Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Ikki horloges

ikki horloges


Ikki horloges; Betaalbare fashionable horloges

Ikki horloges zijn absoluut een perfect alternatief voor als je op zoek bent naar een hip en betaalbaar horloge. De collecties worden adequaat aangepast aan de meest actuele trends. Juist daarom worden de horloges van Ikki gekozen om te matchen met bij een bepaalde outfit. Met een Ikki horloge ben je altijd up to date en creëer je altijd een ‘fashionable look’. De collectie bestaat uit horloges met lederen of stalen band en al verkrijgbaar vanaf €49,95 voor horloges met een lederen band en €59,95 voor Ikki horloges met een stalen band.

Ikki horloges in verschillende stijlen

Ikki horloges zijn ondergebracht in verschillende series. Elke serie biedt horloges met een eigen, onderscheidende stijl. Hierdoor is voor elke smaak wel een Ikki horloge verkrijgbaar. Het gemeenschappelijk kenmerk van de Ikki horloges uit elke serie is dat ze trendy en betaalbaar zijn!

Ikki horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Ikki. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Ikki horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Ikki , koop je jouw Fossil horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Ikki  horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Ikki ? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

  Comment Section

  0 reacties op “Ikki horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam