Een Ladies Night SieradenParty is hartstikke leuk !

Samen met ons organiseer je een super leuk avondje uit voor je vriendinnen, familie of collega's. Onder het genot van een hapje en een drankje worden de mooiste sieraden, horloges en accessoires gepresenteerd. Zo kunnen jij en jou gasten zich laten inspireren door de laatste trends.Het informele karakter van de avond leent zich perfect voor het geven van uitleg over de producten, praktische tips over hoe je kunt combineren en het krijgen van persoonlijk style advies


Je organiseert een Ladies Night SieradenParty omdat je:

  • Iets te vieren hebt en dit originele manier wil doen
  • Een leuke, gezellige en inspirerende avond wil beleven met bekenden
  • Graag op de hoogte wil zijn van de laatste Sieraden Tends
  • Praktische uitleg wil over hoe je kunt combineren
  • Professioneel advies wil over producten
  • Persoonlijk Style advies interessant vindt


Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier rechts op deze pagina! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je af te stemmen.

*Ladies Night SieradenParty's worden enkel in Limburg gegeven

Heb jij Interesse in een Ladies Night SieradenParty?

Bel ons dan op 043-3654740 of gebruik onderstaand formulier:

  • Vul hier je naam in
  • Vul hier je woonplaats
  • Vul hier je E-mailadres in
  • Vul hier je telefoonnummer

*Let op! Enkel in Limburg mogelijk.


"De Lady's Night is een aanrader"

" De Lady's Night samen met Yvonne is een hele gezellige avond geworden. Mijn vriendinnen en ik vonden het een erg geslaagde ervaring. We hebben onder het genot van een hapje en een drankje alle tijd gehad om de sieraden te bekijken en te passen. Ook was er tijd voor uitgebreid advies. In de winkel kun je natuurlijk altijd vragen om een sieraad te mogen passen, maar tijdens de Ladies Night was er extra veel tijd om van alles te passen, zonder dat je elke keer hoeft te vragen om de vitrine open te maken. Dit gaf een extra relax gevoel. Echt super fijn! Een aanrader! "

Denise, Ulestraten

Ladies Night SieradenParty | Denise

Even voorstellen......

Mijn naam is Yvonne en sinds 2011 ben ik eigenaresse van Style by Yv's. Wat leuk dat je deze site bezoekt en mogelijk interesse hebt in het samen met mij organiseren van een Ladies Night SieradenParty! Mijn passie voor persoonlijke 'styling' kan ik uitstekend kwijt bij mijn klanten. Het perfect combineren van sieraden, horloges en accessoires, afgestemd op de persoonlijke stijl en outfit, is wat klanten enorm waarderen. En dat is precies waar ik blij van word !

"Fashion is what you buy & Style is what you do with it"!

Beleef jij samen met je vriendinnen binnenkort een 'Stylisch' avondje uit ?


Ja, lijkt me hartstikke leuk ! Ik vul direct het contactformulier in.