Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Josh sieraden

Josh armbanden

Josh; mooie armbanden voor hem & haar

Josh staat bekend om haar, met de hand gemaakte armbanden voor hem en haar. Voor heren biedt de collectie een mix van lederen en verzilverde stalen armbanden, verkrijgbaar in vele breedtes en designs. De lederen armbanden matchen voor als je een wat gekleder accessoire wenst en de verzilverde stalen armbanden voor als je liever een stoere armband om je pols draagt. Het dragen van meerdere Josh armbanden, bijvoorbeeld een combinatie van een smalle lederen en een wat bredere stalen armband kan zo maar ook voor jou een perfecte combi zijn! De collectie Josh armbanden voor dames biedt, naast stalen en lederen armbanden, ook een brede keuze aan armbanden met Swarovski kristallen.

Josh damesarmbanden met Swarovski kristallen

Josh damesarmbanden met Swarovski kristallen

Josh armbanden; het voordeel van verzilverd

Zilveren sieraden en dan voornamelijk armbanden, zijn op dit moment erg ‘hot’. Dit komt door een combinatie van de robuuste, vintage look die zilveren sieraden krijgen onder invloeden van zuurstof. Je kunt zilver eenvoudig oppoetsen met ‘grootmoeders zilverpoets’, zodat het de oorspronkelijk glans weer terug krijgt. Maar we zien juist dat dit bij zilveren armbanden niet snel gedaan wordt. De vintage, verweerde look die door het dragen ontstaat, is juist wat veel mensen mooi vinden. Mede onder invloed van de stijgende zilverprijs hebben, zeker de wat bredere armbanden waar veel materiaal bij gebruikt is, een hoge prijs. De armbanden van Josh zijn, doordat er gewerkt wordt met een verzilverde laag over de stalen sieraden, heel goed betaalbaar. Een verzilverde Josh armband van een gemiddelde breedte kost nog geen € 100,-, terwijl een armband die volledig uit zilver gemaakt is van eenzelfde breedte al snel het 5 tot zelfs 10 dubbele kost. De armbanden van Josh hebben een duurzame verzilverde laag, waardoor je net zo lang geniet van alle voordelen van het zilver, zoals de stoere, vintage look, terwijl je hiervoor een fractie betaald ten opzichte van een volledig zilveren armband.

Josh & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Josh. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Josh sieraden & armbanden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Josh, koop je jouw Josh armbanden en sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Josh sieraden & armbanden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van josh? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

josh sieraden

Externe link: Josh official site

  Comment Section

  0 reacties op “Josh sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam