Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

My Jewellery sieraden

my-jewellery-sieraden_style-by-yvs

My Jewellery sieraden

My Jewellery sieraden is een jong sieradenlabel van Nederlandse bodem. Het merk is binnen 5 jaar een toonaangevend sieradenmerk geworden. Met een stijl die te typeren valt als eigenwijs en verfrissend, ontwerpt My Jewellery sieraden die door een brede doelgroep dames gewaardeerd wordt. Een merkbeleving die luxe te noemen is, in combinatie met scherpe prijzen voor de sieraden en bijoux maakt dat het merk erg populair is. Snel wisselende collecties en een goede kwaliteit zijn de andere ingrediënten die maken dat de items van My Jewellery sieraden erg gewild zijn.

Aanbod My Jewellery bij Style by Yv’s

Van My Jewellery vindt je bij Style by Yv’s de sieraden en horloges terug in het assortiment. De horloges zijn trendy en kleurrijk en zijn heel geschikt om af te wisselen en te combineren met een bijpassende outfit. Van de sieraden voeren we de oorbellen en de armbanden. De sieraden en horloges volgen de trends in mode accessoires snel op. Je bent met My Jewellery dus altijd gegarandeerd van een stijlvol, betaalbaar item dat matched met de trends van het moment.

my-jewellery_inspiratie

My Jewellery sieraden; Ibiza Style sieraden

Een van de grootste trends op dit moment zijn sieraden en accessoires in ‘ibiza style’. Sieraden met bijvoorbeeld veertjes en zoding vormgegeven en verrijkt met details, zodat ze passend bij een gipsy style outfit. My Jewellery sieraden passen perfect bij deze Ibiza style en zijn daarmee bijvoorbeeld perfect geschikt als festival sieraden.

My Jewellery & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van My Jewellery. We presenteren daarom altijd een actuele collectie My Jewellery sieraden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van My Jewellery, koop je jouw My Jewellery sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke My Jewellery sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van My Jewellery? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

Voor meer info: My Jewellery site

my-jewellery-sieraden

  Comment Section

  0 reacties op “My Jewellery sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam