Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Bronzallure sieraden

Bronzallure sieraden

Bronzallure sieraden; uitmuntend in rosé gouden sieraden

Het basismateriaal van de Bronzallure sieraden is brons. Bij de rosé gouden sieraden, die het merendeel van de collectie vormen, wordt een 18 karaat rosé gouden plating aangebracht. Deze combinatie zorgt voor een zeer goede, duurzame verbinding waardoor de rosé gouden kleur erg lang mooi blijft. Dit in tegenstelling tot veel rosé gouden sieraden die als basismateriaal uit zilver bestaan. De stijl van Bronzallure sieraden is chique en absoluut vrouwelijk. Met oog voor een moderne touch zorgen de designers ervoor dat de collecties passen binnen de hedendaagse trends. Typisch voor de sieraden van Bronzallure is het gebruik van echte edelstenen, zoals rosé kwarts, rookkwarts, onyx en amathysen.

Bronzallure sieraden_altissima collectie

Bronzallure sieraden | Altissima collectie

Bronzallure sieraden; Mix van culturen

De roots van Bronzallure sieraden liggen in Italia. Als onderdeel van het sieradenhuis Milor Spa ontwerpen de Milanese ontwerpers verfijnde sieraden, waarbij Italiaanse invloeden zorgen voor de natuurlijke flair en exclusieve uitstraling. Wat Bronzallure echter nog unieker maakt is dat de ontwerpers zich laten inspireren door verschillende culturen, tradities en vormen dan enkel gebruikelijk voor Italië. Hierdoor ontstaan de meest creatieve ontwerpen, die binnen het brede sieradenaanbod van andere gerenommeerde sieradenmerken voor een verfrissende variatie zorgen.

Bronzallure sieraden_CHARISMA

Bronzallure sieraden | Charisma collectie

Bronzallure sieraden & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Bronzallure. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Bronzallure sieraden tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Bronzallure, koop je jouw Bronzallure sieraden tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van 100% authentieke Bronzallure sieraden. En of je nu online koopt of in de winkel, je spaart altijd voor extra klantvoordeel voor je volgende aankopen. En uiteraard worden je sieraden gratis professioneel ingepakt in luxe cadeauverpakking. Wil je meer informatie over de sieraden van Bronzallure? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van sieraden, horloges en persoonlijke styling.

Bronzallure sieraden

Externe links: Bronzallure

  Comment Section

  0 reacties op “Bronzallure sieraden

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam