Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Priddy sieraden

priddy


Priddy sieraden; prachtige armbanden voor haar

Priddy maakt trendy armbanden voor de moderne vrouw. Priddy is een relatief nieuw sieradenmerk dat handgemaakte armbanden maakt. De armbanden zijn van een hoge kwaliteit en hebben een tijdloze, moderne stijl. De kwaliteit van de armbanden is uitstekend. De sluitingen zijn van degelijk edelstaal, al dan niet voorzien van een rosé gouden plating. Voor de Priddy armbanden wordt 1e klas leder verwerkt tot suède of nappaleder, welke in hippe prints en trendy kleuren verkrijgbaar zijn. De collectie is ruim, met veel variatie in kleur en prints. De sluitingen en bedels zijn zowel in zilver als rosé goud.

Priddy; Meet the sense of Style

De slogan van Pridy is ‘Meet the sense of Style’. Deze slogan doet  enerzijds  recht aan de mooie stijl en uitstekende kwaliteit van de armbanden en anderzijds dekt het ook de lading van de service die Priddy biedt. Vernieuwing is nog zo’n sterk punt van Priddy, want met grote regelmaat worden er nieuwe lijnen ontworpen, waardoor er sprake is van altijd weer een actuele collectie dames armbanden.

priddy_inspiratie

Inspiratie | Stijlvolle set met Priddy wikkelarmband

Priddy & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Priddy. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Priddy sieraden, zoals de trendy Priddy armbanden, tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Priddy, koop je jouw Priddy sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Priddy sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van Priddy? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling

Voor meer informatie: www.priddy.nl

 

new collection Priddy

  Comment Section

  0 reacties op “Priddy sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam