Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

MelanO sieraden

melano_sieraden

MelanO sieraden; sieraden die vrouwen met elkaar verbindt

MelanO sieraden kent een aantrekkelijk aanbod sieraden, zoals armbanden, kettingen en oorbellen. Daarnaast zijn er natuurlijk de MelanO ringen. Alle sieraden zijn gemaakt op basis van het principe dat je ze kunt verwisselen met steentjes en zettingen, ook wel ‘meddy’s’ genaamd. Elke sieradenserie heeft haar eigen lijn met bijpassende zettingen. De meest bekende sieradenseries van MelanO zijn de Twisted, Vivid, Cateye en de Sturdy collectie. Elke collectie heeft sieraden met een eigen, authentieke vormgeving. Zo heeft biedt MelanO sieraden voor elke smaak wel een passend sieraad. De collectie is dan ook bijzonder ruim en wordt steeds weer geactualiseerd op basis van de laatste trends. MelanO sieraden worden zowel door jonge meiden als dames gedragen op de voor hun belangrijke momenten en daardoor verbindt het sieradenmerk vrouwen met elkaar.

MelanO Twisted

De MelanO Twisted collectie is bijzonder. Voor vrouwen met een persoonlijkheden en die houden van een twist. Soepel draaiende vormen, die stijlvol zijn weergegeven, worden versterkt door een eindeloze keuze aan briljante Meddy’s. In vele kleuren, van uitbundig tot ingetogen. Twisted is véél meer dan alleen mix & match!

MelanO Twisted

MelanO Twisted

MelanO Vivid

Als er één lijn is binnen MelanO met sieraden met een wereldse uitstraling, dan is het wel de Vivid collectie. Uitdagende, frivole kleuren en levendige designs die heel mooi te combineren met sieraden uit de eindeloze Twisted lijn. Echte eyecatchers. Strand & zee, nachtleven of werk; de Vivid is altijd een perfecte keus.

melano_sieraden_vivid

MelanO Vivid

MelanO Cateye

Eigenwijs, zo kan de Melano Cateye collectie omschreven worden. Maar ook uitdagend, ongenaakbaar en mysterieus. Vrouwen die weten wat ze willen kiezen voor de Cateye. Altijd Chique, speels en uniek en altijd met flair. Dat is de MelanO Cateye, MelanO’s original

melano_sieraden_cateye

MelanO Cateye

MelanO Sturdy

De MelanO Sturdy collectie staat voor tegendraads, stoer en onafhankelijk. Vrouwelijk en spiritueel, dat ook. Een stevige uitstraling zorgt dat je op slag verliefd bent op deze sieraden. Je wilt ze nooit meer af doen. Sturdy geeft betekenis, brengt verdieping en zorgt dat je op eigen kracht verder kunt. Voor vouwen die nóg krachtiger willen zijn.

MelanO Sturdy

MelanO Sturdy

MelanO & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van MelanO. We presenteren daarom altijd een actuele collectie MelanO sieraden, zoals de populaire MelanO ringen, tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van MelanO koop je jouw Bronzallure sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke MelanO sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van MelanO? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

melano_sieraden

  Comment Section

  0 reacties op “MelanO sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam