Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Karma sieraden

Karma sieradem

Karma sieraden; Trendsettend sieradenmerk

Karma sieraden is een sieradenmerk dat trendsettend is. Met verschillende sieraden heeft Karma enorm hits gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Shamballa armbandjes of Double Dots oorbellen. Karma heeft met deze items de trend gezet met betaalbare sieraden. Want dat waar Karma in uitblinkt; betaalbare sieraden en op en top trendy.

karma-double-dots-oorbellen_style-by-yvs

Double dots oorbellen van Karma

Karma sieraden; double dots oorbellen

Één van de grootste hits, zo niet dé grootste, zijn de Double dots oorbellen van Karma. Bij de Double Dots oorbellen, die uit twee ‘dots’ bestaan, wordt de grote ‘dot’achter het oor gedragen en de kleinere ‘dot’ aan de voorkant van het oor. Hiermee wordt een opvallende ‘look’ gecreëerd. De Double Dots zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waaronder uiteraard de trendkleuren van dit moment.

Karma sieraden; Shamballa armbandjes

Ook de shamballa armbandjes van Karma zijn ontzettend populair. De bandjes worden gevormd door bolvormige edelstenen en kristallen, ook wel ‘beads’ genaamd.. Deze combinatie van edelstenen en kristallen beads is onder andere geïnspireerd op het boeddhisme en mythologieën uit India. Elke bead bestaat uit een kern die voor de liefde staat. Naast de shamballa armbandjes schitterende sieraden zijn, vormen ze ook een bron van energie.

Shamballa armbandjes van Karma

Shamballa armbandjes van Karma

Minimalistische oorbellen van Karma

Ook op de minimalistische trend speelt Karma perfect in met de collectie minimalistische oorbellen. Fijne oorbellen, verkrijgbaar in vele designs en vormen, zoals staafjes, buisjes, hartjes, klavertjes vier enzovoort. De minimalistische oorbellen zijn gemaakt van zilver en daardoor van een mooie kwaliteit.

Minimalistische oorbellen van Karma

Minimalistische oorbellen van Karma

Karma & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Karma. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Karma sieraden, zoals de populaire oorbellen van Karma, tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Karma, koop je jouw Karma sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Karma sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van Karma? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

Karma sieraden

Externe links:
Karma website
Wikpedia.org over Shamballa

 

Comment Section

0 reacties op “Karma sieraden

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam