Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Diesel sieraden

Diesel sieraden


Diesel Sieraden; Only the Brave

Diesel sieraden vormen een stoere ‘finishing touch’ voor de outfit van de man. Robuuste maar toch verfijnd en met mooie details verrijkt; Diesel sieraden ten voeten uit. Als een van de weinige sieradenmerken biedt de collectie Diesel sieraden stoere ringen, die om de ringvinger draagt. Maar daarnaast heeft herbergt de Diesel sieraden lijn ook armbanden en kettingen. Typisch voor Diesel is het gebruik van metaal, vaak in verweerde vorm, voor een extra vintage uiterlijk. Maar ook metaal met glanzende finish zien we terug bij verschillende sieraden in de collectie. Diesel sieraden; only the Brave!

Diesel het ‘brand’

Diesel is een wereldwijd opereerde firma uit Italië. Met kleding, horloges en sieraden en andere modeaccessoires, zoals zonnebrillen en riemen, neemt Diesel een prominente plek in binnen de fashion industrie. Met de Diesel sieraden richt het merk zich enkel op mannen. Diesel zelf heeft meer dan 200 winkels en is daarmee in de grote steden prominent aanwezig binnen het winkellandschap.

Diesel sieraden & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Diesel sieraden. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Diesel sieraden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Diesel, koop je jouw Diesel sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Diesel sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van Diesel? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

Diesel sieraden

Gebruikte bronnen:

  Comment Section

  0 reacties op “Diesel sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam