Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Silk Jewellery sieraden

silk-jewellery_sieraden

Silk Jewellery sieraden

Silk Jewellery sieraden zijn kwalitatief hoogwaardige sieraden. Silk Jewellery sieraden worden met de gemaakt en zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit zilver (sterling 925). De collectie bestaat uit ringen, colliers, hangers en armbanden voor zowel dames als heren. De collectie wordt voor een groot deel ingevuld met de schitterende Silk Jewellery armbanden. Robuust, stoer en stijlvol. Unieke sieraden met een meer dan verfijnde afwerking.

Silk Jewellery sieraden; brede collecties

Silk Jewellery sieraden werkt met verschillende collecties. Elke collectie biedt sieraden met zijn eigen unieke design. Van robuust en stoer met de zware vol-zilveren schakelarmbanden tot luxe fashion sieraden, waarbij zilver en leder gecombineerd zijn. De kleur van het leder afgestemd op de trends en altijd gebruik gemaakt van het beste, hoogwaardige runder- en lamsleder.

silk-sieraden

Silk Jewellery sieraden zijn Fair Trade

Silk Jewellery sieraden worden met vanuit een Fair Trade gedachte geproduceerd. Met de sieradenproductie wordt de community trade in Azië gesteund. In een eigen Atelier wordt nauw samengewerkt met plaatselijke handelsverenigingen. De zilversmeden, die in eigen atelier worden opgeleid, werken in zeer hoede omstandigheden. En vast en eerlijk salaris biedt deze vakmensen een zekerder toekomstperspectief.

silk-jewellery-sieraden

Silk Jewellery sieraden & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Silk Jewellery sieraden. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Silk Jewellery sieraden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Silk Jewellery sieraden, koop je jouw Silksieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentieke Silk Jewellery sieraden. Wil je meer informatie over de sieraden van Silk Jewellery sieraden? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling

Meer info: Silk Jewellery site

SILK SIERADEN SHOP ONLINE

  Comment Section

  0 reacties op “Silk Jewellery sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam