Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

TOV Essentials horloges

tov-essentials-horloges


TOV Essentials horloges; Nederlandse degelijkheid & Italiaanse flair

TOV Essentials is een Nederlands label dat verschillende fashion accessoires maakt. Naast de horloges van TOV Essentials, zijn er ook de sieraden en lederwaren. In 2001 is TOV Essentials opgericht in Amsterdam. Door Sarah Lingg. TOV betekend vrij vertaald ‘goed’. TOV horloges zijn niet zomaar dameshorloges. Ze staan voor Italiaanse exclusiviteit en Nederlandse degelijkheid.

TOV Essentials horloges met Italiaanse signatuur

Alle ontwerpen van TOV Essentials horloges worden exclusief in Italië geproduceerd. Alleen de beste ateliers en meest ervaren handwerkers worden geselecteerd voor het maken van TOV horloges. Het werken met echte Italiaanse goudsmeden en ateliers onderscheidt TOV van andere horlogelabels.

tov-essentials-horloges_style-by-yvs

TOV kwaliteit voor TOV horloges

De horloges van TOV worden, net als de sieraden, voorzien van een duurzame plating. De geraffineerde plating technologie stelt TOV in staat om de horloges eruit te laten zien alsof ze massief goud, zilver of rosé goud zijn. De horloges worden getest op duurzaamheid door ze 24 uur in een slijtage machine te onderwerpen aan extreme slijtage, zonder dat de horloges hun kleur verliezen. Het uurwerk van TOV horloges is voorzien van een hoge kwaliteit quartz uurwerk. Met een TOV horloge koop je dus een kwalitatief hoogwaardig dameshorloge. En dat voor een zeer acceptabele prijs.

tov-essentials-horloge

TOV Essentials horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van TOV Essentials. We presenteren daarom altijd een actuele collectie TOV Essentials horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van TOV Essentials, koop je jouw TOV Essentials horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek TOV Essentials horloge. Wil je meer informatie over de horloges van TOV Essentials? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

Interessante link:
TOV Essentials official page

 

  Comment Section

  0 reacties op “TOV Essentials horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam