Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Silk Jewellery; introductie

Silk Jewellery; introductie

Met trots presenteren we de schitterende, zilveren sieraden van Silk Jewellery aan je! Zoals je van ons gewend bent voegen we Silk niet zomaar toe aan ons assortiment. Lees snel verder waarom we Silk met liefde aan je presenteren én waarom je snel een kijkje moet komen nemen naar deze prachtige sieraden….

silk-jewellery-sieraden

Silk Jewellery sieraden; ”Made by hand”

De luxe zilveren sieraden van Silk Jewellery hebben een schitterende uitstraling. Robuust met verfijnde details en volledig ”made by hand”. Dat de sieraden in een eigen atelier worden gemaakt sprak ons meteen aan, toen we Silk Jewellery spotte op de najaarsbeurs ‘Jewels & Watches’ in september. We werden helemaal enthousiast van hun verhaal, waarin de filosofie gehanteerd wordt om de basis ontwerpen van de sieraden in Nederland te creëren en dan vervolgens met Aziatische edelsmeden het uiteindelijke design tot leven te laten komen.

BN’ers gespot met Silk Jewellery

Dat de opmars van de robuuste, zilveren Silk sieraden niet onopgemerkt is gebleven kunnen we zien aan dat vershillende BN’ers met de sieraden zijn gezien.We hebben o.a. Chantal Janzen, Marco Borsato, Waylon en Glennis Grace als met een S!LK sieraden gespot!

silk voor heren

Bij Silk Jewellery telt kwaliteit

Naast dat een uniek verhaal voor ons belangrijk is bij de selectie van merken, is dat zeker ook de kwaliteit. Er is zoveel te koop op sieradengebied, waardoor je als consument vaak de bomen door het bos niet meer ziet. De kans dat je een relatief duur sieraad koopt dat vervolgens qua levensduur niet voldoet aan de verwachtingen, is tegenwoordig relatief groot. Met Silk Jewellery sieraden bieden we zilveren kwaliteitssieraden aan die ook nog eens perfect aansluiten op de trend van nu; Robuuste sieraden die zich perfect lenen om creatieve combinaties mee te maken.

silk sieraden

Presentatie | Silk Jewellery sieraden

Introductie Silk sieraden valt samen met de introductie van de Style Card

Samen met de introductie van Silk Jewellery, presenteren we nog andere nieuwe merken, zoals de casual-sportieve Hugo Boss Orange horloges en het hippe sieradenmerk Camps & Camps. Deze nieuwe merken zijn al een heel mooie reden om naar de winkel te komen en je te laten inspireren. Een extra reden is de introductie van de Style Card.

Silk voor dames

Exclusieve voordelen, zoals altijd met 5% korting shoppen

Hou je van fantastische voordelen, zoals altijd met 5% korting shoppen, een langere retour tijd en als eerste op de gastenlijst van onze evenementen? Check dan snel alle exclusieve voordelen van de Style Card en hoe je hem aanvraagt…én let op…tot 20 november profiteer je van € 5,- gratis shoptegoed! Da’s toch mooi meegenomen als je de komende periode een mooi horloge of sieraad gaat kopen 🙂

introductie actie style card

Comment Section

0 reacties op “Silk Jewellery; introductie

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam