Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Mi Moneda sieraden

mi moneda sieraden


Mi Moneda sieraden

Mi Moneda sieraden kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit en schitterende, exclusieve ontwerpen. De zilveren sieraden zijn, bij de rosé gouden en goudkleurige varianten, voorzien van een duurzame 14K plating. Met de sieraden van Mi Moneda geef je jouw outfit extra cachet. De populairste sieraden van Mi Moneda zijn de muntsieraden.

Mi Moneda munten, populairste Mi Moneda sieraden

De Mi Moneda munten worden gedragen in combinatie met een lang collier. Ze vallen daardoor prachtig over de buste van de vrouw en zijn daardoor een prachtig, opvallend sieraad. Mi Moneda munten zijn voorzien van prachtige elementen, zoals Swarovski kristallen en hebben aan beide kanten een originele print.

Mi Moneda sieraad samenstellen

Met de combinatie van een munt, pendant (munthouder) en collier, creëer je jouw unieke Mi Moneda sieraad. Met het samenstellen ga je als volgt te werk;

 1. Kies de lengte, kleur en uitvoering van de ketting

  Mi Moneda heeft kettingen in verschillende lengtes, tot wel 90 cm. We adviseren je verschillende lengtes uit te proberen om te zien wat het mooiste bij jouw lijf staat. Rosé goud, zilver, goud en bi-colour kettingen zitten in het assortiment. Stem de kleur van de ketting af op de munt en pendant. Wil je meerdere munten dragen aan één ketting? Dan adviseren we je een ketting in één kleur te kiezen en in een effen uitvoering. Wil je één munt dragen, dan kan een wat drukkere ketting in bi-colour kleur prima. Je uiteindelijke keuze heeft natuurlijk alles te maken met jouw specifieke smaak.

 2. Selecteer de munt of munten

  Kies uit het ruime aanbod munten jouw favoriete munt of munten. De keuze voor het formaat van munt is hierbij het belangrijkste, naast natuurlijk de print. Wil je meerdere munten combineren kies dan bijvoorbeeld voor een XL en M munt. Op kleur van de rand van de munt hoef je wat minder te letten, omdat deze in pendant valt.

 3.  De pendant kiezen

  Nu je de ketting en de munt(en) gekozen hebt, kijk je welke pendant het mooiste staat. Vraag je hierbij af waar je de nadruk op wilt leggen. Wil je bijvoorbeeld dat munt(en) de aandacht trekken, kies dan voor een egale pendant, zonder steentjes. Heb je voor relatief rustig ogende munten gekozen, in combinatie met een ketting met veel details, dan past een munthouder met Swarovski kristallen wel weer heel mooi. uiteraard pas je het formaat van de munthouder(s) aan op het formaat van de munt(en) die je gekozen hebt.

  mi moneda sieraden samenstellen

Andere Mi Moneda sieraden

Naast de munten, heeft Mi Moneda ook armbanden, ringen en oorbellen. De Mi Moneda armbanden zijn ook voorzien van een munthouder, waarin je kunt afwisselen met muntjes. De XS muntjes passen in de armbanden en zijn te vervangen doordat de munthouder een scharnier heeft, waarin de munt gemakkelijk te plaatsen is. Varieer, creëer en experimenteer met de verschillende Mi Moneda sieraden. De collectie leent zich bij uitstek om schitterende combinaties te maken.

Take What You Need by Mi Moneda

Sinds 2015 heeft Mi Moneda een ander hip sieradenconcept; Take What You Need. Het concept bestaat uit een collier en armbandjes met verwisselbare barretjes. Met dit jonge, frisse label speelt Mi Moneda in op de trends van minimalisme en verwisselbare sieraden items.

Mi Moneda & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Mi Moneda. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Mi Moneda sieraden, zoals de populaire Mi Moneda munten, tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Mi Moneda, koop je jouw Mi Moneda sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Mi Moneda sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van Mi Moneda? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

Interessante link:
Official website Mi Moneda

mi-moneda

 

  Comment Section

  0 reacties op “Mi Moneda sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam