Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Ice Watch horloges

ice-watch-horloges

Ice Watch horloges; kleurrijk en trendy

heb je een voorkeur voor een opvallend horloge? Dan biedt Ice-Watch zeker een horloge dat bij je in de smaak zal vallen. kleurrijke horloges, in het oog springende prints en contrasterende kleurcombinaties. Ice-watch biedt dit allemaal. Ice-Watch horloges zijn daarnaast onderscheidend door hun silicone horlogebanden, als hebben sommige collecties ook horloges met een canvas band. Voor zowel dames, heren als kinderen heeft Ice-Watch een uitgebreide keuze. Het onderscheid tussen een kinder,- dames,- en herenhorloge wordt gemaakt door de diameter van de horlogekast. Bijna alle horloges zijn verkrijgbaar in small, unisex en big formaat. Kies de kleur of print die het best past bij je outfit en smaak in het formaat dat het mooist aansluit bij de breedte van je pols.

ice watch

ice watch

Ice-watch sinds 2006

Ice-Watch is een Belgisch horlogemerk dat in 2006 voor het eerst op de markt kwam. Hiermee is Ice-Watch dus een relatief jong horlogemerk. Ondanks deze jonge leeftijd is het merk enorm bekend. vooral jongere en jongvolwassenen zijn dol op het merk, mede vanwege de hippe kleuren en trendy designs. Ook de opkomst van siliconen horloges verklaart voor een deel de populariteit van Ice-Watch. Bekende sterren als Katy Perry, David Guetta, Lance Armstrong en Black Eyed Peas lieten in de vorm van hun ambassadeurschap voor het merk, blijken dat ze erg gecharmeerd zijn deze hippe horloges.

Ice-Watch horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Ice-Watch. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Ice-Watch horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Fossil, koop je jouw Fossil horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Ice-Watch horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Ice-Watch? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

ice-watch-horloges

 

  Comment Section

  0 reacties op “Ice Watch horloges

  Plaats een reactie


  *


  Topics die je wellicht interessant vindt ?

  Vind je onze Blogs interessant?
  Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
  Wij hebben ook een hekel aan spam