Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Obaku horloges

obaku-horloges

Obaku horloges; functioneel en eenvoudige designs

Obaku horloges hebben een functioneel en eenvoudig design. Het Deense horlogemerk heeft zich gewijd aan het creëren van mooie designer horloges met luxe details voor een betaalbare prijs. Obaku ontleent de naam aan een stroming binnen de Aziatische filosofie. Oosterse invloeden, die in het teken staan van in balans zijn, oftewel ‘zen’ zijn,  worden gecombineerd met de Deense traditie van minimalistische Designs. Elk Obaku horloge is gegraveerd met de naam van de ontwerpen. Een bijzonder signatuur voor een bijzonder horloge.

Obaku horloges; de cirkel van het leven

Graven we dieper in de identiteit van de Obaku horloges, dan valt op dat het Obaku logo een bijzonder mooi logo is. Dit logo is geïnspireerd op de ‘enso’. Ook wel bekend als de kalligrafische cirkel van Zen. Het symboliseert kracht, elegantie, en het universum. En het is een ‘uiting van het moment’. Hét moment waarop de geest het lichaam vrij laat om te creëren. Kortom, het logo symboliseert alles wat een Obaku horloge is.

obaku-horloges

Obaku horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Obaku We presenteren daarom altijd een actuele collectie Obaku horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Obaku, koop je jouw Obaku horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Obaku horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Obaku? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

Meer informatie: Obaku official site

 

  Comment Section

  0 reacties op “Obaku horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam