Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

TW Steel horloges

tw steel horloges

TW Steel; XXL krachtpatsers

TW Steel horloges hebben sinds de lancering in 2005 de horlogewereld opgeschud. Als 1e horlogemerk destijds zet TW steel volledig in op XXL horloges, verkrijgbaar in 2 maatvarianten; 45mm en 50mm. TW Steel horloges worden in Nederland ontworpen en hebben een ongeëvenaarde stijl: TW Steel geeft tijd een nieuwe dimensie. Bij het gebruik van materialen vormt staal het uitgangspunt. Hierdoor wordt het typische, robuuste karakter van de TW Steel horloges gewaarborgd binnen de vele collecties die het merk biedt. De kwaliteit van de horloges is van Zwitsers niveau. Topkwaliteit dus!

TW Steel

TW Steel; internationaal een sterk merk

TW Steel horloges zijn niet zomaar horloges: het zijn statements. Een TW Steel horloge draag je met trots. Het stalen signatuur, expressieve vormgeving en krachtige persoonlijkheid zorgen voor een internationale uitstraling en wereldwijde populariteit. Had verbaasd dan ook niet dat internationale beroemdheden als David Coulthart, Kelly Rowland, Mitchel Niemeyer en Mick Doohan hun ambassadeurs zijn van TW Steel horloges. Geboren in Nederland en geschoeid op Hollandse leest zijn de TW Steel horloges in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Voor iedereen die, waar ter wereld, zijn persoonlijkheid voor zich te laten spreken en niet ervoor schroomt om zijn grenzen te verleggen, is een TW Steel horloge binnen handbereik.

TW Steel horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van TW Steel. We presenteren daarom altijd een actuele collectie TW Steel horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van TW Steel, koop je jouw TW Steel horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek TW Steel horloge. Wil je meer informatie over de horloges van TW Steel? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

tw steel horloges

Veer info: official TW Steel site

  Comment Section

  0 reacties op “TW Steel horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam