sieraad, horloge of accessoire dat je graag wil hebben. Op de achterkant van de style giftcard staat een pasnummer. Dit pasnummer voer je in op de winkelwagenpagina voordat je gaat afrekenen. Dit doe bij het invoerveld met het kopje ‘heb je een style giftcard of kortingscode?’ Na het invoeren klik je op ‘verzilveren’, waarna het bedrag dat de giftcard vertegenwoordigd van het totaalbedrag in mindering wordt gebracht. Je kunt het tegoed op de style giftcard verzilveren, als het aankoopbedrag gelijk is aan of groter is dan het tegoed op de style giftcard.


DE STYLE GIFTCARD BESTELLEN