Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

My Jewellery horloges

my jewellery hor


My Jewellery horloges; Hip en helemaal van nu

My Jewellery horloges zijn helemaal van nu. Het minimalistische ontwerp in combinatie met een horlogeband in een trendy kleur maakt dat je me een My Jewellery horloge harstikke hip voor de dag komt. My Jewellery horloges zijn daarnaast ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd en zijn daardoor bij uitstek een horloge om mee te mixen en te matchen. Draag er bijvoorbeeld er meerdere armbandjes bij.

My Jewellery horloge combineren

Een My Jewelley horloge staat het mooist als je het combineert met één of meerdere armbandjes. Lijkt je dit een leuk idee maar weet je niet hoe ? Het is heel gemakkelijk. Ga als volgt te werk: Stem de kleur  van de armband of armbandjes af op de kleur van de horlogeband of kies bij armbanden die gemaakt zijn van staal of zilver voor dezelfde kleur waarin de horlogekast gemaakt is. Als je deze regels volgt kun je qua stijlen, structuren en vormen eigenlijk niks fout doen. Combineer naar hartenlust en naar smaak!

my jewellery_inspiratie

Inspiratie | My Jewellery combinatie horloge en armbandjes

My Jewellery horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van My Jewellery. We presenteren daarom altijd een actuele collectie My Jewellery horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van My Jewellery, koop je jouw My Jewellery horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek My Jewellery horloge. Wil je meer informatie over de horloges van My Jewellery? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling.

my jewellery_inspiratie

Inspiratie | My Jewellery horloge en armbandjes

my jewellery horloges

  Comment Section

  0 reacties op “My Jewellery horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam