Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Camps & Camps sieraden

camps en camps sieraden

Camps en Camps sieraden

Camps & Camps is een designer sieradenmerk dat bekend staat om haar onderscheidende sieraden. Camps en Camps is van oorsprong een Nederlands label. De sieradencollectie wordt elk seizoen ontwikkeld, perfect aansluitend het seizoenbeeld binnen de mode. Camps en Camps sieraden worden gewaardeerd door een breed publiek. Camps en Camps ontwerpt van couture design tot tijdloze sieraden. Altijd originele ontwerpen, bijzondere materialen en handgemaakt.

Camps en Camps sieraden; look, like, feel

Camps en Camps sieraden zijn verkrijgbaar in vier verschillende metaalkleuren: Zilver, goud, roségoud en rutenio. Camps en Camps sieraden hebben een sublieme glans. Deze wordt verkregen door de hoge kwaliteit platings, die ook nog een extra dik zijn. De sieraden krijgen daardoor een duurzamere kwaliteit. De sieraden van Camps en Camps zijn nikkelvrij en antiallergisch. Voor de stenen, in onder de anderen de oorbellen, worden Swarovski kristallen gebruikt. Aan de hand van de seizoensinvloeden en de trends worden de nieuwe sieraden ontwerpen met de Swarovski kristallen in de kleuren die aansluiten op deze trends. De sieraden hebben een zeer verfijnde afwerking. Met de zogenaamde Camps & Camps dormeuses, de alom bekende Camps en Camps oorbellen, kun je zelfs rustig gaan slapen, zo zacht voelen ze aan.

camps-en-camps-oorbellen

Camps en Camps & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Camps & Camps. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Camps en Camps sieraden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Camps & Camps, koop je jouw Camps en Camps sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentieke Camps en Camps sieraden. Wil je meer informatie over de sieraden van Camps en Camps? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling

Meer info: Camps en Camps site

camps en camps sieraden

  Comment Section

  0 reacties op “Camps & Camps sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam