Ontvang nu €5,- extra shoptegoed !
Ontdek alle voordelen als Style Member

Page content

Guess horloges

Guess horloges


Guess horloges; uitdagende ontwerpen en luxe afwerking

Guess horloges kennen qua design geen gelijke. De prikkelende, uitdagende ontwerpen zijn extravert en absoluut uniek. Er is geen enkel ander merk met gelijkende horloges. Guess combineert de unieke designs met mooie, degelijke materialen en een luxe afwerking. Bij de Guess herenhorloges zien we bijvoorbeeld de mooie, lederen horlogebanden met nerf en bij de dames zirkonia steentjes die op de bezel of op de horlogeband gezet zijn. Uiteraard heeft elk Guess horloge een degelijk quartz uurwerk.

Guess als merk

Broers Paul en Maurice Marciano verhuisde naar Los Angeles in 1981 en openden hun eerste winkel in het chique Beverly Hills. Guess begon al snel reclame te maken, en in 1985 introduceerde ze hun iconische zwart-wit advertenties. Deze advertenties hebben talrijke Clio Awards gewonnen. Hun fashion modellen zijn vaak supermodellen, zoals Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith, Eva Herzigova, Valeria Mazza, Kate Upton, Julia Lescova en Laetitia Casta. Via Guess bereikte ze bekendheid via deze advertentiecampagnes. In 1985 in de Robert Zemeckis film Back to the Future, droeg Marty McFly (Michael J. Fox) de onderscheidende Guess denim kleding, die naar verluidt speciaal is ontworpen voor de film.

Guess horloges | Prikkelend en extrovert

Guess horloges || Prikkelend en extrovert

Guess horloges en overige Guess collecties

Tijdens de jaren 1980, was Guess één van de meest populaire merken van denim jeans. Het bedrijf was een van de eerste bedrijven die designer jeans creëerde. Terwijl de eerste jeans waren voor vrouwen, lanceerde Guess in 1983 de eerste herenlijn. In 1984 introduceerde Guess haar nieuwe lijn van horloges die bekend staat als “Guess”, “Guess Steel”, en de “Guess Collection”. Het horloge is nog steeds in lijn met de 1e horloges die Guess ontwierp en is verbonden aan tal van andere accessoirelijnen, zoals Guess sieraden, zonnebrillen, tassen en veel meer. In 1984 introduceerde Guess ook een lijn van Babykleding, de zogenaamde “Baby Guess”. Deze collectie is nu opgenomen met kleding voor peuters en kinderen genaamd Guess Kids. Al deze productlijnen zijn herkenbaar aan het Guess logo met het welbekende vraagteken in te midden.

 

Guess horloges & Style by Yv’s

Style by Yv’s is officieel dealer van Guess. We presenteren daarom altijd een actuele collectie Guess horloges tegen de meest gunstige prijs. Omdat we officieel dealer zijn van Guess, koop je jouw Guess horloge tegen de best mogelijke voorwaarden. Zoals de beste prijs, de beste garantievoorwaarden en uiteraard ben je gegarandeerd van een 100% authentiek Guess horloge. Wil je meer informatie over de horloges van Guess? Neem dan contact met ons op, shop online of kom naar de winkel! En pssstt….Vergeet niet ons blog te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van horloges en persoonlijke styling

Guess horloges dames

Externe link: Guess watches official site
Gebruike bron: Wikipedia.org

Comment Section

0 reacties op “Guess horloges

Plaats een reactie


*


Topics die je wellicht interessant vindt ?

Vind je onze Blogs interessant?
Door je gegevens achter te laten blijf je op de hoogte van onze actuele Blogs en Updates!
Wij hebben ook een hekel aan spam